Şimdi Ara

Şu saç ve boyun bi çaresi yok mu allah aşkına.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 16.Saçlarım dökülüyor ve genetik dökülme şeklinde babam kel değil dayılarımda değil ama dedem falan kelmiş baba tarafından.saçlarım gerçekten çok kötü durumda kelleştim diyebilirim hele şakaklar açıldı aşırı hormon salgılıyorum.Bir diğeri boy 10 cm daha uzamak istiyorum bu ikisine hala çare bulunamadı mı? Yalnız 16 yaşındakilerden biraz farklıyım erken ergenliğe girdim.Diğer herşeyin çözümü var şu ikisinin yok allahım deliricem ya doktor bile şok oldu bu yaşta bu dökülmeye kaç tane profesör doktora gittik.Ve 2 yıldırda boyum uzamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechR -- 5 Ağustos 2015; 2:54:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 numara takıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehumaniscrede

3 numara takıl

Şakaklar bomboş hocam 3 e vursam oralar parlayacak o derece seyrekleşti.Doktorlar minoxtan başka bişey öneremiyor başlamaya yemiyor açıkcası.Ne para ne pul allahtan tek isteğim 10 cm boy ve sağlıklı saçlar hepsi bu allaha şükür sağlığım maddi durumum yerinde.Saç ve boya abartısız 10 bin liradan fazla harcamışımdır bakım ürünleri en kaliteli doktorlar vs ama yok yok.Daha ne kadar para harcıcam ayrıca bir çözümü yok bu ikisinin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

3 numara takıl

Şakaklar bomboş hocam 3 e vursam oralar parlayacak o derece seyrekleşti.Doktorlar minoxtan başka bişey öneremiyor başlamaya yemiyor açıkcası.Ne para ne pul allahtan tek isteğim 10 cm boy ve sağlıklı saçlar hepsi bu allaha şükür sağlığım maddi durumum yerinde.Saç ve boya abartısız 10 bin liradan fazla harcamışımdır bakım ürünleri en kaliteli doktorlar vs ama yok yok.Daha ne kadar para harcıcam ayrıca bir çözümü yok bu ikisinin.

boy kaç ? saç ektirebilirsin

• DHT blocker içerikli gıda takviyesi öneririm ama türkiyede pek yok yurtdışından getirirsen gümrüğe takılır, reçeteyle gidip gümrükten alırsın.
  • quote:

quote:

quote:

3 numara takıl

boy kaç ? saç ektirebilirsin

Boy 176-77 falan hocam.2 yıldır boyum uzamıyor.Dediğim gibi erken ergenliğe giren birisi olduğum için.Bu saç dökülmeside, boyda bu yüzden böyle.Omzuma gelenler arkadaşlarım ile selamlaşırken parmak ucuma kalkıyorum.10 cm daha istiyorum yani 184-186 falan olsam daha başka bişey istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

DHT blocker içerikli gıda takviyesi öneririm ama türkiyede pek yok yurtdışından getirirsen gümrüğe takılır, reçeteyle gidip gümrükten alırsın.

Şuan biotin kullanıyorum ve yanında ibrahim saraçoğlunun lavanta kürünü.Agresif bir dökülmem yok eskiden günde 300 tel döküldüğü zamanlar olmuştu.Şuan dökülme yok ama acayip seyrekleşti tepede aynı şekilde.Bu anti-dht ürünleri adı ne hocam? Saw palmetto falan mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Unlucky de geç.Psikolojini bozarsan daha kötü olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: T Swiftiee

Unlucky de geç.Psikolojini bozarsan daha kötü olur.

Geçemiyorum hocam.Ailem uzun ben kısa, ailem kel değil ve ben kelliğe gidiyorum doktorlar bile şok oldu bu yaşta bu saçlara.Üstelik henüz 16 yaşındayım ciddiyim kafamı duvarlara vurasım geliyor.Bunların hepsinin sebebi erken ergenlik 7.sınıftan beri vücudumda tek bir gelişime dair iz yok ne kıllarım arttı ne sakallarım.11 e geçtim hocam maddi gücümü sonuna kadar kullanıp bu ikisini yenicem.Diğer sorunlarım diş ve burun.İkiside tamamen para işi dişlerim telli şuan ve 18 e geleyim ameliyat olucam burnumdan.Bu ikisi tamam saç ve boy imanımı gevretti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

DHT blocker içerikli gıda takviyesi öneririm ama türkiyede pek yok yurtdışından getirirsen gümrüğe takılır, reçeteyle gidip gümrükten alırsın.

Şuan biotin kullanıyorum ve yanında ibrahim saraçoğlunun lavanta kürünü.Agresif bir dökülmem yok eskiden günde 300 tel döküldüğü zamanlar olmuştu.Şuan dökülme yok ama acayip seyrekleşti tepede aynı şekilde.Bu anti-dht ürünleri adı ne hocam? Saw palmetto falan mı?

Aynen saw palmetto içerikli. Saç diplerine saldıran dht yi bloke edici özelliği var. Biotin kullanıyosan iyi ama her kutudan sonra 15-20 gün ara ver. Biotin kullanırken dökülmez zaten, dökülme yoksa da çıkarman zor. Benimde 1 aylık süreç içerisinde saçların önünde birden seyrelme oldu, o kadar yağ kürü ve biotin kullandım geri gelmedi sadece dökülme durdu ve mevcut saçlar güçlendi. Saç ektirme dışında pek çaresi yok gibi bişey.

• Boyunu uzatmak için ne yapıyorsun Allah aşkına konu açmaktan başka ?

Daha 16 yaşındasın dengeli beslenme ve sporla boyunu uzatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pkmn

Boyunu uzatmak için ne yapıyorsun Allah aşkına konu açmaktan başka ?

İbrahim saraçoğlunun balık kürünü aldım hocam.Basket oynuyorum.Sırf doğalmış diye ordan burdan süt getirtiyorum.Esneme zıplama asılı kalma vs yapıyorum.Allaha şükür ailem bu konuda arkamda ama yetmiyor hocam.Kardeşim 185 bu arada.Babam ordan burdan süt müt falan söylüyor allaha şükür böyle bi aileye sahibim ama insanda biraz şans olmalı hocam ya.Gerçekten bıktım usandım.Doktor maximum 2-3 cm uzarsın dedi genede bu saydıklarımı aldım

• Ya ben gerilince esnemiyorum bile daha uzamıyım diye sende abartma bence kısa degilsin boyun gayet normal sjsj basketten yuzmedn kaciyorum ki uzamiyim boy 1.80 yas 16

• quote:

quote:

İbrahim saraçoğlunun balık kürünü aldım hocam.Basket oynuyorum.Sırf doğalmış diye ordan burdan süt getirtiyorum.Esneme zıplama asılı kalma vs yapıyorum.Allaha şükür ailem bu konuda arkamda ama yetmiyor hocam.Kardeşim 185 bu arada.Babam ordan burdan süt müt falan söylüyor allaha şükür böyle bi aileye sahibim ama insanda biraz şans olmalı hocam ya.Gerçekten bıktım usandım.Doktor maximum 2-3 cm uzarsın dedi genede bu saydıklarımı aldım

Zaten boy uzaman yavaşladıysa 10 cm uzaman imkansız gibi birşey. Ama elinden geldiğince uzayabildiğin kadar uzamaya çalışabilirsin. Tak diye uzayamıyorsun bu arada sabırlı olman lazım. O 10 cm dediğin boyu anca 22 23 yaşlarına gelince görebilirsin onun içinde yılda 1-2 cm uzaman gerek.

• quote:

quote:

quote:

Zaten boy uzaman yavaşladıysa 10 cm uzaman imkansız gibi birşey. Ama elinden geldiğince uzayabildiğin kadar uzamaya çalışabilirsin. Tak diye uzayamıyorsun bu arada sabırlı olman lazım. O 10 cm dediğin boyu anca 22 23 yaşlarına gelince görebilirsin onun içinde yılda 1-2 cm uzaman gerek.

İbrahim saracoglunun kürüne çok güveniyorum hocam dursa bile 5-6 cm uzatabiliyormuş balık kürü bu arada.Sporuma beslenmeme vs ayrıca dikkat edersem 2-3 cm de ordan kazanırım gibime geliyor.Bakalım olur inşallah.Benim anlamadığım şu adamın annesi babası kısa, sporun s si yok, sabah akşam bira sigara vs kullanan adamın boyu 186 falan var öyle arkadaşlarım gerçekten anlam veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

sac icin ducray anapase diye bi sampuan ve yaninda da spreyi var toplam 200 tl civari bunu kullandin mi doktor tavsiye etti amma cok pahali

Duymadım hocam araştırırım şimdi.Parası çok önemli değil yeter ki işe yarasın kendim çalışıp öderim vallahi.

• Birader 1.73üm komple kelim kaybol

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

Birader 1.73üm komple kelim kaybol

Böyle olmanızın sebebi ben miyim hocam niye kayboluyormuşum.Ona bakıcak olursak 190 ve hayvan gibi saçı olan adamlarda var.

• Kerastese şampuan ve ampuller var bir araştır istersen bende işe yaradı diyebilirim

• iyifde 1,77 kötü degilki ben 1,75 im millet yanimda cüce kaliyor bazen

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.