Şimdi Ara

ŞU GÖREV YÖNETİCİSİNDEKİ İŞLEMLERE BİR BAKAR MISINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle svchost denen işlem neden bu kadar fazla sayıda çalışıyor ve bir o kadarda ramden götürüyor silsem ne gibi sorunlar olur ?

İkincisi ben firefox kullanıyorum ama işlemlerde i.e da görünüyor. Bunun sebebi nedir ?

buarad işime yaramayan ve silmemi önerebileceğiniz programlar var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi máwci -- 11 Temmuz 2007; 22:40:05 >

• svchost sistem çalişanıdır birçok farklı servis bunu kullanır yani birden çok olması gayert normaldir önemli olan işlemci kullanıp kullanmadıgı ve hangi ad altında çaliştıgıdır sende sorun yok eger silersen sistemin kararsızlaşacaktır herkezde svchost bu şekildedir feraholun,

orada ben firefox görüyorum i.e görmüyorum kastınızı anlamadım
  • şey pardon sadece explorer görünüyor ve de 14000 k küsür ramden yiyor. dediğim gibi acaba burada silebileceğim işlemler var mıdır ?
  • explorer.exe senin dedigin explorer degil o masaüstünü çaliştıran uygulamanın adı yani işletim sistemi deyim sen anla silecegin birşey yok daha dogrusu burdan anlayamazsın
  • svchost.exe eger senin kullanıcı adın altında calısıyosa o zaman suphelenebilirsin.su anda svchost ile ilgili sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.