Şimdi Ara

Şu kız konusuna bir gelir misiniz lütfen ya ? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 17. Bu zamana kadar 5 kız arkadaşım oldu. 3 tanesi lise zamanında olmuştu. En sonuncusuyla 11. sınıfta ayrılmıştım. Sonuncusuyla 6 ay çıkmıştık. Kız bana 'senden hoşlanmıyorum' diyerek ayrıldı. Ve ben deli gibi aşıktım. onun yüzünden derslerimi ihmal ettim. Ama yazın çok ders çalışarak durumu telafi ettim. Şuan 12. sınıftayım ve sıralamam iyi geldi. İstediğim üniversiteye gideceğim. Üniversitede kız konusunda nasıl davranmalıyım sizce ? Yani eğlenmelik kızlarla birlikte olmak mı yoksa uzun süren ilişki kurmak mı ? Eğer uzun süreli ilişki kurarsam gençlik yıllarımın bir kıza bağlı kalarak heba olmasında çok korkuyorum.

• Forumdakilerin üyelerin birçoğundan daha tecrübelisin.Birde burdakileremi soruyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyour -- 12 Mayıs 2017; 21:26:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin gibi evhamlı tiplerle çıkan kızlarda var mı
  • Özet

Arkadaşlar yaşım 17

5 kız arkadaşım

gençlik yıllarımın bir kıza bağlı kalarak heba olmasında çok korkuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Özet

Arkadaşlar yaşım 17

5 kız arkadaşım

gençlik yıllarımın bir kıza bağlı kalarak heba olmasında çok korkuyorum.

Hadi tamam öyle olsun ya :)

Yeter ki bir çözüm yolu bulayım.
  • Lan ilk önce bir git de üniye sonra bunu düşün allah allah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonen

Lan ilk önce bir git de üniye sonra bunu düşün allah allah

Keşke dememek için şuan düşünülmesi gerektiği kanaatindeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Universitede 1 de yeni gelen ceylanları kucakla daha hiç bişeyin farkında değildirler eğlenme peşindediler genelde hepsi ailelerinden ayrıldıkları için farklı hissederelr büyüdük diye düşünürler o kafadadırlar o yüzden üniversite 1 de ciddi olma eğlen geç üni 3 te ciddi birini bulup hayatını bağlarsın abi tavsiyesi benden sana
  • Kardeş eğlenmelik takıl ben onun sıkıntısını yaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky4K

Universitede 1 de yeni gelen ceylanları kucakla daha hiç bişeyin farkında değildirler eğlenme peşindediler genelde hepsi ailelerinden ayrıldıkları için farklı hissederelr büyüdük diye düşünürler o kafadadırlar o yüzden üniversite 1 de ciddi olma eğlen geç üni 3 te ciddi birini bulup hayatını bağlarsın abi tavsiyesi benden sana

Hocam tam benim kafadan bir yorum bırakmışsınız çok teşekkür ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanBanÇikiÇiki

Kardeş eğlenmelik takıl ben onun sıkıntısını yaşıyorum

Niye hocam ?
  • Çünkü sorumluluğun cok oluyor çok seviyorsun sonra bir tartisma filan oluyor insanın içine dert oluyor ne ders çalışabiliyor ne birşeyden zevk alıyor ciddi ilişki zordur bence

• Abicim o yaşlarda ciddi düşünme, yaş gruplarınız çok tehlikeli eskisi gibi değil hiç bir şey. Sosyal medya yaygınlaştı yaygınlaşı işler çok değişti, sen kızı delicesine severken sosyal medyadan yürüyen zengin&kro v.b tiplerle yatıyor bile olabilir ve gram ruhun duymaz. Gününün tadını çıkar o yaşların geri gelmeyecek.

Üniversite muhabbetine gelirsek çevre önemli, mesela diyelim ki mühendislik yazdın geldi. Sınıfa ya da fakülteye bağımlı kalırsan batak&101&lol cart curt ortamlarında kalırsın, ama fakültene bağlı olarak ki bence her şartta kulüpler ya da topluluklara katılmanı öneririm. Buluşmaları falan oluyor oralardan yeni arkadaşlar edinirsin onlarla toplanırsınız falan yani sadece sınıfına bağımlı olmazsın.

Ayrıca 17 yaşında sevgili olup ileri de evlenen kişi sayısı da çok düşük ihtimaldir, anın tadını çıkar

• daha yaşın kaç vur geç la ne ciddi ilişkisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Abicim o yaşlarda ciddi düşünme, yaş gruplarınız çok tehlikeli eskisi gibi değil hiç bir şey. Sosyal medya yaygınlaştı yaygınlaşı işler çok değişti, sen kızı delicesine severken sosyal medyadan yürüyen zengin&kro v.b tiplerle yatıyor bile olabilir ve gram ruhun duymaz. Gününün tadını çıkar o yaşların geri gelmeyecek.

Üniversite muhabbetine gelirsek çevre önemli, mesela diyelim ki mühendislik yazdın geldi. Sınıfa ya da fakülteye bağımlı kalırsan batak&101&lol cart curt ortamlarında kalırsın, ama fakültene bağlı olarak ki bence her şartta kulüpler ya da topluluklara katılmanı öneririm. Buluşmaları falan oluyor oralardan yeni arkadaşlar edinirsin onlarla toplanırsınız falan yani sadece sınıfına bağımlı olmazsın.

Ayrıca 17 yaşında sevgili olup ileri de evlenen kişi sayısı da çok düşük ihtimaldir, anın tadını çıkar

Kesinlikle haklısınız hocam çok teşekkürler tavsiyeniz için.

• Yok hojam ne tecrubesi sallamis resmen o kadar kizla cikmis olsa bu asosyal neden ne tur kizlarla ciksam diye bize sorsun ki???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.