Şimdi Ara

su kaplumbağası alabilirmiyim.çöp balığı konusundada yardım.arkadaşlar çok önemli lütfen cevap yazın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar balıkların akvaryumuna su kaplumbağası da olur mu .d birde çöp balığım konusunda yardım hiç canlanmıyor diğer balıklarımda durgun su musluk suyu.

• Kaplumbağa ile balık bir yerde olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaplumbağa ile balık aynı yerde yaşamaz. Kaplumbağa balıkların kuyruklarını yer. Çöp balığı olarak bahsettiğin şey çöpçüyse zaten çok fazla hareket eden bir canlı değildir. Yeri geldiği zaman zeminde yatar yeri geldiği zaman gezinir bu konuda rahat ol. Eğer suyun yeniyse ve dinlendirmeden musluk suyu koyduysan ondan da kaynaklanıyor olabilir
  • çöpcü balığım 2 gündür yatıyor.yerde ama galiba gece yerdeki pis yemleri yemiş.tabi diğerleri yemediyse.musluk suyundan bir zarar gelmez dedi satan kişi.bende o konuda rahatım ama zararı var mıdır.4 gündür ölmedi hiçbiri.
  • musluk suyunu 1 hafta ağzı açık şekilde dinlendirmeden kesinlikle akvaryumunuza koymayın çünkü içerisinde klor var ve bu klor ağzı açık şekilde 1 haftada çıkmaktadır eğer çok beklemek istemiyorsan musluk suyunu kovaya doldur ve 24 saat boyunca içerisini hava motoruyla havalandır ve öyle akvaryuma koy işini riske etme ve kesinlikle balıklar veya diğer canlıların olduğu ortama kaplumbağa alma sabah kalktığında balıklarını göremeyebilirsin :)
  • ben musluk suyunu koydum ve 5. günüm asdasd .d klor artık gitmiştir akvaryumdan
  • cihat00 kullanıcısına yanıt
    Dostum diğer açtığın konularıda okudum.
    Klor artık gitmiştir diyorsun ama yanlış anlamadıysam zaten zavallı canlılar beş gündür bu suyun içinde,
    Keşke acele etmeyip biraz araştırsaydın. Çeşme suyu kullanacaksansuyu dinlendirmen gerekiyor. Su düzenleyici kullanman lazım. İlk kurulumda gerekli biyolojik ortamın oluşması için akvaryuma canlı eklemeden en az bir hafta ısıtıcı filitre vs. ekipmanları çalıştırıp suyu hazırlaman lazım.....

çöp balığı diye bahsettiğin balık corydoras paleatus olsa gerek.http://www.akvaryum.com/corydoras_paleatus_(komando_cory)_tatlisur_58_181.asp ve linktende göreceğin gibi bu balıkların sağlıklı ve stressiz bir şekilde yaşamasını istiyorsan en az altılı gurup halinde bakman gerekiyor.

başka bir konunda akvaryum 30 hcim demişsin muhtemelen bu 30 lt ve bu popülasyona göre düşük bir hacim (Ben 210 litrelik akvaryumda 15 tane balık besliyorum)

melek balığı için en az 150lt lik bir akvaryuma ihityacın varhttp://www.akvaryum.com/pterophyllum_scalare_(melek)_tatlisur_4_330.asp

platiye benzer dediğin balıkda eğer buysa hakkındaki gerekli bilgileri bulabilirsinhttp://www.akvaryum.com/xiphophorus_maculatus_(plati)_tatlisur_5_302.asp#b

Tavsiyem bu balıklarla devam edeceksen akvaryumunu büyütmen ve plastik ve yapay bitki, dekor ne varsa çıkartıp doğal ürünler canlı bitki kullanman

Düzeltme: Balıklarla birlikte kaplumbağa olmaz. Belki küçükken bir sorun yaşamazsın ama büyüdükçe balıklarını teker teker avlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roboken -- 17 Şubat 2014; 15:45:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.