Şimdi Ara

Şu Sorunun Cevabı Hatalı Değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu Sorunun Cevabı Hatalı Değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank_95 -- 9 Haziran 2015; 1:24:42 >

• 0+1+0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlkinde sinsonsuz sonsuz değildir çünkü sinin değer kümesi -1 1arasıdır. Ama napılır bilemedim

Edit:sanırım -1 ile 1 arasında bir sayı alacak sonuçta bu nedenle sayı.0 =0 gelcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk5bin -- 9 Haziran 2015; 1:33:40 >
  • Tamam ilk ifade 1 olmuyor. Orayı şimdi hallettim ama L'Hospıtal yapınca cos(sonsuz) geliyor . Nasıl sıfır oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozank_95

Tamam ilk ifade 1 olmuyor. Orayı şimdi hallettim ama L'Hospıtal yapınca cos(sonsuz) geliyor . Nasıl sıfır oldu?

Lopital için sonsuz/sonsuz ya da0/0 olmalı ama burda belirsizlik yok ki kardeşim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk5bin

quote:

Tamam ilk ifade 1 olmuyor. Orayı şimdi hallettim ama L'Hospıtal yapınca cos(sonsuz) geliyor . Nasıl sıfır oldu?

Lopital için sonsuz/sonsuz ya da0/0 olmalı ama burda belirsizlik yok ki kardeşim?

http://sketchtoy.com/65293008
  • quote:

quote:

quote:

Bak sinu/u ya hani u da sonsuza gidiyor ya koyalım yerine -1ile 1 arasındaki değer/sonsuz bu ifade bir belirsizlik değil o nedenle lopital yapamazsın kafana göre diyorum ben.

Not:iddialı değilim sorunun mantıgını kavramaya çalışıyorum ben de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    geçen ay açıldı
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bak sinu/u ya hani u da sonsuza gidiyor ya koyalım yerine -1ile 1 arasındaki değer/sonsuz bu ifade bir belirsizlik değil o nedenle lopital yapamazsın kafana göre diyorum ben.

Not:iddialı değilim sorunun mantıgını kavramaya çalışıyorum ben de

Tamam reis ne demek istediğini şimdi anladım

• sinüs daima -1 ile 1 Arasında değer alır bu yüzden oraya -509 da yazsan + sonsuz da yazsan cevap 0.sayı dan 0 gelecektir.

Lopital uygulanmaz orada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.