quote:Orijinalden alıntı: Alexandros normalde şarkı sözlerini google da arayınca bulurum ama bu şarkı nedense çıkmadı hiç Saolasın uğraştığın için bulabilen olursa çok sevinirim :)
quote:Orijinalden alıntı: uA_1905 quote:Orijinalden alıntı: likoy yokmudur bulabilen? Sandığımdan kolay oldu birader dalga mı geçiyosun :D kardeşler çok rica ediyorum olaya yetkin biri baksın kaç gündür arıyorum bi türlü bulamadım
quote:Orijinalden alıntı: likoy quote:Orijinalden alıntı: uA_1905 quote:Orijinalden alıntı: likoy yokmudur bulabilen? Sandığımdan kolay oldu birader dalga mı geçiyosun :D kardeşler çok rica ediyorum olaya yetkin biri baksın kaç gündür arıyorum bi türlü bulamadım Usta sen dalga geçiyosun galiba , aradığın şarkı bu işte :D Videoda bu çalıyor :D
quote:Orijinalden alıntı: uA_1905 quote:Orijinalden alıntı: likoy quote:Orijinalden alıntı: uA_1905 quote:Orijinalden alıntı: likoy yokmudur bulabilen? Sandığımdan kolay oldu birader dalga mı geçiyosun :D kardeşler çok rica ediyorum olaya yetkin biri baksın kaç gündür arıyorum bi türlü bulamadım Usta sen dalga geçiyosun galiba , aradığın şarkı bu işte :D Videoda bu çalıyor :D kardeş birdaha dinle iyi dinleyememişsin sanırım alakaları yok
quote:Orijinalden alıntı: likoy quote:Orijinalden alıntı: uA_1905 quote:Orijinalden alıntı: likoy quote:Orijinalden alıntı: uA_1905 quote:Orijinalden alıntı: likoy yokmudur bulabilen? Sandığımdan kolay oldu birader dalga mı geçiyosun :D kardeşler çok rica ediyorum olaya yetkin biri baksın kaç gündür arıyorum bi türlü bulamadım Usta sen dalga geçiyosun galiba , aradığın şarkı bu işte :D Videoda bu çalıyor :D kardeş birdaha dinle iyi dinleyememişsin sanırım alakaları yok Usta tamam değilmiş k .bakma hırs yaptım buluyorum hemen :D