Şimdi Ara

Şu işareti nasıl kaldırabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bunu

• denetim masası > kullanıcı hesapları > kullanıcı hesapları denetimi değiştir > en aşağı hiçbir zaman uyarma'ya çek pc yeniden başlat düzelir.
  • Bendede olmuştu arkadaşın dediği gibi yaptım hala aynı kaldı sonra kapattım pc yi tamamen , düzeldi
  • o isaret olunca ne oluyorki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denetim masası > kullanıcı hesapları > kullanıcı hesapları denetimi değiştir > en aşağı hiçbir zaman uyarma'ya çek pc yeniden başlat düzelir.
  • @tr78: Adam zaten çözümü söylemiş niye tekrar ettin ki
  • niye kaldırmak istiyorsun ki onu anlamadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim anlamadığım bu UAC neden her programda olmuyor da belirli programlarda oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Benim anlamadığım bu UAC neden her programda olmuyor da belirli programlarda oluyor.

bazı programların sistemin önemli dosyalarına erişmesi gerekiyor, onun için diye biliyorum ben. kesin doğru değildir herhalde benim dediğim ama bilgisayarına istekle yüklemeye çalıştığın programlarda bile sorduğuna göre içinde bir iş olması lazım.

bkaakco için önemli dipnot: youtube sayfamı ziyaret edip bir de yorum bıraktığın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Autobus2010

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Benim anlamadığım bu UAC neden her programda olmuyor da belirli programlarda oluyor.

bazı programların sistemin önemli dosyalarına erişmesi gerekiyor, onun için diye biliyorum ben. kesin doğru değildir herhalde benim dediğim ama bilgisayarına istekle yüklemeye çalıştığın programlarda bile sorduğuna göre içinde bir iş olması lazım.

bkaakco için önemli dipnot: youtube sayfamı ziyaret edip bir de yorum bıraktığın için teşekkür ederim.

Olabilir de keşke ayarı olsaymış ya Windows 8 çıktı halen ayarı yok. Örneğin sadece 1 seferliğe mahsus sorsa diğer açışlarda sormasa. Tek çare UAC'ı kapatmak oluyor bu yüzden.

Önemli değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.