Şimdi Ara

Şu odaya neler yapabiliriz ?(SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler utubedeki my setup videolarındaki odaları çok beğendim bende öyle bişeyler istiyorum L şeklinde masa falanda lazım ama çzim işlerinden anlamıyorum bu odaya neler yapabiliriz bi yardım edermisiniz ?

• kardeşim ev sizinse bence direk evim şahaneye başvur. Heşeyi onlar karşılıyor biliyosun paranı falan. Hazır para almışken pcler içinde aksesuar alırsın Biraz beklersin ama sonuç mükemmel olucaktır senin için
  • 1-Yeni nevresim takımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yippeee

1-Yeni nevresim takımı

Puahahahahah :D cocukluğumdan kalma hocam öyle deme 16 yaşındayım cocukluk derken anla işte :D
  • ilk resimdeki durduğun yerin fotoğrafını koyarmısın bi ? o taraf gözükmüyor.
  • quote:

ilk resimdeki durduğun yerin fotoğrafını koyarmısın bi ? o taraf gözükmüyor.

hocam eskiden burası oturma odasıydı sonradan biz buray bana oda yaptık orda sürgülü kapı var
  • L masa yaparasan pencerenin önüne gelecek o zaman ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

L masa yaparasan pencerenin önüne gelecek o zaman ?

Heralde öyle olur ama bu kapı tarafında şu rafların altında geniş yer var orasıda olabilir
  • Şu sandalyelerden başla bence :)
  • maddiyat yoksa hiç bişe yapamazsın ne kadar bütçe ayırdın yaz buluruz bişeler
  • Bence marangoza böyle bişey yaptırabilirsin

duvarlara kesinlikle duvar kağıdı yapmalısın gri olabilir mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: noofsayt

Bence marangoza böyle bişey yaptırabilirsin

duvarlara kesinlikle duvar kağıdı yapmalısın gri olabilir mesela

Hocam resimdeki odaya sığmaz bence böyle bir şey oda enine dar boyuna uzun benim gördüğüm kadarıyla.
  • biraz öyle gibi gözüküyor ama yatağın olduğu kısma koyarsa daha rahat olur çok fazla yer kaplıycağını sanmıyorum oda dahada genişler gibime geliyor
  • hocam o olabilirde benim tv oraya sığmaz gibi :D
  • Beyler bu arada oda çokmu küçük
  • Hocam bak şimdi ne yapıyoruz. Bütçen her ne kadarsa koy bir kenara. Aslında oda düzeninden pek anlamam ama fikir geldi aklıma söylemden olmaz

1)O cam kenarında duran küçük vitrin benzeri dolap, kapının oraya konacak. Sonra raflarına DVD Player galiba PS ve Kasa konulacak. Ki küüçük masanın üstü boşalsın.
    2) Kapının yanındaki o raflık (kolonlar filan var) Monitörün üstüen monte edilmeli. Yani o küçük dolabın yanına ve monitörün üstüne gelecek şekilde.
    3)Kasanın bulunduğu masaya benzer ahşap şey :D yerine güzzel bir masa alınmalı ki derli toplu dursun.
    4) Kapının yanında ki kapaklı dolap pc masasının yanına geçmeli.
    5) oadaya renk verip güzel bir ışıklandırma.
    6) Yatak olduğu yerde durabilir.
    Özet : Aslında yere yakın olan birçok şeyi Yukarılara kaldır. Yerdeki alan çoğalsın.

Benden bu kadar keşke birkaç resim daha olsa. kapıyı filan gösteren :)

• Yatma bölümünü ayırıp , çalışma,okuma,pc,oyun vb bölümünün hepsini tek yerde çözerseniz oda çok daha ferah ve kullanışlı olur.
  • ikea kataloglarını incelemeyle başlamalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu

Hocam bak şimdi ne yapıyoruz. Bütçen her ne kadarsa koy bir kenara. Aslında oda düzeninden pek anlamam ama fikir geldi aklıma söylemden olmaz

1)O cam kenarında duran küçük vitrin benzeri dolap, kapının oraya konacak. Sonra raflarına DVD Player galiba PS ve Kasa konulacak. Ki küüçük masanın üstü boşalsın.
    2) Kapının yanındaki o raflık (kolonlar filan var) Monitörün üstüen monte edilmeli. Yani o küçük dolabın yanına ve monitörün üstüne gelecek şekilde.
    3)Kasanın bulunduğu masaya benzer ahşap şey :D yerine güzzel bir masa alınmalı ki derli toplu dursun.
    4) Kapının yanında ki kapaklı dolap pc masasının yanına geçmeli.
    5) oadaya renk verip güzel bir ışıklandırma.
    6) Yatak olduğu yerde durabilir.
    Özet : Aslında yere yakın olan birçok şeyi Yukarılara kaldır. Yerdeki alan çoğalsın.

Benden bu kadar keşke birkaç resim daha olsa. kapıyı filan gösteren :)

Bu fikirleri beğendim hocam :D

• Ne demek :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.