Şimdi Ara

Su Filtreli Süpürge ARNİCA HYDRA - PLUS ve halı yıkama HYDRA RAİN (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
805
Cevap
8
Favori
321.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE AYLARDIR İYİ Bİ SÜPÜRGE ARAŞTIRIYORDUM Kİ ARNİCAYLA TANIŞTIM BU SİTEDE .ASLINDA ALMAK İSTEDİĞİM SÜPÜRGE UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU PHILIPS 9262 MODELİ HENÜZ PİYASADA YOK CIKMASINI BEKLİYORUM EMİŞ GÜCÜNÜN İYİ OLMASI SÖYLENENLERE GÖRE VE SESSİZ OLMASI CAZBEDİYOR,PHILIPSIN ALT MODELLERİNİ KULLANAN ARKADAŞLAR VARMI MEMNUNLARMI YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM AMA ARNİCAYI DA GİTTİĞİM Bİ MAGAZADA DENEYECEĞİM SESİNİ VE EMİŞ GÜCÜNÜ HOŞUMA GİDERSE ALABİLİRİM . BİRDE HALI YIKAMA ALMAK İSTİYORUM PHILIS İLE FAKİRİN BİRDE ARCELİĞİN VAR HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ KULLANAN ARKADAŞLAR VARMI ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Orjinalden alıntı: kapisiz

Ege kardeş, demek 2 litreye kadar su çektirirsek problem yok...peki bu esnada içinde 2 litre su olacak mı..çünkü makinayı susuz çalıştırmayın deniliyor..

2 litreye kadar dediğimize göre toplam 2 lt yi geçmemeli. Yani içinde 2 lt su varken sıvı çekişi yapılmamalı. Sıvı çekişi derken tıkanan lavobo daki litrelerce suyun çekilmesini kastetmiyorum, örneğin halı veya yatağın üstüne yanlışlıkla bir miktar sıvı döküldü, işte bunu cihazın içine 1 lt kadar su koyarak çekebiliriz. Bize bu kadar faydası olabilir, yoksa bu cihazın sonuçta süpürge olduğunu unutmamalıyız. Tabii bunları sadece süpürge özellikli hydra ve hydra plus lar için yazıyorum.

g_boz arkadaşım, sizinde süpürgeniz hayırlı olsun güle güle kullanın..

• g_boz arkadaşım süpürgeniz hayırlı olsun. Ben de yaklaşık 10 gün kadar önce Arnica Hydra Plus aldım.Kırmızı renkli olanından.Kutusunda 1600W yazıyor fakat süpürgenin arkasındaki etikette ve kullanma klavuzunda 1800W yazıyor. Ben de sizin gibi ikilemde kaldım. Fakat eski Bosch süpürgem kadar iyi çekiyor halıları kaldırabiliyor. 1800W olduğuna kanaat getirdim diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantuğ-20 -- 21 Mayıs 2009; 10:39:20 >
  • ARNICA HYDRA RAIN PLUS LAR BORDO CIKIYOR SUANDA DUKKANDA BAKTIM ONLARDA 1800 WATT YAZIYOR AMA ONCEKI SERI YESIL CIKMISTI ARKADASIN ALDIGI GIBI ...ONLARDA 1600 WATT YAZIO.IKISINI DE CALISTIRDIM HIC USENMEDIM BIR FARK SEZEMEDIM BABAMLA O KONUDA HEMFIKIRIZ.ARNICA HYDRA PLUSLARIN YENI SERILERI DE BORDO CIKIO ONLARDA 1800 WATT YAZIO ...AMA BENCE MOTOR AYNI ETIKETLERI FARKLI SADECE...ORADA DA BIR VERGI MEVZUSU VAR SANIRIM ONDAN YAPIOLAR BOLE BASKA FIRMALARDA YAPIO BUNU
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uygarman

arkadaşlar bu makinanın hepa filtresi yıkanabilyor mu ? yada nasıl temizleyebilirz benim yaklaşık bir yıl oldu alalı ve biraz pislendi filtre..

arkadaşlar bu makinanın hepa filtresi yıkanabilyor mu ? yada nasıl temizleyebilirz benim yaklaşık bir yıl oldu alalı ve biraz pislendi filtre..

Orjinalden alıntı: g_boz

Dostlar Arnica Hydra Rain Plus Turbo Başlıklı Halı Yıkama Makinesi aldım nihayet.. eavantaj sitesinden telefonla aldım ve her türlü kolaylığı sağlayarak aynı gün kargoya verdiler hatta kutuyu açtığım halde rengini değiştirecek oldum tamam gönderin hemen dediler..

Eve geldiğinde cihazı tanıtmaları için teknik servisine telefon açtım sağolsun bize yakın Etimesgut servisi ikiletmeden tam dedikleri saate geldiler üşenmedim donanım haber dostları için görüntüledim bu anı . Doğrusu tam saatinde geldiklerine şaşırmadım desem yalan olur cihazın bir güzel tanıtımını yaptılar hatta cihazdaki ufak bir conta sıkıntısını da tesbit edip.. ellerinde olmamasına rağmen yok demeyip başka bir yeni süpürgeden söküp verdiler.

Şu an eşim çok verimli kullanıyor Bosch Activa süpürge ile günlük süpürdüğü evi 3 günde bir süpürüyor ama sadece kafama takılan bir şey var her tarafta kitapçığında bile 1800w yazmasına rağmen makinanın üstünde 1600w yazıyor bir türlü çözemedim..

1600 veya 1800 sizce hangisi doğru

Su Filtreli Süpürge ARNİCA HYDRA - PLUS ve halı yıkama HYDRA RAİN

İki kutu halinde geliyor ana makina ve aksesuarları

evimize tanıtıma gelen Omaç Teknik Servis personeli her sorumuza ilgiyle cevap verdiler

• quote:

Orjinalden alıntı: g_boz

Dostlar Arnica Hydra Rain Plus Turbo Başlıklı Halı Yıkama Makinesi aldım nihayet.. eavantaj sitesinden telefonla aldım ve her türlü kolaylığı sağlayarak aynı gün kargoya verdiler hatta kutuyu açtığım halde rengini değiştirecek oldum tamam gönderin hemen dediler..

Eve geldiğinde cihazı tanıtmaları için teknik servisine telefon açtım sağolsun bize yakın Etimesgut servisi ikiletmeden tam dedikleri saate geldiler üşenmedim donanım haber dostları için görüntüledim bu anı . Doğrusu tam saatinde geldiklerine şaşırmadım desem yalan olur cihazın bir güzel tanıtımını yaptılar hatta cihazdaki ufak bir conta sıkıntısını da tesbit edip.. ellerinde olmamasına rağmen yok demeyip başka bir yeni süpürgeden söküp verdiler.

Şu an eşim çok verimli kullanıyor Bosch Activa süpürge ile günlük süpürdüğü evi 3 günde bir süpürüyor ama sadece kafama takılan bir şey var her tarafta kitapçığında bile 1800w yazmasına rağmen makinanın üstünde 1600w yazıyor bir türlü çözemedim..

1600 veya 1800 sizce hangisi doğru

İki kutu halinde geliyor ana makina ve aksesuarları

evimize tanıtıma gelen Omaç Teknik Servis personeli her sorumuza ilgiyle cevap verdiler

• quote:

Orjinalden alıntı: kuranspot

ARNICA HYDRA RAIN PLUS LAR BORDO CIKIYOR SUANDA DUKKANDA BAKTIM ONLARDA 1800 WATT YAZIYOR AMA ONCEKI SERI YESIL CIKMISTI ARKADASIN ALDIGI GIBI ...ONLARDA 1600 WATT YAZIO.IKISINI DE CALISTIRDIM HIC USENMEDIM BIR FARK SEZEMEDIM BABAMLA O KONUDA HEMFIKIRIZ.ARNICA HYDRA PLUSLARIN YENI SERILERI DE BORDO CIKIO ONLARDA 1800 WATT YAZIO ...AMA BENCE MOTOR AYNI ETIKETLERI FARKLI SADECE...ORADA DA BIR VERGI MEVZUSU VAR SANIRIM ONDAN YAPIOLAR BOLE BASKA FIRMALARDA YAPIO BUNU

Hem üzüldüm hemde sevindim üzüldüm eski model aldığıma çünkü etiket olan resime bakarsanız metalik çok kaliteli bir boyası vardı bu yüzden turkuaz aldım.. Sevindim formalite olarak 1600w yazdıklarına.. Ama emin olduğum birşey var makinanın kalitesine ve çekiş gücüne görünce alan veya alacak arkadaşlar evlerinin pisliği karşısında utanacaklar
    Aman yengeler konu komşu yanında evi süpürmesin mahçup olurlar.. DEMEDİ DEME İBRAHİM

• quote:

ONUDA SORDUK DOSTUM yıkamaya deymez 6-7 lira gibi birşey ve çok uzun süre gider.. Yerli olduğu için parçaları uygun mesala hortumun ucundaki şeffaf halı yıkama aparatı kırılırsa 7-8 lira..
    Ayrıca forumun bazı yerlerinde görmüştüm arzum ile aynı firma olduğunu yazmış arkadaşlar... Öyle bir şey yok Arnica Arzum ve bazı bilinen markalara mal üreten bir firma. Size ilginç gelebilir ama Arzumun hiç tesisi yok evinizin salonu kadar bir ofisi var tüm her şey oradan yönetilip sevk ediliyor benim bildiğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_boz -- 23 Mayıs 2009; 20:29:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MUST@F

Ben 316TL bonusa 8 taksite hepsiburada.com'dan aldım. O zaman ben biraz fazla para vermişim. Hem halı yıkama makinesi hemde sulu elektrikli süpürge olandan.

mustafa kardeş, ben de bunu almayı düşünüyorum. incelemene de baktım. ama incelemeni yayınladığın adresteki videoyu oynatamadım (sanırım oynatamayışım benim bilgisayardan kaynaklanıyor).
    hala karar veremedim. şimdi sen bu makineyi kullanan biri olarak almayı tavsiye eder misin? yoksa thomas twin t1 modeline mi yönelmeliyim? thomasın bu modeli yaklaşık 900lira. arnicanınki ise yaklaşık 310lira. tamam kabul ediyorum ki, aralarında çok fiyat farkı var. ama bu tarz eşyalar zırt-pırt değil de 5-10 yıl arası bir sürede değiştiriliyor. o yüzden fiyat farkını pek önemsemiyorum. bir defa alıp misal 10 yıl problemsiz kullanmaktır amacım. lütfen fikrini paylaşır mısın? tavsiyen nedir? şimdiden teşekkürler.
    çalışma pc: amd 64 X2 4200, msi k8n neo4 plt, zalman cnps7000B-Cu, feel hurricane, Enermax 485W, 2x512MB hyperx, viewsonic vg2230wm, msi 8800gts 320mb, 500 GB samsung sata, 400 GB samsung sata, 300 GB samsung sata, 200 GB samsung sata, LG dvd-rw
    htpc: amd x2 4800, gigabyte M69GM-S2H, Aerocool AeroCube Aluminium HTPC Kasa Siyah, Enermax Liberty 620W PSU, 1xA-DATA 2GB 800MHZ DDR2, 250 GB samsung sata, samsung dvd-rw, everest combo kablosuz klavye, logitech z-5500 5+1 ses sistemi, skystar3 usb, samsung LE37S81B TV

• arkadaşlar, bu arnica hydra plus'un yanında verdiği koku sıvısı bitt...aynısından mı bulup kullanmamız gerek yoksa güzel kokulu yüzey temizleyici vb. sıvısı kullansak olur mu? saygılar
    Makineyi aldıktan yaklaşık 3 ay sonra bir şey farkettim.
    Resimde de işaretlediğim yan taraftan hava geliyor.
    Normalde üst taraftaki baca gibi olan kısımdan hava geliyor fakat yan taraftan geleni yeni farkettim.
    Filtreler takılı motorundan tam oturduğuna eminim çünkü tam olarak takılı herşey.
    Buradan hava gelmesi normal mi yoksa kaçırıyor mu ?
    Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
    Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.