Şimdi Ara

Su Sebili İnanılmaz Kampanya 199 TL - ( UFO ) ELG Marka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ufonun Ürünü olan ELG markası ile çıkış yapan su sebili donanım haber üyelerine 199 TL + ( 13 TL kargo ile kapınıza kadar teslim. ) İstenirse kapıda ödeme imkanı. istenirse 12 ay taksit imkanı bulunmaktadır.

Bu kampanya 3 -7 Haziran tarihleri arasında geçerlidir. Sipariş verilirken Doanım Haber üyesi olduğunuzu not kısmınıza yazmanız yeterlidir.

ürünü bu linkten görebilir ve sipariş edebilirsiniz. Link : Ufo ELG Su Sebili / Sıcak Soğuk

www.cosmicpazar.com internet sitesinden diğer ürünlerimize de göz atabilirsiniz.

Isıtma Gücü 600W güç tüketimi
    Soğutma Gücü 95W güç tüketimi
    Sıcak Su Derecesi 85 -95
    Soğuk Su Derecesi 6- 10
    Sıcak Su Tank Kapasitesi 1 Lt.
    Soğuk Su Tank Kapasitesi 2,5 LT

İç bor sistemi çeliktir. Koku yapmaz.
    2 Yıl garanti bulunmaktadır.
    Aynı gün kargoya verilmektedir.

Su Koruması
    Isıtma Göstergesi
    Sogutma Göstergesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalcelik -- 4 Haziran 2013; 20:07:22 >

• Gecen sene anneler gununde telefox su sebili indirime girmisti 85tlye almistim hala tas gibi calisiyor ve o fiyata bir daha gormedim migrostaydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusaaa -- 3 Haziran 2013; 20:15:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Ürünün piyasa piyasada 250 TL ye satılmaktadır. Piyasa da karşılaştıracağınız markalarda iç yapısının çelik olup olmadığını sorunuz. Bu ürün iç yapısı çelik olduğundan dolayı koku ve su tadında bozuluk söz konusu olmaz.

Sebiler konusunda önemli olan, koku olayıdır. Bu üründe bu şekilde bir durum söz konusu değildir.
    Bilgilerinize sunarız.

Babalar günü yaklaştı. Güzel bir hediye olacaktır. Ya da Yaz sıcağında bir bardak soğuk su için ürünü almaz mısınız?

Şimdi den iyi günlerde kullanın.
  • bence hala pahalı

150 gibi olsa hiç durmadan alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

bence hala pahalı

150 gibi olsa hiç durmadan alırdım

Sizlere yaz öncesi olabilecek en makul fiyatı sunmaya çalıştık. Sadece Donanim haber üyelerine özel bir indirim uygulamamız oldu. Sizleri memnuniyeti için ileriki dönemde yaz ürünleri için daha agrasif ürünleri sunmaya çalışacağız.
    Bilgilerinize sunarız.
  • 95 waat bi su sebili için biraz çok degilmi zira ugurun 200 litrelik derin dondurucuları bile 83 waat ken !! ?

birde sanki bim yada a101 dede vardı 149 liraya ama inceleme fırsatım olmamıştı sanırım hommax dı ki bim olabilir konusuda vardı ama kaybettim konuyu :D

evet buldum işte :)
    http://www.bim-aktuel.com/2013/05/bim-homemaxx-su-sebili-14900-tl-bim.html
    7 hazirandaymış bu arada derindondurucusunu kullanıyorum hommaxın çok iyi 3 sene dir tık bile demedi nazar degmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta0037 -- 4 Haziran 2013; 19:28:32 >
  • bu şekilde başlık görünce kesin bir satıcı konu açmış diyorum adam gibi başlığa neden marka model fiyat yazmıyorsunuz????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

bu şekilde başlık görünce kesin bir satıcı konu açmış diyorum adam gibi başlığa neden marka model fiyat yazmıyorsunuz????

Merhaba

Marka ve Model - Fiyat başlığa eklenmiştir.

Bilginize.
  • Bimde homemax marka 149 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: levyeman

Bimde homemax marka 149 tl

Merhaba

Sıraya girmeden, kapına kadar teslim, ödemeda 12 ay taksit imkanı, istersen kapıda ödeme yukarıda belirtiğim ve ayrıca cihazın özelliklerine bakıldığında belirtiğin modelden üstün, satış sonrası servis ağını da unutmamak gerekir,

tüm bunlara baktığında 6 X 6 özellikli kampanya oldu.

Umarım tercihinizi bizlerden yana kullanırsınız.

İyi günler dilerim.
    www.cosmicpazar.com
  • İnanılmaz değil... -ben inandım mesela- .(başlık için)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu UFO markası da ne üretirse illa 200 üstü olacak. Biraz kaliteyi ucuza vermeye baksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajda çelik ve koku yapmaz denmiş ama alıpta kullanan varsa yorum yapabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derodol -- 7 Haziran 2013; 13:26:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.