Şimdi Ara

Büyük hata yaptım nasıl düzeltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni seven bi kız vardı bi alt sınıftan , bunla normal takılmaya başladım bu iyice yavşadı falan millet çıkıyoruz sandı bu da sürekli sansınlar ne olcak diyip duruyodu en ufak bi huzursuzluğumda yardım etmeye çalışıyodu canımdan öte bi hale geldi ama fazla güzel değildi (salak kafam) çıkmadım işi hep oraya getirdi , çıkmaya , ama ben hep kanka falan dedim facete kardeş olarak ekledim bu bozuldukça seni seviyorum derdim o da arkadaş olarak herkes seviyo napıyım derdi , dahada ileri gittim 2 miz için aldığım sinema biletini son dakikada bu kızdan hoşlanan başka birine verdim , çocuk da bunu gecenin bi yarısı sinemada bırakınca bana darıldı , kalbini kazanmak çok uğraştırdı beni , önceki gün de aynı çocuk kızı tehdit etmiş eğer onu (beni kastediyo) üzersen beni üzmüş sayılırsın beni üzeni yaşatmam falan demiş , kız temenni sildim seni dedi bana böyle arkım olamaz dedi , bugün bi teneffüs boş bi 12. sınıfta görüşmeye çağırdım , karnı ağrıyomuş zaten doğru düzgün konuşamadık , tüm söyliceklerim aklımdan uçtu , ne desem tersledi , o zaman konuscak bisi yok dedim gitti ama beni gördükçe anlamlı anlamlı baktı bugün ve şimdi aklımdan çıkaramıyorum bir türlü eski mesajları okudukça kafamı taşlara vurdum nasıl kıymetini bilemedim diye , yarın önemli sınavım var fakat saat 6 dan beri slow parçalar dinliyorum iyice garip oldum akıl danışmak istiyorum ey DH ahalisi , ne yapmalıyım kızın gönlünü alma pahasına gidip teklif ediyimmi? Teklifi de reddetcek kadar kızmışmıdır ?

NOT: Teklif etmeme nedenim tüm çevremin sana layık değil- güzel kız değil demesiydi , çevreye değil onları dikkate alan kendime kızıyorum.

edit:=>

boşa harcamışım vaktimi boşa üzülmüşüm , kalbini aldım çıkma teklif ettim düşünmem lazım falan dedi ne kadar diyince cevap:3 ay , önümüzde öğretim döneminde bakarız.

intikam mı alıyor ? eğer öyleyse hiç hoş dğl , bilmiyorki bi silersem bi daha umrumda olmaz

anlayamıyorum benimle çıkmak için o kadar çbalayan insan ne oldu da böyle soğudu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caterina -- 5 Haziran 2010; 0:12:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caterina

Beni seven bi kız vardı bi alt sınıftan , bunla normal takılmaya başladım bu iyice yavşadı falan millet çıkıyoruz sandı bu da sürekli sansınlar ne olcak diyip duruyodu en ufak bi huzursuzluğumda yardım etmeye çalışıyodu canımdan öte bi hale geldi ama fazla güzel değildi (salak kafam) çıkmadım işi hep oraya getirdi , çıkmaya , ama ben hep kanka falan dedim facete kardeş olarak ekledim bu bozuldukça seni seviyorum derdim o da arkadaş olarak herkes seviyo napıyım derdi , dahada ileri gittim 2 miz için aldığım sinema biletini son dakikada bu kızdan hoşlanan başka birine verdim , çocuk da bunu gecenin bi yarısı sinemada bırakınca bana darıldı , kalbini kazanmak çok uğraştırdı beni , önceki gün de aynı çocuk kızı tehdit etmiş eğer onu (beni kastediyo) üzersen beni üzmüş sayılırsın beni üzeni yaşatmam falan demiş , kız temenni sildim seni dedi bana böyle arkım olamaz dedi , bugün bi teneffüs boş bi 12. sınıfta görüşmeye çağırdım , karnı ağrıyomuş zaten doğru düzgün konuşamadık , tüm söyliceklerim aklımdan uçtu , ne desem tersledi , o zaman konuscak bisi yok dedim gitti ama beni gördükçe anlamlı anlamlı baktı bugün ve şimdi aklımdan çıkaramıyorum bir türlü eski mesajları okudukça kafamı taşlara vurdum nasıl kıymetini bilemedim diye , yarın önemli sınavım var fakat saat 6 dan beri slow parçalar dinliyorum iyice garip oldum akıl danışmak istiyorum ey DH ahalisi , ne yapmalıyım kızın gönlünü alma pahasına gidip teklif ediyimmi? Teklifi de reddetcek kadar kızmışmıdır ?

NOT: Teklif etmeme nedenim tüm çevremin sana layık değil- güzel kız değil demesiydi , çevreye değil onları dikkate alan kendime kızıyorum.

yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 1 Haziran 2010; 0:56:25 >

• Yok valla daha yapmadık.

Ama istesem olurdu eminim o dereceydik , büyük hata yaptım düzeltmem lazım lütfen yardım edin.
  • Ver ayari gitsin.
  • Sen ona layık değilsin Kız süründürmek günahtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Sen ona layık değilsin Kız süründürmek günahtır.

hep bu çevreyi önemsemem yüzünden ya lanet olsun off off
  • Önce özür dile gönlünü al . 1-2 gün sonra yapıştır teklifi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hata mı Bilemiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • büyük Backspace tuşuna basabilirsin
  • Güzel olmaması arkadaş olmana engelmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKekeo

Önce özür dile gönlünü al . 1-2 gün sonra yapıştır teklifi .

bugün özür diledim fakat tepki vermedi öylece oturduk tüm söylceklerim aklımdan uçtu , ee böylemi devam edicez dedim olması gereken bu dedi şans istedim ben kimseye bu kadar şans vermedim dedi üzülen yıpranan ben oluyorum dedi cidden haklı 3 oldu bu
  • işte böle tiplere geliyor kızlar biz sağ elimizle takılalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Güzel olmaması arkadaş olmana engelmi ?

Ben de tam bunu istiyorum arkadaş olmak. Ama o sürekli birlikte olalım , sürekli birlikte vakit geçirelim , sevgili olmasak da sevgili gibi gezelim.

@felaj

ßende sağ elciyim merak etme , bundan başka kendi gelen yoktu bnde şaşırdım karşıma çıkınca,ayrıca sadece ''aşk'' konularında pasifim.
  • ayıp etmişsin kıza, güzel kız değil sana layık değil diyenler de adam değiller bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: V2

ayıp etmişsin kıza, güzel kız değil sana layık değil diyenler de adam değiller bana göre.

abi inanırmısın o kadar büyük baskı var ki , evde kendi kendime söz veriyorum gidince herkese inat birlikte takılıcam o kızla hatta o kadar emeği var üstümde zor anımda yanımda oldu istediğini yapıcam diyorum okula varınca o baskıdan dolayı kızı görünce o seslenmesse görmemezlikten geliyorum ya da biraz takılıp arkadaşlarla önemli bişey konuşuyoruz diyorum

çok büyük ayıp ettim abi çok düzeltmem lazım ne önerirsin off yarın sınav var zerre kadar umrumda değil , eskisi gibi olalım hatta sevgili olalım sınavdan da düşük almaya razıyım

• arkadaşım kusura bakma ama bütün hayvanlık sende. gerçi sana da bi yandan hak veriyorum kızların çoğunluğu böyle. oluruna bırak boşver aynı dert bende de vardı oluruna bıraktım sonuç: ikimizde birbirimizle konuşmuyoruz. bu güzel mi diceksin cok güzel oldu. şimdi hayatımdan daha memnunum en azından beni sıkan sunu yapma, bunu yapma diyen birisi yok hayatımda. ikimizde gül gibi geçiniyoruz.
    yani tavsiyem oluruna bırak o seni doğru yola götürür.

dipnot: bu kızların hepsinin bu hafta karnı ağrıyo ya. bunların hepsinin ad..tleri aynı haftaya mı denk geliyo napıyo. bizim sınıftaki kızlarında çoğunun karnı ağrıyodu bugun.
  • quote:

quote:

ayıp etmişsin kıza, güzel kız değil sana layık değil diyenler de adam değiller bana göre.

abi inanırmısın o kadar büyük baskı var ki , evde kendi kendime söz veriyorum gidince herkese inat birlikte takılıcam o kızla hatta o kadar emeği var üstümde zor anımda yanımda oldu istediğini yapıcam diyorum okula varınca o baskıdan dolayı kızı görünce o seslenmesse görmemezlikten geliyorum ya da biraz takılıp arkadaşlarla önemli bişey konuşuyoruz diyorum

çok büyük ayıp ettim abi çok düzeltmem lazım ne önerirsin off yarın sınav var zerre kadar umrumda değil , eskisi gibi olalım hatta sevgili olalım sınavdan da düşük almaya razıyım

gerçekten güzel olup olmaması seni için belirleyici unsursa ve bunu sorun yapıyorsan bence vicdanını rahatlatmak için kızla çıkmaya çalışma bu daha büyük hata olur. Eğer iyi bir insan olduğu için seviyorsan yada sevmesende gönlünü almalısın bir şekilde, hata yaptığını itiraf edebilirsin samimice ve arkadaşının bu şekilde davranacağını tahmin etmediğini belirterek özür dileyebilirsin sonuçta karşındaki bir insan güzelde olabilir çirkinde olabilir yakışıklı veya tipsiz olabilir ama kimse kimseye göre daha değersiz değildir. İnsani bir davranış olarak , Çıkmasan bile gönlünü bir şekilde almanı tavsiye ederim gerisi senin bileceğin iş tabiki

• quote:

quote:

quote:

gerçekten güzel olup olmaması seni için belirleyici unsursa ve bunu sorun yapıyorsan bence vicdanını rahatlatmak için kızla çıkmaya çalışma bu daha büyük hata olur. Eğer iyi bir insan olduğu için seviyorsan yada sevmesende gönlünü almalısın bir şekilde, hata yaptığını itiraf edebilirsin samimice ve arkadaşının bu şekilde davranacağını tahmin etmediğini belirterek özür dileyebilirsin sonuçta karşındaki bir insan güzelde olabilir çirkinde olabilir yakışıklı veya tipsiz olabilir ama kimse kimseye göre daha değersiz değildir. İnsani bir davranış olarak , Çıkmasan bile gönlünü bir şekilde almanı tavsiye ederim gerisi senin bileceğin iş tabiki

gönlünü almak için ne önerirsin abi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByKekeo

Önce özür dile gönlünü al . 1-2 gün sonra yapıştır teklifi .

bugün özür diledim fakat tepki vermedi öylece oturduk tüm söylceklerim aklımdan uçtu , ee böylemi devam edicez dedim olması gereken bu dedi şans istedim ben kimseye bu kadar şans vermedim dedi üzülen yıpranan ben oluyorum dedi cidden haklı 3 oldu bu

bu kadar da bir kiza okuzluk yapilmaz ki bile bile
  • o arkadaşının tehtit etmesi hiç olmamış, bir defa o olay için özür dile ve olay çok üzüldüğünü belirtirsen gerisi gelir sanırım. Ben aranızdaki samimiyeti ve arkadaşını tanımadığım için ne söylesem yalan olur.Umarım barışırsınız.
  • Gonlunu almak İstiyosan kizi rahat birak kardesim sen o kizla cikamazsin daha cok canini yakarsin uzaktan davulun sesi guzel gelirmis kizla cikacaksin okulda milletin baskisindan daha cok uzak durcaksin o senden yakinlik beklerken bu kadar zamanda sewemedinde simdimi seveceksin kizin gunahina girme kardesim birak ilgilenme zamanla gecer gider
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.