Şimdi Ara

Şu Mont 150 Tl. Değer Mi SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Giyime önem veren bir insanım,kış gelmeden mont almayı düsünüyorum fiyatlar kabarmadam.bu sene biraz daha pahalı ve iyi mont almayı düsünüyorum ve bunu buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakko9 -- 27 Ağustos 2015; 14:11:08 >

• Ssler gozukmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 verilmez bi monta

En fazla 140 falan verilir
  • hocam ss ler görünmüyor ama bu mont sonuçta bir yada iki tane alırsın kalitelisinden soğuklarda üşümezsin tişört değil ki sürekli terleyip falan değiştirmen gereksin
  • forumda sorun var galiba,az önce bende ss koydum görünmüyor
  • Ben bu montu geçen sezon sonu 85 liraya almy?tym bedavaya geldi halen giymedim bu ky? nasip olucak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda sikinti vardı,linkleri yeniledim arkadaslar
  • değer.. Ben olsam alırdım
  • Bence güzel, 150 tlye değip değmemesi maddi durumunla ilgili. Ben en fazla 100 verirdim.
  • değmez
  • Taş çatlasa 30 tl
  • Hocam biriktir palto al bence.

• Geçen 70 liraya aldım
  • Guzel hatta bayagi guzel ama bu kadar para verilmez bence bayagi ince duruyor isitmaz bu

• Hoşuna gittiyse al, güzel sade, şık. Ama kışın giyilmez bu, son baharın serin havalarında giyilir, kış için farklı planların varsa alabilirsin. Heh babam emekli ben olsam vermem 150 tl. Bu maaşla zor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 27 Ağustos 2015; 14:47:33 >
  • O paraya daha güzelleri var. Ben tchibo'dan almıştım

• http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/urun/outlet/LC-WAIKIKI/erkek/Mont/2025299/420781
    Ben bunu sipariş etmiştim dünde geldi gayet güzel ve kalın kışlık yani fiyatıda cabası mont ihtiyacı olan arkadaşlar kışı beklemesin derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.