Bildirim
Şu Sorunun Cevabı Hatalı Değil mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
0+1+0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlkinde sinsonsuz sonsuz değildir çünkü sinin değer kümesi -1 1arasıdır. Ama napılır bilemedim
Edit:sanırım -1 ile 1 arasında bir sayı alacak sonuçta bu nedenle sayı.0 =0 gelcek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk5bin -- 9 Haziran 2015; 1:33:40 >
Tamam ilk ifade 1 olmuyor. Orayı şimdi hallettim ama L'Hospıtal yapınca cos(sonsuz) geliyor . Nasıl sıfır oldu? -
quote:
Orijinalden alıntı: ozank_95
Tamam ilk ifade 1 olmuyor. Orayı şimdi hallettim ama L'Hospıtal yapınca cos(sonsuz) geliyor . Nasıl sıfır oldu?
Lopital için sonsuz/sonsuz ya da0/0 olmalı ama burda belirsizlik yok ki kardeşim?
quote:
Orijinalden alıntı: ilk5bin
quote:
Tamam ilk ifade 1 olmuyor. Orayı şimdi hallettim ama L'Hospıtal yapınca cos(sonsuz) geliyor . Nasıl sıfır oldu?
Lopital için sonsuz/sonsuz ya da0/0 olmalı ama burda belirsizlik yok ki kardeşim?
http://sketchtoy.com/65293008 -
quote:
quote:
quote:
http://sketchtoy.com/65293008
Bak sinu/u ya hani u da sonsuza gidiyor ya koyalım yerine -1ile 1 arasındaki değer/sonsuz bu ifade bir belirsizlik değil o nedenle lopital yapamazsın kafana göre diyorum ben.
Not:iddialı değilim sorunun mantıgını kavramaya çalışıyorum ben de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
http://sketchtoy.com/65293008
Bak sinu/u ya hani u da sonsuza gidiyor ya koyalım yerine -1ile 1 arasındaki değer/sonsuz bu ifade bir belirsizlik değil o nedenle lopital yapamazsın kafana göre diyorum ben.
Not:iddialı değilim sorunun mantıgını kavramaya çalışıyorum ben de
Tamam reis ne demek istediğini şimdi anladım
-
sinüs daima -1 ile 1 Arasında değer alır bu yüzden oraya -509 da yazsan + sonsuz da yazsan cevap 0.sayı dan 0 gelecektir.
Lopital uygulanmaz orada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X