Bildirim
Şu oyunu geçebilen var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
lavabodaki suyu açtım bide şu tuvalet pompasını klozete tuttum sopasıyla ayırdı onu baska bisi yapamadım
-
enteresan bir oyun
klozetin yanında duran, sifonun suyunu açma düğmesini ingiliz anahtarıyla açabiliyorsunuz. dolaptaki soda ile ne yapılacağını bulmaya uğraştım çözemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 3 Mart 2010; 13:06:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: robotica
enteresan bir oyun
klozetin yanında duran, sifonun suyunu açma düğmesini ingiliz anahtarıyla açabiliyorsunuz. dolaptaki soda ile ne yapılacağını bulmaya uğraştım çözemedim
İngiliz anahtarını bulamadım ben -
ingiliz anahtarını nerden aldın ben bulamadım -
pompanın ucu klazot kapagının ıcıne giriyor 2 ye ayrıldıkdan sora ve soda da cesmenın basındakı pımı yukarı cek suyu ac su doloacak sodayı dok ,dolapdakı camı sopa ıle kır buana kadar bunları yaptım -
ingiliz anahtarını akdım duvarda yazı var -
kırdığınız cam parçasını alın duvadaki kire asılabiliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: grup vitamin
ingiliz anahtarını akdım duvarda yazı var
bende goruom duvardakı yazıyı ama nası aldın ingiliz anahtarını duvardan mı aldım ??? :DDD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-asistanım -- 3 Mart 2010; 13:36:45 > -
13 dk 28 sn sürdü, rezalet -
Anahtarı gördüm, saç kurutma makinesini buldum ama çıkamadım ayrıca ingiliz anahtarı nerde yav? -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness
13 dk 28 sn sürdü, rezalet
-
301 şifre akünün kutp başları kireçlenmiş onları çözülecek -
quote:
Orijinalden alıntı: grup vitamin
301 şifre akünün kutp başları kireçlenmiş onları çözülecek
ama nasıl soda işe yaramıyor orda -
La bu oyunun bir de arabalısı vardı bayağı uğraşmıştım bagaja kadar gelmiştim ama olmuyordu. Zaten aynı kişi yapmış teması arayüzü bile aynı görünce hemen geri kapattım zaten çünkü çözülemez oyunlar yapıyo piliç -
Pompa ikiye ayrıldıktan sonra pompa kısmı ile bozuk olan sifon onarılıyor. Ama su için ingiliz anahtarı lazım bulamadım ben de -
pompayı klosete sokun. 2 parçaya ayrılacak ikisini de alın.
pompanın plastik kısmını, kloset haznesine sokun, su biriksin içinde. sopasıyla da aynayı kırın, ayna parçasını alın.
yerdeki kare kare taşların hepsine tıklayın, bişey çıktı ordan unuttum ingiliz anahtarıydı sanırım.. bi de pompanın sopasıyla tavandaki lambanın yanına dürtün bikaç kere, ordan da malzeme çıkacak.
İngiliz anahtarıyla kloset vanasını çevirin, hazneye su dolsun, su dolunca yandaki kolu indirin su boşalsın, kloset içine bakın şimdi, anahtar orda.
anahtarla aynalı dolabı açın, içinden jilet, diş fırçası, diş ipi kutusu, bir de tüp çıkacak, tüpün içinde bi not var (o not sayesinde buldum zaten en son hamleyi)
musluklara gelin, ikisinin ortasındaki düğmeyle deliği kapatın, kırmızı olan sıcak suyu açın biriksin. birikince elinizdeki kutudaki sodayı oraya dökün, diş fırçasını da o beyaz olan lavaboda kullanın, şimdi fırçaya soda almış oldunuz..
diş fırçasıyla akünün üstüne dokunun, paslar gitti ama ıslandı akü.. saç kurutma makinesi ile kurutun üstünü, sonra yanındaki telleri de elleyin, yerlerine takılacaklar..
jilet ile duvardaki karalanmış yazıyı silin, yazı çıkacak ortaya.. yanında aynayı kullanın, arkada duvardaki şifre orada görününce asıl şifre ortaya çıkacak..
şifreyi küvetin yanındaki alette kullanın, arkası açılacak, ing.anahtarıyla vanayı çevirin, küvet su dolacak.
küvet su dolunca saç kurt.makinesiylle sigortayı attrın küvette kullanıp, ışıklar sönünce lazer de kalkacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ferpar1988
Pompa ikiye ayrıldıktan sonra pompa kısmı ile bozuk olan sifon onarılıyor. Ama su için ingiliz anahtarı lazım bulamadım ben de
tavanda ışığın sol üstünde -
Darkness teşekkürler. -
Aynen Anahtar Nerdeki ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X