Şimdi Ara

Şu modellere ne diyorsunuz arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Allah kısmet ederse yaza 2 kişilik aile oluyoruz:) Malumunuz beyaz eşya alacağız. En az 10 yıl kullanmak üzere ileride kendi evimizde de ankastreye çevirmek üzere eşya almayı düşünüyorum.

Bu modellere ne dersiniz? Buzdolabı küçük gelebilir mi diye düşünüyorum?

Bir de ikamet ettiğim yerden 5.500 tl gibi bir fiyat aldım bu ürünlere nasıl sizce?

http://www.gold.com.tr/siemens-wm10q48xtr-camasir-makinesi_u

http://www.hepsiburada.com/liste/siemens-sn26m883tr-iq700-a-6-programli-paslanmaz-celik-bulasik-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtsiesn26m882eu&categoryId=22156

http://www.n11.com/siemens-kg57np72ne-505-litre-a-enerji-alti-derin-donduruculu-no-P22041039?cid=700501_siemens-kg57np72ne-505-litre-a-enerji-alti-derin-donduruculu-no-P22041039&ref=akakce&v=1.60

Ek olarak çamaşır makinesini kurutmalı tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozak07 -- 15 Nisan 2014; 20:52:26 >

• Arkadaşlar değerli görüşlernizi bekliyorum
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Çamaşır ve bulaşık makinası güzel ama ben bosch low frost buz dolabı kullanıcisı olarak çok memnunum fakat forum da inceledi iseniz mutlaka görmüşsünüzdür bosch ve siemens no frost buzdolabları kullananlar ve bu işten anlayanlar tarafindan pek tavsiye edilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon81

Çamaşır ve bulaşık makinası güzel ama ben bosch low frost buz dolabı kullanıcisı olarak çok memnunum fakat forum da inceledi iseniz mutlaka görmüşsünüzdür bosch ve siemens no frost buzdolabları kullananlar ve bu işten anlayanlar tarafindan pek tavsiye edilmiyor

boschtaki sıkıntılar siemenste de var mı yanı? boschtakı sıkıntıları duydum
    Bosch ...siemens ... profilo aynı firma aynı fabrika da aynı banttan çıkıyorlar malzemeleri aynı ve evet no frostlardaki skıntiları da aynı malesef

• quote:

Bosch ...siemens ... profilo aynı firma aynı fabrika da aynı banttan çıkıyorlar malzemeleri aynı ve evet no frostlardaki skıntiları da aynı malesef

hocam çok soru sorup rahatsızlık vermek istemem ama bir şey daha soracağım.

Bosch-siemensin 2 tane üretimler var. Biri almanya biri de türkiye üretim olanlar.

Almanlarda da var mı acaba aynı sorun
    Yok hic önemli değil bende bildiğim kadarıyla yardimci olmaya çalışıyorum yoksa uzman felan değilim benim bildiğim buzdolabında almanya üretimi yok normal dolablar türkiye üretimi xxl büyük modeller daha önce lg üretimi idi ve tavsiye ediliyordu şimdi ise yanlış bilmiyor isem daewo ya yaptırıyor ve onlar hakkında bilgim yok malesef forumu incelerseniz kesin bilgiler bulursunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok hic önemli değil bende bildiğim kadarıyla yardimci olmaya çalışıyorum yoksa uzman felan değilim benim bildiğim buzdolabında almanya üretimi yok normal dolablar türkiye üretimi xxl büyük modeller daha önce lg üretimi idi ve tavsiye ediliyordu şimdi ise yanlış bilmiyor isem daewo ya yaptırıyor ve onlar hakkında bilgim yok malesef forumu incelerseniz kesin bilgiler bulursunuz

Beyaz eşya almak hayattaki en zor işlerden birisiymiş hele ki elektronıkten azıcık anlıyorsanız.

sanırım gözü karartıp almak lazım.

böyle giderse hepsini farklı marka alacağım. Kötü mü olur bilmiyorum ama.

lg buzdolabında baya tavsiye ediyorlar dediğiniz gibi.

samsungu mercek altına aldım şu anda

Valla lafi uzatmadan kısaca samsung dan uzak dur derim ayri ayri alayım dersen bulaşık makinası bende de olan aeg 55022mo ya bir bak kliksa da 899 tl buz dolabı lg lere bak tavsiye edilen modelleri forum da bulunur çamaşır makinası da bosch siemens elektrolux profilo ve aeg bunlardan birine bak söylediğin bütçeye yakın olarak aeg ve elektrolux un inverter motorlu çamaşır makineleri ne bak ilk olarak inox model isimlerini bilmiyorum malesef en çok tavsiye edilen elektrolux ewf 1286 lew ve aeg 75280 var onun inox u varsa alınır yada ayni özellikte model ismi farkli ola bilir nette bulunur Allah yardım etsin işiniz zor bende almadan önce forum u 6 ay okudum ancak ala bildim :)

• Mümkün olduğunca çamaşır makinesini 8 kilo ( siemens ve bosch için diyorum) siemenste 8 kilo iq 700 serisi alman üretimi
    Bosch ta ise was ve home professional serisi ( way ) 8 kiloluk ürünleri tercih edin
    Nedenleri ise eco silence motor olması ve almanya üretimi olmasıdır.
    Bilgi olarak size şöyle bir şey söyleyebilirim ( siemens ve bosch için söylüyorum) 5,6 ve 7 kiloluklar türkiye üretimi fırçalı ( normal sesli motordur )
    Ama 8 ve 9 kiloluklar almanya dan gelmektedir . :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siemens' te iq 800 de olur. Yeterki iq 700 ün altına düşmeyin.

• quote:

Valla lafi uzatmadan kısaca samsung dan uzak dur derim ayri ayri alayım dersen bulaşık makinası bende de olan aeg 55022mo ya bir bak kliksa da 899 tl buz dolabı lg lere bak tavsiye edilen modelleri forum da bulunur çamaşır makinası da bosch siemens elektrolux profilo ve aeg bunlardan birine bak söylediğin bütçeye yakın olarak aeg ve elektrolux un inverter motorlu çamaşır makineleri ne bak ilk olarak inox model isimlerini bilmiyorum malesef en çok tavsiye edilen elektrolux ewf 1286 lew ve aeg 75280 var onun inox u varsa alınır yada ayni özellikte model ismi farkli ola bilir nette bulunur Allah yardım etsin işiniz zor bende almadan önce forum u 6 ay okudum ancak ala bildim :)

Elektrolüxü ilk defa bu forumda duydum ama genelde çok tavsiye edilen markalardan.

Samsungdan uzak dur diyen kaçıncı kişi oldunuz artık kesın uzak duracam herhalde. Söylediğin modelleri inceleyeceğim.
    @leon81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozak07 -- 20 Nisan 2014; 12:20:40 >

• Kardeş tavsiyene uyacağım. Zaten siemenste yerli malı olanlara kesinlikle para vermeyeceğim.

Olursa ithal olanlardan inşallah

Bulaşık ve çamaşırı için siemensin dediğiniz gibi ithal modellerinde karar kıldım.

Buzdolabını düşüneceğim.

@utku2304
    Aslında siemens i ben pek sevmem genelde bosch un çamaşır makinesi daha iyi ( bence ) ama karar sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: utku2304

Aslında siemens i ben pek sevmem genelde bosch un çamaşır makinesi daha iyi ( bence ) ama karar sizin

Allah askina siemensle bosch tamamen ayni! Logo farklı sadece :))

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Evet o da var . Ama bir zaman birinde eski siemens vardı boschlarla maxx serisi gibiydi . O zamanların maxx sersinide beğenmezdim . Nedeni ise çok ama çok az su almasıydı. Boschu daha çok sevdiğim için siemensi o yüzden hep kötülerdim

• Ne tavsiye edersiniz acaba

• bende aşağıdaki ürünleri toplam 5650 tl ye 9 taksit olarak aldım. daha kullanmadım inş sorun yaşamam
    Bosch KDN59AW35N Buzdolabı
    bosch SMS68N02TR bulaşık makinesi
    bosch WAY20561TR çamaşır makinesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingablu

bende aşağıdaki ürünleri toplam 5650 tl ye 9 taksit olarak aldım. daha kullanmadım inş sorun yaşamam
    Bosch KDN59AW35N Buzdolabı
    bosch SMS68N02TR bulaşık makinesi
    bosch WAY20561TR çamaşır makinesi

Valla tecrübelerinizi merakla beklıyorum lütfen paylaşın :)
  • diğerleri hakkında bir şey diyemem ama kurutmalı çamaşır makinesi pişmanlıktır. Çamaşır makinesi ve kurutma makinesi ayrı ayrı daha iyiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmdhdmn -- 23 Nisan 2014; 16:37:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.