Eveet Arkadaşlar Capacity AVM deyim....Burada Apple Perge var.Vodafone Shop ve Turkcell Extra var... Sorunuz Olursa Arada Gidip Soracağım...
Benim Gözlemlerim: Her 2 Oparatör de Stand Koymuştu fakat ne iilgilenen nede iPhone vardı...ve Gözlemlerim Sonucunda iPhone alan görmedim Apple Perge de ise iPhone ile ilgili küçücük bir şey yok
EKLEME YAPILACAKTIR
Arkadaşlar Ben Basit Bir Hesap Yaptım 16 GB TURKCELL İÇİN
Kontratlı Küçük Pakette Herşey Dahil 2100 Yapıyor
Kontratsız Fiyatı 1380 Yapıyor
18 Ay Boyunca Faturanız 40 YTL Gelse(Benim Öyle)
18x40=720 YTL yapar
1380+720=2100 Yapar Yani Aynı Fiyata Denk Geliyor
Bu 40 YTL'lik Faturada Kaç GB internete Girebilirizki diye düşünerek 3gb a yönelcem gibi
Sizce Ne Yapayım
Hesap olarak mantıklı ancak yinede 18 ay sözleşme uzun bir süre bence. Sonradan pişman olmayasın.
valla ben vodafone almaya karar verdim... 350 lik pakedini 779 + 12x83,26 olan paketi alıcam
Evde veya işyerinde internetin varmı ?
Varsa arada bir gireceğin internet için 18 ay sözleşmeli almak mantıksız, konuşma süreside çok az, 3GB internette çok fazla onun parasını zaten paket içerisinde senden alıyor, bunun yerine konuşma olsa çok daha akıllıca olurdu.
Ben senin yerinde olsam sözleşmesiz alır GOLD pakete üye olurdum, ayda 600 dakika herkesle 72 ytl (kdv+öiv dahil) + hafta sonları şebeke içi 2000 dakikaya konusurdum 9 ytl' e 1 aylık internet paketi alırdım...