Şimdi Ara

Şu kuponları biri değerlendirsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu kuponları biri değerlendirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 13 Temmuz 2012; 15:40:06 >

• Tromso ve Shamrock maçları hariç hepsi liglerinde ilk maçı oynayacağı için, o maçlara temkinli yaklaşmak, yeni kadrolarının araştırmasını yapmak lazım. Onun için iki kuponun hakkında da kesin bir yorumum olamayacak. Ancak tek söyleyebileceğim şey, ilk kuponunun gelmesinin ikinciye göre daha olası olduğu olur. Başarılar :)
  • 2. kupon bana daha mantıklı gıbı geldı x-2 nın yerıne bence basket macını ekle 732 1/2 olacak gıbı sankı
  • bıde lılstrom macı ıcın eger dogru ıse lılde 9 tane sakat oyuncu var tromso 2 mactır yenememıs ama galıp gelmesı muhtamel ben onun ıcın o maca hem x-2 hemde dırek 2 verıcem oranlar baya ıyı umarım kaynak dogrudur da 9 eksık vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

bıde lılstrom macı ıcın eger dogru ıse lılde 9 tane sakat oyuncu var tromso 2 mactır yenememıs ama galıp gelmesı muhtamel ben onun ıcın o maca hem x-2 hemde dırek 2 verıcem oranlar baya ıyı umarım kaynak dogrudur da 9 eksık vardır

9 sakatı duymadım da hepsi 11 değildir ne o topuklarına mı sıkmış tromso'lü yetkililer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 13 Temmuz 2012; 18:31:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.