İmzamdaki sistemimimden anakart ve işlemciyi satıp AMD almamı önerir misiniz? Gerçi şuan işlemcim yok. Bozulduğu için garantiye verdim. Ama kullanıcı hatası dediler bu işin üzerine düşüp i5 750 yerine i5 760 alacağım. Anakartımı da hiç kullanmadım çünkü onuda yeni değiştirdim. 0 olarak paketinde iade aldım. Bunları satıp AMD'ye değişmemi önerir misiniz?
Hayır önermem. Şu an kullandığınız sistemin yerine ancak 6 çekirdekli Amd'ye geçersen bir artış görürsün. O da çizim PS vs. işleriyle uğraşıyorsan. Yoksa oyunlar ve diğer uygulamalarda gayet yeterli bir sisteminiz var.
sisteminiz güzel oyunlarda takıldığı yerde ekran kartı tedavisi yaparsınız
Amd'ye geçmemin ps türü işlerle uğraşmadığımdan dolayı gerekli olmadığını söylüyorsunuz yani. Peki i5 750 işlemcim 2 çekirdek fakat 4 çekirdek olarak görünüyor diye biliyorum. İlerde sorun yaşatır mı acaba?
Ne alaka i5 750 en iyi 4 çekirdekli işlemcilerden biri. İşlemcinizi nasıl yaktınız ?
Ne alaka i5 750 en iyi 4 çekirdekli işlemcilerden biri. İşlemcinizi nasıl yaktınız ?
Kaç gündür Vatan Bilgisayar'la uğraşıyorum. Bilgisayarımın kapanmasıyla birlikte gönderdim. İşlemcinin 30 iş günü süresi geçti. Firmadan kullanıcı hatası denmiş. Fakat bilgisayar boşta iken kapandı nasıl oluyorda ben hatalı oluyorum anlamış değilim. Ayrıca anakartta aynı anda bozuldu onun yerine başka bir anakart alabildim.
Kaç gündür Vatan Bilgisayar'la uğraşıyorum. Bilgisayarımın kapanmasıyla birlikte gönderdim. İşlemcinin 30 iş günü süresi geçti. Firmadan kullanıcı hatası denmiş. Fakat bilgisayar boşta iken kapandı nasıl oluyorda ben hatalı oluyorum anlamış değilim. Ayrıca anakartta aynı anda bozuldu onun yerine başka bir anakart alabildim.
VATAN - GOLD - BIMEKS - İSTANBUL BİLİŞİM maalesef her zaman bunu yapıyor.
750 gerçek bir dört çekirdek 4 fiziksel çekirdeği mevcuttur.
880-V EVO 1055T'li sisteme geçebilirsin.
hocam bence gayet iyi ama yinede sen bilirsin mckhan'ında dediği gibi oyunlarda takıldığın zaman ekran kartı takviyesi yaparsın olur biter. . . ( E6550 2.33 core 2 duo, asus p5n-e sli, 2gb ddr2 800 ram ve MSI hd 3870 ile bu güne kadar geldim aşağı yukarı 5 yıl şimdi topyekün yeni sistem toplayacağım ) ama bu sistem daha da götürür seni diye düşünüyorum çünkü daha 4 çekirdek desteği programlara ve bazı oyunlara yeni yeni geliyor hani 4 çekirdekten de %100 verim alabilen var mı soru işareti. teknolojin eski olur en fazla ama yinede ileride rahatça oynarsın oynayacağını :)
İşlemci yanmış ise nasıl kullanıcı hatası olur çok saçma, montajlarken pinler felan zarar görmüştür bunlara eyvallahda ne yaptınızda kullanıcı hatası denmiş.İyice abarttılar yahu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme