Şimdi Ara

Şu problemden anlar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar acılırken win7 yapılandırıyor derken yarıda kalıp yapılandırma tamamlanamadı diyor. kapanıyor. acıldıgında bazen simsiyah ekranla karsılasıyorum. mouse isaretcisi rahatca geziyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pcnin yapılandırma yapması için öncesinde güncelleştirme falan yüklemesi gerekir. sanırım bu güncelleştirmeleri kurarken yada yüklerken pvyi kapatmışsınız. eger yapabilirsen sistem geri yüklemeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

pcnin yapılandırma yapması için öncesinde güncelleştirme falan yüklemesi gerekir. sanırım bu güncelleştirmeleri kurarken yada yüklerken pvyi kapatmışsınız. eger yapabilirsen sistem geri yüklemeyi dene.

dogru bir kere uzun süre "güncelleniyor pcyi kapatmayın" dedi. yemisim lan güncellemeni diyerek kapatmıstım

tesekkürler kardes ne dedigini nasıl yapıcaz?

• denetim masasına gel. yedekleme ve geri yükleme ye tıkla. ordanda sistem ayarları ve bilgisayarınızı kurtarın tıkla. çkan tarihlerden ' Hani Yemişim Güncellemesini Demişin Ya' O Tarihten Eski Bir Tarihe Tıkla. 4-5 dk falan sürer. umarım sorun çözülür. bi dahada sakın güncelleme yaparken ' yemişim güncellemesini ' demeyin sistem çökmediğine dua edin.
  • tesekkürler

• bi sıkıntı olursa özelden mesaj atabilirsin. iyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.