Aynen bacak boyu sanırım daha önemlı ve 2.si daha hoş sanki
2.sinin siyah rengini getirtip getirtemeyeceklerini sordum yani resimdekini. ellerinde aynisini beyazı var, onuda yukarıdaki beyaza göre kıyaslayınca kesinlikle yukarıdakini seçerim. bakalım ne zaman cevap verecekler onlarında şu sıra easter bayramları var yumurta boyayıp duruyolar
Bro ben kendi yorumumu söyleyim benim için rengi önemli ki istemedigin renk alma bana göre.
alttaki siyah olanının ana bayiisini aradım 17'' sitelerinde tükenmiş olarak gözüküyor, sadece 19 var ama sanırım o bana biraz büyük gelecek. şimdi telefondan aradım bakalım 17 depoda bir yerde varsa haber bekliyorum. yoksa yukardaki beyaz cross u alıyorum başka çare yok :) en azından o 460mm 18'' e denk geliyo galiba. yorumun için sağol aslında bende beyaz istiyorum ama bakalım artık hangisi kısmetse o olacak.
İçine sindiyse tamamdır sorun yok ya Umarım hakkında hayırlı olacak olanı seçersin
eyvallah sağolasın :) 2.siyah olanın 17 liği hiç biryerde kalmamış diye telefon geldi mecburen beyazı sipariş ettim :)
quote:
Orijinalden alıntı: EjderhaNefesi
hocam 18'' tam geliyor demişsiniz acaba bacak boyunuz kaçtır? benim boyumda 1.70 bende deneme şansım olmadan alıcam malesef kargo ile gelecek.hazır yakın ölçü ve deneyimli biri denk gelmişken sorayım dedim.banada muhtemelen 18' gelicek.birde benim alcağım şehir bisikleti 28'' jantlı farkedeceğini sanmıyorum kadro has olan sanırım.
bacak boyu ölçümlerini talimatlar doğrultusunda ölçtüğümde 79-80 gibi bir rakkam çıkıyor. kadro olarak 18'' ellerinde yok ama sipariş geçtim perşembe elimizde olur ayarlarını yapıp tekrar paketleyip yollamayı planlıyoruz dediler. tahminimce önümüzdeki salı elimde olur ozaman daha net birşey söyleyebilirim. yalnız zaten daha önce 18'' lik kadroya oturdum daha 1 hafta önce kadar. inanılmaz rahat hissettim ne küçük ne büyük geldi ama sürme fırsatım olmadı. dediğim gibi bir aksilik olmazsa önümüzdeki salı günü net birşey söyleyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: orienttt
quote:
Orijinalden alıntı: EjderhaNefesi
hocam 18'' tam geliyor demişsiniz acaba bacak boyunuz kaçtır? benim boyumda 1.70 bende deneme şansım olmadan alıcam malesef kargo ile gelecek.hazır yakın ölçü ve deneyimli biri denk gelmişken sorayım dedim.banada muhtemelen 18' gelicek.birde benim alcağım şehir bisikleti 28'' jantlı farkedeceğini sanmıyorum kadro has olan sanırım.
bacak boyu ölçümlerini talimatlar doğrultusunda ölçtüğümde 79-80 gibi bir rakkam çıkıyor. kadro olarak 18'' ellerinde yok ama sipariş geçtim perşembe elimizde olur ayarlarını yapıp tekrar paketleyip yollamayı planlıyoruz dediler. tahminimce önümüzdeki salı elimde olur ozaman daha net birşey söyleyebilirim. yalnız zaten daha önce 18'' lik kadroya oturdum daha 1 hafta önce kadar. inanılmaz rahat hissettim ne küçük ne büyük geldi ama sürme fırsatım olmadı. dediğim gibi bir aksilik olmazsa önümüzdeki salı günü net birşey söyleyebilirim.
bendede bacak boyu bot varken ayağımda 78di sizinkine yakın duruyor. tamam hocam bekliyorum hem fotoğrafları hemde deneyimlerinizi :) bende stok bekliyorum modelde uzun araştırmalar sonucu karar kıldık.benimde almama daha var :) sele boyu ve gidon ayarlarıda önemli doğru oturuş şekline göre.o vaziyette inş tutarlı şeyler olacak:)
bisiklet geldi arkadaşlar 12km yapabildim(geneli offroad) genel olarak memnunum 460mm yani 18'' kadro 172 boya cuk oturuyor neden heryerde 17'' yazıyorlar anlamadım. 19 a bile binilir. hayatım boyunca spor yaptım ama son zamanlarda uzak kaldım acayip formdan düşmüşüm hergün pedallara asılmam lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme