Bildirim
Şu soruyu anlatabilecek var mı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
3 kök 2. Geometri 35 olmasına rağmen çözdüm.
Şaka yapıyorsun dimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Chalinder
Şaka yapıyorsun dimi ?
hiç sayısal ders görmedim 9da falan geometri ve matematik dışında hepsi 5 yada 4 ama ortalamam 73 olmasına rağmen belge vermiyorlar o yüzddn geo ile matı düzeltmem lazım nasıl yaptığınızı anlatırmısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ptmizmir
quote:
Orijinalden alıntı: Chalinder
Şaka yapıyorsun dimi ?
hiç sayısal ders görmedim 9da falan geometri ve matematik dışında hepsi 5 yada 4 ama ortalamam 73 olmasına rağmen belge vermiyorlar o yüzddn geo ile matı düzeltmem lazım nasıl yaptığınızı anlatırmısınız
Orada 45 45 90 üçgeni var 90'ın karşısındaki 4 ise 45'in karşısı kök 8 olur yani 2 kök 2
2 kök 2 + kök 2 de 3 kök 2 yapar. Bu özel üçgenleri öğren onun dışında Pisagor bağıntısı var oda;
a kare + b kare = c kare
Edit: Hemen googladan özel üçgenler dinle de çok basit birşey hemen öğrenirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalinder -- 11 Ocak 2015; 15:44:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3 kök 2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X