Şimdi Ara

şu casus u yoketmem için yardımınız gerek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • emule için google da server listesi ararken bi site denk geldi açtım, sonra başka şeylerle uğraştım. ama sonra anladım ki casus gibi bişey yüklenmiş, çok kıl bişey
    görev yöneticisini ctrl+alt+del ya da alt taraftan açamıyorum, sürekli de sağ alt tarafta 2-3 tane kırmızı uyarı var, korunmak için tıklayın falan yazıyo
    böyle bişeyle karşılaşmış olan varmı?
    şimdi başka bilgisayardan bağlanıyorum, usb bellekle zone alarm yükledim sorunlu bilgisayara tarama yaptım bişeyler buldu ama asıl istediğim gitmedi, günleme falan gerekiyo galiba ama nete bağlanmak pek iyi bi fikir değil gibi geldi

harddiskten sürekli ses geliyo galiba işlemler yapıyo arka planda ama görev yöneticisini açamadığım için pek bişey yapamıyorum, bana bi fikir verirseniz sevinirim
    yardımlar için şimdiden teşekkürler

• dostum senin yapman gereken bir kaç antivirüs ve antispy yükleyerek güvenli kipte taratman
  • sistem geriyükleme bu sorunu çözermi? önceki güne geri yükledim şimdi sorun yok gibi görünüyor ama biyerlerde duruyor olabilir mi?
  • sistem geri yükleme hiç bir zaman tam çözüm olamaz ....kendi dosyalaını bile kaybetme riski var...sen sadece antivirüs yazılımları ile
    bu işi çözmen gerekir...
  • tamamdır teşekkür ederim.. bikaç programla tarama yapıyorum
  • böyle durumlarda yapılması gereken internet bağlantısının kesilmesi ve ad aware yada başka bir spy programı ile tarama yapılması.eğer bu hala temizlenmiyorsa format atman en uygunu olur..zamanla yayılacaktır bilgisayarına o yüzden çok beklemeden format atman uygun olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: odea

böyle durumlarda yapılması gereken internet bağlantısının kesilmesi ve ad aware yada başka bir spy programı ile tarama yapılması.eğer bu hala temizlenmiyorsa format atman en uygunu olur..zamanla yayılacaktır bilgisayarına o yüzden çok beklemeden format atman uygun olur..

İlaven kesinlikle internet explorer kullanmayın. Firefox kullanın inanın farkını hissedeceksiniz. Explorer'de allah bilir kaç güvenlik açığı vardır, hem kodu kapalı firefox böyle değil kodu açık ve güvenlik riski sıfır. Geçmiş olsun.
  • adware ya da spydoctor kullan
  • Buna benzer birşey geçen günlerde bulaşmıştı bilgisayarıma.Sürekli altta bilgisayarınız enfeksiyon kapmıştır.Antivirüs yükleyin şu siteden diyordu.Tam bilemediğim bir yere koymuş programı.Çalışır vaziyette 2-3 uygulama gözüküyor, kapatıyorum tekrar açılıyordu.Çalışan uygulamaların hepsini güvenli kipte kapatıp sildim.3-4 tane spyware, adware yükledim.2 antivirüsle taradım.Hala güvenli kipte bile çalışıyordu.Format atınca düzeldi ancak.Sadece windowslu diski silsen yeter.

Spydoctor, Ad-aware hiç bir işe yaramıyor!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozenmetal -- 29 Haziran 2006; 15:03:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.