Şimdi Ara

Şu gereksiz programları kurmayın !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • advantec system care bunun gibi bir sürü programlar var bunları kurmayın bilgisayarınıza hiç bir faydaları yok aksine zararları var kurmayın kurdurtmayın lütfen rica ediyorum

• CCleaner tavsiye ederim. Diğerleri bana da gereksiz geliyor.

CCleaner ile birlikte internet geçmişi, geçici windows dosyaları ve kayıt defterindeki karşılıksız girdiler gibi bir çok şeyi topluca silebilirsiniz.

Ayrıca; bilgisayarın başlangıcında çalışmasını istediğiniz programları da yine bu programla yönetebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

advantec system care bunun gibi bir sürü programlar var bunları kurmayın bilgisayarınıza hiç bir faydaları yok aksine zararları var kurmayın kurdurtmayın lütfen rica ediyorum

Merhaba

Ne gibi zararları olduğunu anlatsanız daha iyi olurdu,özellikle CCleaner ve Advanced SystemCare 9-10 senedir kullanırım çok beğendiğim formattan sonra ilk yüklediğim programlardır bugüne kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım zararları hakkında bilginizi paylaşırsanız sevinirim.

Amacım sizi veya bir başkasını eleştirmek maksatlı değildir aksine öğrenmek amaçlıdır.İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

quote:

advantec system care bunun gibi bir sürü programlar var bunları kurmayın bilgisayarınıza hiç bir faydaları yok aksine zararları var kurmayın kurdurtmayın lütfen rica ediyorum

Merhaba

Ne gibi zararları olduğunu anlatsanız daha iyi olurdu,özellikle CCleaner ve Advanced SystemCare 9-10 senedir kullanırım çok beğendiğim formattan sonra ilk yüklediğim programlardır bugüne kadar herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım zararları hakkında bilginizi paylaşırsanız sevinirim.

Amacım sizi veya bir başkasını eleştirmek maksatlı değildir aksine öğrenmek amaçlıdır.İyi forumlar.

Sıfır sisteme kurman güzel sıkıntı yaşamazsın ccleaner bende kullanıyorum ondan yana sıkıntı yok ama diğer olanı kurmanı önermiyorum kendin manuel olarak yapsan daha iyi bunları hem öğrenmiş olursun hemde bilgisayarında boş yere ram harcamazlar dediğim gibi formattan sonra direk kurmanda sıkıntı yok gene ama format atmışın sistem şişmiş bu programları kurup çözüm arayanlar boşa kuruyor hiç bir faydası yok o programın defalarca denedim baktım gerçekten yok

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

Sıfır sisteme kurman güzel sıkıntı yaşamazsın ccleaner bende kullanıyorum ondan yana sıkıntı yok ama diğer olanı kurmanı önermiyorum kendin manuel olarak yapsan daha iyi bunları hem öğrenmiş olursun hemde bilgisayarında boş yere ram harcamazlar dediğim gibi formattan sonra direk kurmanda sıkıntı yok gene ama format atmışın sistem şişmiş bu programları kurup çözüm arayanlar boşa kuruyor hiç bir faydası yok o programın defalarca denedim baktım gerçekten yok

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Antivirüs için de aynısı geçerli. Format attıktan 1 ay sonra antivirüs kuranlar var.

Bir taratayım da temizlensin pc diyorlar.

Hı hı temizlenir, taratın siz.

• Elime geçen bütün bilgisayarlara laptoplara kurdum hiç bir eklentisini çalıştırmıyorum hatta hizmetlerden bile otomatik açılışı kapatıp elle seçeneğini seçiyorum ve sadece ben istediğimde çalışıyor.Hatta ram bir ara 2gb tek modüldü Alet çantasındaki smart ram'in çok faydası olmuştu gayet memnunum sadece bu tip program çok var ve ben merak edip nerede ise hepsine bakarım buna gerek yok aslında 1 tanesi yeterli ama dediğim gibi merak
    halihazırda RegistryWinner,Auslogics BoostSpeed,CCleaner,Advanced SystemCare,WiseCare365,unible Powersuite ve Auslogics Disk Defrag bilgisayarımda kurulu daha birkaçtane vardı kaldırdım ve hepsi benim istediğim zaman çalışacak şekilde ayarlı asla izinsiz çalışmalarına müsaade etmem çalışanlarıda zaten hemen Your Uninstaller'e havale ederim.

• quote:

Elime geçen bütün bilgisayarlara laptoplara kurdum hiç bir eklentisini çalıştırmıyorum hatta hizmetlerden bile otomatik açılışı kapatıp elle seçeneğini seçiyorum ve sadece ben istediğimde çalışıyor.Hatta ram bir ara 2gb tek modüldü Alet çantasındaki smart ram'in çok faydası olmuştu gayet memnunum sadece bu tip program çok var ve ben merak edip nerede ise hepsine bakarım buna gerek yok aslında 1 tanesi yeterli ama dediğim gibi merak
    halihazırda RegistryWinner,Auslogics BoostSpeed,CCleaner,Advanced SystemCare,WiseCare365,unible Powersuite ve Auslogics Disk Defrag bilgisayarımda kurulu daha birkaçtane vardı kaldırdım ve hepsi benim istediğim zaman çalışacak şekilde ayarlı asla izinsiz çalışmalarına müsaade etmem çalışanlarıda zaten hemen Your Uninstaller'e havale ederim.

Hiç gerek yok hocam inan ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Selam
    Programı kurarken ayarlarını ve kurduktan sonra da yapılandırmasını bilmediğinizden bu gibi sorunlarla karşılaşmanız gayet normal.. Bahsettiğiniz programı kullanmıyorum ama gayet iyi tanıyor ve isteyen müşterilerime kuruyorum.

Kendi sistemlerimde kullandığım ve en iyi bulduğum 2 program vardır.
    1. WinTools.net Premium - Kalıntı dosya ve Regedit temizliği için 1 numaralı program ama ayarlarını iyi veya bilerek yapmak gerekiyor.
    2. TuneUp Utilities 2014(2007 sürümünden bu yana kullanırım) - Bu da Windows'u A'dan Z'ye yapılandırma ve gerekli tüm işlemleri yapabilecek durumda geliştirilmiş bir yazılım.. Elbette bunun da ayarlanması/yapılandırılması gerekiyor..

Yani ayarları yapılandırılmamış bir program veya yazılım çok şeyi algılayamayıp sisteme zarar vermeleri normaldir..
    Bilginize ve kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam
    Programı kurarken ayarlarını ve kurduktan sonra da yapılandırmasını bilmediğinizden bu gibi sorunlarla karşılaşmanız gayet normal.. Bahsettiğiniz programı kullanmıyorum ama gayet iyi tanıyor ve isteyen müşterilerime kuruyorum.

Kendi sistemlerimde kullandığım ve en iyi bulduğum 2 program vardır.
    1. WinTools.net Premium - Kalıntı dosya ve Regedit temizliği için 1 numaralı program ama ayarlarını iyi veya bilerek yapmak gerekiyor.
    2. TuneUp Utilities 2014(2007 sürümünden bu yana kullanırım) - Bu da Windows'u A'dan Z'ye yapılandırma ve gerekli tüm işlemleri yapabilecek durumda geliştirilmiş bir yazılım.. Elbette bunun da ayarlanması/yapılandırılması gerekiyor..

Yani ayarları yapılandırılmamış bir program veya yazılım çok şeyi algılayamayıp sisteme zarar vermeleri normaldir..
    Bilginize ve kolay gelsin..

Benden yana sıkıntı yok hocam kime baksam moda oldu şimdi şunu kur düzelir bunu kur düzelir tarzı yorumlar atılıyor ona istinaden yazdım

• potur kullanıcısına yanıt
    Böyle bir başlığı açtığınıza ve içeriğini doldurduğunuza göre mes'uliyet sizde oluyor ve kişiler de ona göre yazıyor..
    Sizden yana sorun yoksa neden böyle bir konu başlığı açtınız?

Size bir ata sözü ile cevap vereyim. El ağzına bakan, tez avrat boşarmış derler eskiler. Sizin yazdıklarınız da bunun gibi bir şey. :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.