Şimdi Ara

Şu maç'ı unutamıyorum nerde ozamanki galatasaray.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- 0 mağlup olmuştuk ama bu oynadığımız oyun hucum bi başkaydı hafızamda yeri başkadır bu maçın bi dortmund arsenal edasında hızlı hucum oynayan bir takım şu an ne halde.

• Amrabat, Burak, Emre'nin kaçırdığı pozisyonlar benimde aklımda. Bir de Umut Bulut'un verilmeyen penaltısı vardı tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilerde basan top kapan futbolcularımız vardı şimdi Anadolu takıma döndük sivas karşısında savunma yapıyoruz Kasımpaşa karşısında oda yetmiyor .

yukardaki takım olsa bu tip açık oynayan takımlara 4-5 gol atardı.
  • O maçtaki Amrabat,Burak ve Selçuk şimdi aynı performansta olsalar aynısı olurdu zaten. Taraftarın sorunu bunu teknik direktör anlamında değerlendirmesi, asıl sorun güvendiğimiz oyuncuların performansları bu sezon berbat durumda olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Amrabat, Burak, Emre'nin kaçırdığı pozisyonlar benimde aklımda. Bir de Umut Bulut'un verilmeyen penaltısı vardı tabi.

Aydın'ın da penaltısı verilmemişti o maçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep-kovboy

ilerde basan top kapan futbolcularımız vardı şimdi Anadolu takıma döndük sivas karşısında savunma yapıyoruz Kasımpaşa karşısında oda yetmiyor .

yukardaki takım olsa bu tip açık oynayan takımlara 4-5 gol atardı.

Değilmi hocam güzel konuya değinmişsiniz ileride basan top kapan bi takımımız vardı videoda tekrar dikkat ettimde ne press uyguluyolar ileride boğuyorduk resmen rakipleri şimdi koymuşlar 35 yaşındaki drogba'yı oyuna ilerde top indirsin pozisyon batırsın başka birşey yok.
  • Vay be o zamanlar Hamit vardı. Özlemişim adamı.
    Mancini ile böyle futbol hiçbir zaman göremezssiniz. Bu futbol Fatih Terim'e has bir futboldur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Vay be o zamanlar Hamit vardı. Özlemişim adamı.
    Mancini ile böyle futbol hiçbir zaman göremezssiniz. Bu futbol Fatih Terim'e has bir futboldur.

+1 katılıyorum hocam bu arada amrabat fatih terimle daha bi başkaydı sonradan oyuna giren amrabat alır götürürdü kanadı bu sene çok düşüş yaşadık çok bunun nedenini bende teknik direktöre bağlamamak istiyorum ama malesef öyle.
  • Ben en çok Fener'i 3-1 yendiğimiz maçtaki takımı özlüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Ben en çok Fener'i 3-1 yendiğimiz maçtaki takımı özlüyorum.

O degil de süper finalde Fenerbahce'ye 1-2 kaybettigimiz mactaki futbol zirveydi.

Kaleye 30 sut, sayisiz gol pozisyonu,%65'lerde topla oynama... Ben hayatimda böyle baskili oynadigimiz bir derbi görmemistim.

Su anda ise o futbolun yarisini oynamaya raziyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

Ben en çok Fener'i 3-1 yendiğimiz maçtaki takımı özlüyorum.

O degil de süper finalde Fenerbahce'ye 1-2 kaybettigimiz mactaki futbol zirveydi.

Kaleye 30 sut, sayisiz gol pozisyonu,%65'lerde topla oynama... Ben hayatimda böyle baskili oynadigimiz bir derbi görmemistim.

Su anda ise o futbolun yarisini oynamaya raziyim.

O maçı kaybettik ama hiç üzülmedik, takımımla gurur duydum o gün.

• Selcukun kafa vurusu nasil gol olmamasiti hala aklim almiyor

• Bir izleyin tekrar hadi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.