Şimdi Ara

Şu sıralar geçmişe özlem duyuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esasen hayatımda değişen hiçbir şey yok gibi. Eskiden de hep asosyaldim, şimdi de öyle ama şimdi içimde heyecan yok. oysa en dolu yıllar genelde bu yaşlarda geçer ama benim öyle değil. sigara içiyordum, onu da bıraktım. şimdi tamamen bilgisayara odaklanmış durumdayım. istanbul'daki arkadaşlarımı ve eski sıcak arkadaşlık ilişkilerimi özledim. çok sıkıcı bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

Esasen hayatımda değişen hiçbir şey yok gibi. Eskiden de hep asosyaldim, şimdi de öyle ama şimdi içimde heyecan yok. oysa en dolu yıllar genelde bu yaşlarda geçer ama benim öyle değil. sigara içiyordum, onu da bıraktım. şimdi tamamen bilgisayara odaklanmış durumdayım. istanbul'daki arkadaşlarımı ve eski sıcak arkadaşlık ilişkilerimi özledim. çok sıkıcı bir durum.

Aga ben önceden hayata dopdolu bakan bi insandım ama bu 2 aydır bi mal oldum napıyom niye yapıyom neden yapıyom bilmiyorum hayattan tat almıyorum kafamda çözemedigim sorunlarım var sacmalayıp duruyorum valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImAlone

quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

Esasen hayatımda değişen hiçbir şey yok gibi. Eskiden de hep asosyaldim, şimdi de öyle ama şimdi içimde heyecan yok. oysa en dolu yıllar genelde bu yaşlarda geçer ama benim öyle değil. sigara içiyordum, onu da bıraktım. şimdi tamamen bilgisayara odaklanmış durumdayım. istanbul'daki arkadaşlarımı ve eski sıcak arkadaşlık ilişkilerimi özledim. çok sıkıcı bir durum.

Aga ben önceden hayata dopdolu bakan bi insandım ama bu 2 aydır bi mal oldum napıyom niye yapıyom neden yapıyom bilmiyorum hayattan tat almıyorum kafamda çözemedigim sorunlarım var sacmalayıp duruyorum valla

benim hep aynıydı ama en azından heyecanlı hislerim vardı, şimdi o da yok işte.

• Dertleşelim bende oyleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.