Şimdi Ara

Şu sıralar çok GERİLDİM siz de stresli misiniz ?(MEZUN MF)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene de hep ağladım sızladım ama çalışmadım batırdım onun yerine gezip tozsaymışım.
    Her neyse şu sıralar çalışsam da stres yaptım sanırım çaıştıkça insan emeklerim ziyan olur mu diyor siz de benim gibi misiniz napıyorsunuz bu konuda çok gerildm

• Emeğin ziyan olmayacağını bildiğimden öyle bir stresim yok. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faber12

Emeğin ziyan olmayacağını bildiğimden öyle bir stresim yok. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
    Hocam sınav anı ne olacağı belli olmuyor :D
  • Bu aşırı saçma bir şey. Bildiğin soruyu kaçırmak nedir? Niye bu kadar stres yapılıyor? 70 Ayt yapan arkadaşım 40 yaptı sınavda ama öyle bir şeye düşeceğimi hiç sanmıyorum. Tyt ye bir şey diyemem.
  • Benim gibi yapıyorsun en sonunda ne oldu bikiyormusun kaygı bozukluğuna yakalndım 2 sene ilaç kullandım devam et sonunu gör derhal psikoloğa git
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksoldier

Bu aşırı saçma bir şey. Bildiğin soruyu kaçırmak nedir? Niye bu kadar stres yapılıyor? 70 Ayt yapan arkadaşım 40 yaptı sınavda ama öyle bir şeye düşeceğimi hiç sanmıyorum. Tyt ye bir şey diyemem.
    Hocam siz böyle büyük konuştunuz ben burada gerildim yemin ediyorum. Demeyin öyle

• sosyalin düşük gelmesi moralimi bozuyor 2 deneme olduk hep düşük 11 net bugunde 9 net geldi tarih cografya felsefe falan bunlarda nasıl yüksek yapıyorsunuz kitap falan alsam diyorum hangisi iyi fikrim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Simon Petrikov kullanıcısına yanıt
    Düşündükçe kötü oluyorum 1 yıl köpek gibi çalış gele gele 200k gelsin. Böyleleri de var.
  • Coğrafyanin fatihi diye bi kanal YouTubeda haziran ayinda kanali 2x e takıp 17 videonun tamaminı 1 gunde izlemistim test de cozmedim bana yetti acikcasi.Tyt coğ full(1 soru sallamistim xd)

Felsefe icin Benim Hocam dan not cikar tarih zaten yorum yaparsin diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IT Engineer -- 20 Ekim 2018; 20:30:3 >
  • IT Engineer kullanıcısına yanıt
    eyvallah güzel duruyor burdan ilerlenilebilir bir de şey dicektim tarih için fln var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yksoldier

Düşündükçe kötü oluyorum 1 yıl köpek gibi çalış gele gele 200k gelsin. Böyleleri de var.
    Maalesef her çalışan hak ettiğini alamıyor. Ama çalışmaktan başka çare de yok

• iskan, timar sistemi(Selçuklu da ikta), ataturk inkılapları, devşirme sistemi, Osmanlı hoşgörü politikası,osmanlı kurulus donemi

Özellikle tımar ve iktanin benzerlikleri devlete faydaları üzerinden yorum sorulari cok geliyor. Bunlarla ilgili video izlersin ya da konu anlatımı okursun yeterli olur bence.

Elbette tüm konular bu kadar degil yanlis anlaşılmasında :D

• haklısınız ya napalım çalışacaz artık olan olur başka eldlden gelmezbişi
  • yksoldier kullanıcısına yanıt
    Valla dostum bunun açıklamasını sınavdan sonra cidden yapamiyorsun çünkü cidden enteresan bir durum nasıl oldu aklın almıyor. 90-95 den düşmeyen ben sınavda 79 yaptım. Daha da kötüsü ayt fen 15. Soru gibi saçma bir sorudan tipa giremedim sonuc 3. Yil. Şimdi ben bunun açıklamasını nasıl yapayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjkszpjmr2

Valla dostum bunun açıklamasını sınavdan sonra cidden yapamiyorsun çünkü cidden enteresan bir durum nasıl oldu aklın almıyor. 90-95 den düşmeyen ben sınavda 79 yaptım. Daha da kötüsü ayt fen 15. Soru gibi saçma bir sorudan tipa giremedim sonuc 3. Yil. Şimdi ben bunun açıklamasını nasıl yapayım?
    hocam fazla haklısın inandığımız varlıklar doğrultusunda cevaplar veriyoruz işte teslimiuyet gibi braz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.