Bildirim
şu gpu olaylarından anlayanlar bi yardım etsin
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
afterburner tarzi programlarla bakarken gpu'nun %99 98 olmasi istenir bu kartin tam verim calistigini gosterir.cpu yuzdesinin ise %90 ve uzerine cikmamasi istenir cunku bu islemci karta/oyuna yetmiyor demektir.msi afterburner ile oyun ici gorebilmen icin ayarini yapman gerekiyor seceneklerden.eger olmazsa bu programi da deneyebilirsin ayar gerekmez try diye ac kalsin.islemci sicakligini da gosterir.sistem ram kullanimini da bir tanesi gosteriyordu ama hangisiydi bilemedim.
http://www.playclaw.com/download.php
-
sağolun hocam çektim ayarı da eğer gpu kullanımım düşük olursa arttırma şansım var mı farklı bi donanım almak dışında? -
panelindeki gibi 4100 3.6 ghz mi kullaniyorsun?baktin ki gpu kullanimi dusuk islemciye biraz overclock yap cunku gpu kullanimini yukselten sey islemcidir ama 6850'ye elindeki islemcinin rahat yetmesi lazim.bf4'u rahat oynar misin ayar kisarsan oynarsin tabi fakat bf4 diger oyunlara gore sisteme daha cok yukleniyor hani su oyunda full oynamistim bunda niye oynayamiyorum diyip sistemde hata arama oyun cok yukleniyor cok isitiyor sistemi. -
denedim de oyun içinde göremiyorum ya hocam -
afterburner calismazsa diye onceki mesajimda playclaw linki vermistim onda ayar yapmana gerek yok ve islemci sicakligini da gorebilirsin onu dene. -
Rahat oynatıyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
program mı? -
islemciye dikkat edersen 97 84 81 78 olmus yani son haddinde calisiyor ve yetmiyor ekran kartina ki ekran karti kullanimi da 69 olmus.ayarlari dusursen bile islemci kullanimlari boyle son haddinde calisacak tahminim ve gpu kullanimi dolayisi ile fps dusuk kalacak.3.6 kullaniyorum yazmissin panele olmuyor mu soyle 4 4.5 ghz?fan sogutucun vardir yoktur stoktur bilemem ama kisa sure denemek icin islemci hizini biraz yukselt islemci kullanimlari daha az olsun gpu kullanimi daha yuksek olsun fps yukselir ama benim derdim 36 fps'den 40-50 fps'ye cikarmak degil ani fps dusmelerini onlemek bu da islemci ile olur.sabit 40 fps olsa oynarsin iyi kotu ama 40 iken birden saliselik 20'ye duserse iste takilma olur o zaman ve zevk kaciran bir seydir.ben eski phenom islemciyle bf4 denedigim icin biliyorum yani nasil oluyor. -
olmuyor mu soyle 4 4.5 ghz derken? çok bilgili değilim bu konularda cahilliğime aldırmayın.. işlemci hızını nasıl yükselticez? -
quote:
Orijinalden alıntı: Jimmy Kane
olmuyor mu soyle 4 4.5 ghz derken? çok bilgili değilim bu konularda cahilliğime aldırmayın.. işlemci hızını nasıl yükselticez?
sen stok 3.6 ghz kullaniyorsun anladigim kadariyla.carpan kilidi acik kullandigin islemcinin.bu durumda oc'den anliyorsan iki ayar anlamiyorsan tek ayar yapman gerekiyor.acilista del tusuna surekli bas gir biosa anakart marka modeline gore degisir ama multiplier diye bir ayar var onu x20 yaptiginda islemci 4 ghz olur.4.5 ghz yapmak icin biraz voltaj vermen gerekir iste bunda da biraz bilgili olman lazim ama 4.5'u bosver simdi denemek icin 4 ghz yapabilirsin ne kadar farkettigini gormek icin.4.5 denemek icin forumda overclock bolumu var yardimci olurlar anakartin bios resimlerini atarsin sunu soyle yap diye soylerler ama biosa gir bakalim bir benim dedigim ayari gorebilecek misin?goremezsen elleme kaydetmeden cik kaybedecek bir seyin yok.stok voltajla 4 ghz calisacagini dusunuyorum o islemcinin.
-
-
Battlefield 4 ü rahat oynayabiliyormusun yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet sıkıntım yok ama niye daha iyi olmasın eğer seçeneğim varsa dimi :D -
-
69 olan gpu kullanımı değil gpu sıcaklığı..
Konu sahibi arkadaş msi ab'den gpu usage'i on-screen olarak seçip tekrardan ss atar mısın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fenomenus
69 olan gpu kullanımı değil gpu sıcaklığı..
Konu sahibi arkadaş msi ab'den gpu usage'i on-screen olarak seçip tekrardan ss atar mısın?
evet oyleymis yanindaki de sifir olunca islemci kullanimina takilmisim.islemci son hadde calisiyor gpu kullanimini gorsek de cok bir sey degismez ama yine de gorelim.msi afterburnerin ayarini gostermistim ama calismadi dedi.playclawla alsin calisiyorsa degisen bir sey olmaz o da yuzde gosterecek ve o yuzdenin 99 olmasi cok dusuk bir ihtimal. -
Attığında tekrar yorumlarız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- paylaşılan gpu belleği nedir
- üçlü ara bellekleme nedir
- wattman hatası nedir
- gddr6 nedir
- amd radeon r7 200
- rtx 4000 serisi ne zaman çıktı
- amd fluid motion frames 2
- monster ekran kartı
- en iyi ekran kartı
- 4060 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X