Şimdi Ara

## Su soğutma hakkında merak edilenler ve satın alma Rehberi## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
12
Favori
47.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sulu soğutma bi avantaj
  • ben saf suyu alıp kasaya boşaltsam bişey olur mu
  • ortalama bu sistemin maliyeti ne kadar?benim kasa destekliyor.(kasa hariç maliyet).
  • merhaba ben sıvı soğutucu almak istiyorum ve bu konuda net bilgim yok remde hangi parça alayım HDD de ne alayım CPU da hangisi motor ne olsun bu konuda benimle fikir alışverişi yapacak ark varmı acaba iletişim 0541 856 16 35. Aciliyetten yardım bekliyorum
  • bir ara uzun araştırmalardan sonra anladım ki hava soğutma ile su soğutma arasında pek bir fark yok... ufak bi modifikasyondan sonra hem hava hem de su soğutma yapmının mantıklı buldum..ve mailiyet olark da çok daha ucuz...brotitip olarak yaptım ama daha pc ye montelemedım..su devir daimi için arabaların silgeç su pombası (biraz gürültülü) soğutma işlemi için de soğutucu ların içinden klimalardan çıkan hurda bakır boruları kullandım, ve bunları seri bi şekilde bağlayıp esas suyun soğutma işleminin yapıldığı radyotör kısmı var onu da iki pc fanı ile soğuttuk...bakır borularda (buzdolaplarında ki mantık kullanılarak) ısıyı sabit kılmak yerinde malzemeleri daha da soğutmak mümkün..
    aslında hedef oalarak motor kullanmadan suyu devir daim yaptırmaktı ama onun için suyun ısısının yükselmesi gerekiyo ki bu da ıstenmeyen bir olay....
    Sadece su soğutma ile hava soğutma arasında performans olarak pek bir fark maliyet performans karşılaştırılırsa da iyi dizayn edilmiş bi hava soğutma çok daha iyi..




  • teşekkürler faydalı bilgiler var burada
  • Yazalı 6 yıl olmuş neredeyse... Eskiden daha sert bir üslubum varmış, şimdi daha sakin ve yumuşak başlı biri oldum. Yaşlılık yaramadı bana. =))
  • Öncelikle konuyu açan ve anlatan arkadaşa teşekkür ederim gerçekten detaylı bir anlatım olmuş. Benim sorum şu yönde yeni sistemim için cooler master seidon 120v modelini alacam. İşlemcim corei7 4770k ve buna overlock yapmayı düşünüyorum. Dün gece youtube de bi kaç video izledim ve 120v ile ilgili pompa ses sorunu olduğu belirtilmiş. Eğer aranızda bu ürünü kullanmış olan varsa benle deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-ES

    Öncelikle konuyu açan ve anlatan arkadaşa teşekkür ederim gerçekten detaylı bir anlatım olmuş. Benim sorum şu yönde yeni sistemim için cooler master seidon 120v modelini alacam. İşlemcim corei7 4770k ve buna overlock yapmayı düşünüyorum. Dün gece youtube de bi kaç video izledim ve 120v ile ilgili pompa ses sorunu olduğu belirtilmiş. Eğer aranızda bu ürünü kullanmış olan varsa benle deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

    Seidon serileri kullanıcı kulübü konumuzda 120V kullanan arkadaşlarımız var, size yardımcı olabilirler..

    http://forum.donanimhaber.com/m_84122140/mpage_4/f_/key_seidon//tm.htm#87520846




  • Açık devre sıvı soğutma ekipmanlarını

    http://www.n11.com/magaza/conn burdan satın alabilirsiniz.Türkiyede artık satılmakta ilgisini çeken ve sorularınız içindewww.facebook.com/Conncomputer mesaj atabilirsiniz.

    EK WB-Bitspower - Barrow Marka Ekipmanlar Kullanılmakta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnacoN

    Yazalı 6 yıl olmuş neredeyse... Eskiden daha sert bir üslubum varmış, şimdi daha sakin ve yumuşak başlı biri oldum. Yaşlılık yaramadı bana. =))

    Konuyu neredeyse 10 yıl önce açmışım... Üslubuma laf söylemiyorum artık, pek yazmıyorum çünkü. Bu arada 10 yıldır hala su soğutma kullanıyorum Game PC'im de. Demek ki öyle bir alışmışım ki, hava soğutmaya geçmemişim. =)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.