Bildirim
Şu tarz kılıfları önerir misiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Oldukca güzel duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tableti kılıfla kullanmak beni tabletten soğutuyor. Böyle bir ürün alıp taşırken kılıfla, kullanırken kılıfsız kullanmayı düşünüyorum. -
iPad kullanacaksanız kılıf kullanmayın. Sadece ekranına dikkat edin yeter, çizikler belli olmuyor zaten. Yani en azından 1,2,Yeni ve 4'de. Air ve Miniyi bilemeyeceğim -
resimdeki kılıflar tuhaf gözüküyor eğer hem yatay hem dik kullanmayı düşünüyorsanız targus versavu slim öneririm ipad air için kullanıyorum bence çok şık ve tam koruma sağlıyor tabi ekran jelatiniyle birlikte
-
quote:
Orijinalden alıntı: StevyJobs
iPad kullanacaksanız kılıf kullanmayın. Sadece ekranına dikkat edin yeter, çizikler belli olmuyor zaten. Yani en azından 1,2,Yeni ve 4'de. Air ve Miniyi bilemeyeceğim
En azından çantaya koyduğumuzda kalem vb den dolayı çizilmesin. Yoksa ben de kılıfla kullanmayı sevmiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X