< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şuan bile başlansa Ea da 500-1k arası yapılabilir mi? (2. sayfa)

-
-
Size ayrıca teşekkür ederim hocam .Gelecek sene boyunda görüşürüz:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu duruma geleceğim inşallah hocam çok teşekkür ederim mesajınız için minnettarım.
sınava 1 hafta kala çalışıp 15ka yaptım
nisanda başlarsanız olur muhtemelen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapılabilir diyorsanız teşekkür ederim . Harbi bu netler ne :) bu sene matematik ortalamalarım ikisinde yakındı .... ama türkçe ve edebiyat elimi bıraktı kaçtılar ellerimden.
Özgüven var hocam saolasun bazı dostlarım var bu forumda destekliyorlar ,disiplin olarak her gün çalışıyorum üste kaynaklarımı yazdım (bazılarını aldım bazılarını almadım ) puanlarsanız sevinirim.
Yapamazsın kardeşim başka soru ?
Teşekkürler cevabınız için gereken cevabı zaten aldım.
Evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tabloya bakıp aldanmayın 2021 de matematik çok zordu 2022 de ise çok kolaydı. 2021 de 30 net = 2022 de 40 net
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısını yaşadım vallaha hocam. Aşk meşk işleri çok bozuyor insanı ders çalışma amacını kaybediyor.
Bu sene amacım zaten fulle oynamak hocam o tabloyu biliyorum 2022 tablosu güncellenecek zaten teşekkür ederim.
Kişiye göre değişir. Bilinçli ve ciddi çalışan biriyseniz yapabilirsiniz, biraz da temel lazım tabii ki.
-
Sayısalda kendimi ilk 2-3kdaki endüstri mühendislikleri için harap edeceğime, boğaziçi işletme gibi ekol bir bölümü kazandım. Seçimimden de gayet memnunum. Size de bölümünüzde başarılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X