Şimdi Ara

Su eksiltme, Polo 1.2 tdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    İyi akşamlar. 2013 model 1.2 tdi Polo sahibiyim. 110.000'e gelmek üzere. Uzun süredir motor suyu eksiltme, hatta boşaltma sorunu var. Bazen uzun süre eksiltmiyor, daha doğrusu hararet ışığı yanmıyor ve ben hergün kontrol etmiyorum, bazen ise yedek depoya sabah koyduğum su aynı gün bitmiş oluyor. Biz izlerken damlama yapmadığından bu zamana kadar tespit edememiştim. Sanayide yağ kütüğünden dediler değiştik, devirdaim dediler 5 bin km önce değiştik. Ama hala su boşaltıyor.

    Neyse bugün yerdeki ıslaklığı fark edip damlayan yeri görebildim sanırım. Telefonun sarjı azdı flaşlı çekemedim ama, motorun ön alt tarafında bir hortumun kelepçesinin üstü. Bu parçanın adı nedir, ne işe yarar fikrim yok ama sorun bu olabilir mi? Su hafif kırmızı gibi antifriz muhtemelen. Kelepçeyi sıkıştırmak, değiştirmek vs. çözüm olabilir mi? Daha doğrusu bu kadar basit olabilir mi? Belki basit bir işlem değildir ama bu zamana kadar götürdüğüm ustaların bunu farketmeyip bana pahalı parça değişimleri yaptırması normal mi?

    Buradaki yazıları okuyoruz. Çok bilgili arkadaşlar var. Fikir verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden sağolun. Video link:https://gofile.io/?c=5xAmmD

    Su eksiltme, Polo 1.2 tdi
    Su eksiltme, Polo 1.2 tdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LouisXIV -- 31 Ocak 2020; 22:24:32 >







  • Problemi teşhis etmissin:) ya radyatör hortumu değişir ya da kelepçeyi sıktığında problem çözülür. Yan sanayisi vardır hortumun fazla maliyetli değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.