Bildirim
Şu Ped Reklamları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kalktı -
quote:
Orijinalden alıntı: _ManSlayer_
Ya beyler ped reklamları çok saçma. Mesela ''geceleri de sızdırmıyor'' falan deyip kadının orasını burasını çekiyor oynayan kadın yerine ben utanıyorumsorun bende mi
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Reislerin Reisi
kalktı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cru.
quote:
Orijinalden alıntı: _ManSlayer_
Ya beyler ped reklamları çok saçma. Mesela ''geceleri de sızdırmıyor'' falan deyip kadının orasını burasını çekiyor oynayan kadın yerine ben utanıyorumsorun bende mi
+1
İmzanla konu arasındaki uyum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereyi gostersin yuzunumu kadinlar utanmiyor sen niye utanasin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
kalktı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte insan vücudunu tanımayan geri kalmış medeniyetin cümleleri. Yemek reklamları da yapılmasın bence yani orayı burayı çekiyorlar karnım acıkıyor yada araba reklamları da olmasın çünkü canım istiyor yani o arabayı.
Eğitim şart. -
quote:
kalktı
-
Işimi gördüm kardeş saol
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi reklamda sabah oluyor kadın kalkıp yatakta zıplıyor sızdırmadı diye, sanırsın tuttuğu takım şampiyonluk golü attı
herkes istediğini yapar. eğitim şart.ama geçmiş artık -
ortada ayıplanacak bir şey yok ki, gayet doğal, biyolojik bir hadiseden bahsediyorsunuz, kadınları sırf bu yüzden yadırgamanın, aşağılamanın bence mantıklı bir yanı olamaz. -
Prezervatif reklamlari dahada kotu
Eğitim ile alakası yok ben regl olmasınlar demiyorum veya doğaüstü bir şey de demiyorum. Eğitim ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Saçma buluyorum arkadaşın dediği gibi. Sızdırmadığı için kalkıp sabahları hopluyo zıplıyor
ben reklama diyorum kadınlara değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ManSlayer_ -- 27 Şubat 2014; 16:15:10 > -
oyunculukta utanma flan yoktur mesleğin gereyi her durumda oynarsın ve aldıkları cukkalar iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
oyunculukta utanma flan yoktur mesleğin gereyi her durumda oynarsın ve aldıkları cukkalar iyi
Aynen o cukkalara herkes yapar -
Regl hakinda hiç birşey bilmeyen erkek topluluğu
quote:
Orijinalden alıntı: anonim birisi
Regl hakinda hiç birşey bilmeyen erkek topluluğu
Ne alaka ? -
Benzer içerikler
- köseyim sakal nasıl çıkar
- kan uykusu nedir
- kırık meheme kimdir
- schweppes tonik
- efenin hikayesi
- izafiyet teorisi nedir
- exxen de neler var
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X