Şimdi Ara

Şu şapkayı yurtiçinde nereden bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bi süredir aklımda olan bi şapka var bulabilirsem alacam. Yerli sitelerde bu modeli bulamadım. Abd menşeili sitelerde var dolarıydı yok kargosuydu uğraşmak istemiyorum.
    Kamyoncu şapkası (trucker hat) diye geçiyor. Ön kısım beyaz güneşlik kısmı siyah ve arka fileli bölüm de siyah olacak aynen resimdeki gibi . Daha onceden karsilasan varsa nereden tedarik edebilecegimi öğrenmek isterim.
    Iyi forumlar
     Şu şapkayı yurtiçinde nereden bulabilirim Şu şapkayı yurtiçinde nereden bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jack jones veya bershka.

• Hemen inceliyorum sitelerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullu500 -- 16 Aralık 2014; 2:00:53 >
  • Bulamadim ya hâlâ

• Yurdun içi derken zeminin altı falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Yurdun içi derken zeminin altı falan mı?

Bu çok komik bir espri çok üst düzey bi espri bazı espriler yapıyolar kandorfeyta bu kadar komik değil hahahhahaben buna şimdi gülüyom ya yarın gülemicem diye üzülecem.
    Genel olarak esprilere baktığında çok üst düzey bir espri kalıyo bu ulan biraz az komik yap da gülmekten altıma sıçmayım.
    Sen bu espriyi bi uçak kirala arkasına koy yedi dümen duysun bu espriyi lan gülmekten öldüm yemin ediyom ya yani biraz adını sen koy gene gülecem çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim bu esprinin kalitesi ülke olarak önümü de açar ülke olarak kalkınırız sen bu espriyi yap afrikadaki çocuklar açlıktan ölmesin

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    BU PARFÜMÜ NEREDEN BULCAM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.