Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.414
Cevap
395
Favori
541.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı firmadan usa membran motorlu 8 aşamalı aldım. 2 ay olmadı henüz ama kaliteli markaların filtrelerini almak isterim. Piyasada membran hariç filtreler değişik etiketler basılmış şekilde. Dow gibi bilindik marka bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.com/gp/aw/d/B003XELTTG/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

    Linkteki ürün 195 dolar. Purepro marka. Tüm yorumları olumlu
    Bu marka hakkında bilgisi olan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihlas kullanıyoruz bakımları 6 ayda servis tarafından yapılmakta içimi güzel tavsiye ederim
  • arkdaşlar 250 300 arasında nasıl birşey önerırısınız ?
  • altugodes A kullanıcısına yanıt
    conax taiwan diğeri çin malı ikiisde bir işe yaramaz aynı zamanda conax 8 aşamalı modeller ph değerini de yükseltmiyor çünkü filtreleri çin malı ikisinden de uzak durun derim tercih sizin yinede alırsanızda 15 gün sonra ph değerini ölçün bakın cihazın kaç çıkıyor %98 ihtimalle 7 nin altında çokar ph
  • Hakaik kullanıcısına yanıt
    size önerim mutfaktaki musluğunuz altına karbon ve sediment filtre taktırın fazla maliyetli olmaz 100 tl ye çözersiniz işinizi almak isterseniz beni arayın yönlendireyim sizi alacağınız yere
  • ersin584 E kullanıcısına yanıt
    bilgim var 2009 yılında bu markayı Türkiye'ye getiriyorduk ama kışın soğuk bölgelerde housinglerde patlama olduğu için daha kaliteli firma arayışına girdik ama taiwanda bulunmadı sana önerim usa malı olan filtreli sistem kullanman özelden yazarsan yardımcı olurum sana
    purepro marka Tr'de yok artık zaten taiwan malıdır usa değil fabrikası taiwanda purepronun
  • teknoturk kullanıcısına yanıt
    var kardeşim neden olmasın orjinal hemde etiket basanlar taiwan malı yada cin malı filtrelere etiket basarlar orjinal filtreler usa dan gelenler kendi etiketi ile gelir. buyrun size link doya doya alın istediğin orjinal filtreleri

    filmtec içinhttp://www.rosuaritma.com/su-aritma-filitreleri/membran-filtreler

    omnipure post için:http://www.rosuaritma.com/su-aritma-filitreleri/madein-usa-filtreler/omnipure-k2505-post-tatlandirici-karbon-filtre-satinal

    pentek içinhttp://www.rosuaritma.com/pentek-alkalin-filtre

    geriisinide kendin siteden bul fazla link verince admin kızıyor.




  • Dj_CooL kullanıcısına yanıt
    bu fiyata 5 filtreli çin yada taiwan malı arıtma cihazı olur + kimsede garanti vermez kurulumunu kendin yaparsın daha saymama gerek var mı bilmem ama o fiyatlara internetin her yerinden ulaşırsın marka model aramana gerek yok 250-300 lük tüm cihazlar aynıdır.
  • :) su arıtılır ölür sonra Hz.İsa gelir canlanır dostum iyice araştır hangi ölü suda 8-9 ph çıkıyor bu bir. 2. si al kullan test ettir öyle karar ver bence öldü demeyle ölünmüyor maalesef. parana göre arıtma var kaliteli bir arıtma için en az 800 tl yi gözden çıkaraçaksın kalkıp da 5 filtreli ro modellerini 300-500 yada pazarlama firmasından 1600 kazık yersen sonra 800 daha bayılıp ölü canlanıyor. arkadaşım
  • eSpring su aritma cihazinin üstüne cihaz tanimiyorum kendim Almanyada yasiyorum evimde kullaniyorum ve ayrica bu isin bayiligini yapiyorum almak isteyenlere yardimci olabilirim cihaz hakkinda bilgilerde vermek isterim.

    eSpring su aritma cihazini diger cihazlardan (ters osmoz) ayiran en önemli özellik kalsiyum, manganez, magnezyum, kobalt ve bakır gibi iz minerallerini yok etmemesidir.
    Mikroorganizmalar(bakteri,virus,kist),inorganik maddeler(kurşun,cıva,radon,asbest) yok ettigi ispatlanmis ve sertifika alan ilk su aritma cihazidir.

     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

    NSF Kimdir?
    1944‘te kurulmuş olan NSF Uluslararası bağımsız, kar amacı olmayan, hükümet dışı kamusal bir sağlık ve güvenlik örgütüdür.Amerikan Ulusal Standartlar Enstitüsü (ANSI) tarafından tanınmıs,15.300 metrekare ile Dünyanin en büyük bagimsiz ev su filtreleme test laboratuvaridirwww.nsf.org eSpring bulabilirsiniz.

    1. UV Lambası; Yalnız suyu arıtırken yanan lamba suyun kalitesini ve güvenliğini iyileştirmek üzere hastalıklara neden olan bakteri ve virüslerin %99,99'dan fazlasını yok eder.Uygulanan UV-C Işınımı 254 nm(nanometre) dalga boyunda olup mikroorganizmaları yok eden en etkin aralıktır.
    2.Karbon Filtre; ABD patentli bu çok aşamalı karbon blok, klor kokusunu ve tadını, zararlı partikülleri ve 145 potansiyel sağlığı etkileyen kirleticiler dahil 160'tan fazla suyunuzu kirleten maddeyi yok eder.Hindistancevizi kabukları yakılarak karbona dönüştürülür → yüksek sıcaklıkta işlemden geçirilerek minik gözenekler oluşturulur → karbon partikülleri spesifik patentli bir boyutta öğütülür ve preslenerek blok haline getirilir.
    3. LED'li Gösterge paneli; Kalan filtre ömrünü ve sistemin durumunu gösterir.
     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar
     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar
     Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Solistbey

    eSpring su aritma cihazinin üstüne cihaz tanimiyorum kendim Almanyada yasiyorum evimde kullaniyorum ve ayrica bu isin bayiligini yapiyorum almak isteyenlere yardimci olabilirim cihaz hakkinda bilgilerde vermek isterim.
    ....


    Şuna amway desene arkadaşım. saadet zinciri işte :) üründen çok saadet zincirine dahil edip ürün satmaya çalışan oluşum. Biliyoruz ne olduğunu. bu konuda önceki mesajlara bakılarak incelenebilir ne düşündüğümüz, ek bir efor sarfedip zaman harcamayayım diyorum ama üşenenler içim:

    Bende var espring + 1 adet de yedek filtresi . hiç kullanılmadı isteyene bu arkadaş kaça veriyorsa yarı fiyatına veririm (RO ya çıkan suyu ultraviyoleden geçirmek için seri bağlayacaktım Reverse Osmos cihazına ama baglantı boruları standart dışı olduğu için kaldı. gittigidiyordan almıştım). Alete gelince. atık su çıkışı olmadığı için filtreden kalanlar içinde kalıyor ( o yüzden önce ROda arıtıp membran sonrası bundan geçirmeyi düşünmüştüm). Bunun dışında filtresi aşırı pahalı. f/p olarak belki saadet zincirinin diğer halkalarına para ödemeden, markette, herkesin inceleyip, detaylarına bakıp TSE vs standartlarını görebileceği şekilde satılsa 200-300 TL verilebilir. Ayrıca alkali su üretmiyor. Kocaman bir membran filtreden ibaret aslında kendisi benim gördüğüm bildiğim... çok da dükkanın önünü kapatmayayım, çok alıngan olabiliyorsunuz biliyorum... kolay gelsin, hayırlı avlar...

    Gelelim plastik kokusu yaşayan arkadaşa. Önce aletin ana girişini kapatıp içini tamamen boşaltın, tankın da vanasını kapatın geri tepmesin su yapılacak işlemler öncesi.
    Sonra, sorun ya ön filtrelerden birinde (kuvvetle muhtemel hayır), ya membranda (kuvvetle muhtemel hayır), ya da membran sonrası tatlandırıcı, alkali detox gibi post filtrelerde.

    Ortadan başlayın. membrandan üstündeki post filtelere giden boruyu çıkarın ve ana giriş vanasını açarak 3 vardak kadar su alın. her üçünde de plastik kokusu varsa membran ve öncesindeki filtrelerdedir sorun... membran öncesinden su alıp ön filtreleri kontrol edin, sorunluyu değiştirin.
    Membrandan çıkan su temiz ama post filtrelerden çıkanın tadı bozuksa ( muhtemelen bu sizin sorun). tek tek filtre sonrasından su alarak çürük yumurta filtreyi bulun. değiştirin. Başka bir çözüm. Ana giriş vanasını kapatıp her filtreyi sondan başa çıkarıp içindeki suyu tadın. Yine aynı sonucu bulursunuz belki daha kısa yoldan.

    kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 5 Ekim 2016; 1:36:33 >




  • peki sizin tavsiyenız ne olur uygun fıyatlı ?
  • oasisngn kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, aynı sistemi kullanıyoruz sizinle, daha önce de bir problemimi sayenizde çözmüştüm. Güncel filtrelerinizi merak ediyorum, paylaşır mısınız bizimle acaba? 8 filtreli bmb ro var, üst filtreleri iptal edip. Membranı da değiştirerek sıfırlayayım diyorum sistemi, 9 ay oldu ilk aldığımda bulunan filtreler var hala, artık suyun tadı çok değişti. Filmtec membran, omnipure post karbon ve pentek tatlandırıcı alkali filtre takayım diyorum. Sanırım çoğu bilinçli tüketici de bunları kullanıyor değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 5 Ekim 2016; 14:20:33 >
  • Cogunluk bunlari kullaniyor hocam. Fakat alkalin kullanmadan once. Test edin suyun ph degeri kac ona gore alkali takma geregi hissederseniz takarsiniz. Ben alkali aldim 1 ay gecti ph hala 10 dan asagi cikmadi.söktüm alkaliyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    linkdeki filtreyide alsan aynı koku devam eder çünkü kalitesiz alkali,mineral,post vs. filtrelerden filtre sıfırda olsa koku yapar arkadaşım şimdi linkdeki membran filtre haricinde diğer filtreler hiç bir işe yaramaz. sana bu fiyatlarda yardımcı olma şansımda yok çünkü satılan en kaliteli gerçek işlem gören alkali mineral filtrelerin tanesi zaten 80 tl alkalin 60 tl post karbon senin işini şu şekilde çözebilirim ama pahalı gelmezse tabikii ama şu anda kampanyası var bir bak derim değiştireceksende kaliteli bir malzemeden al için rahat olsun hem filtreler gerçekten işlem yaprız öbür türlü diğer filtreleri takmana zaten gerek yok suyum alkali olmasın diyorsan sadece post karbon tak cihaza omnipure marka yani cihazın 8 aşamalı olsun zaten senin şuanda kullandığın marka filtreler zaten suyu alkali yapmıyor üstüne birde suyu kirletiyor ve suya zarar veriyor. omnipure filtre için buyrun link:http://www.rosuaritma.com/omnipure-k2505-post-tatlandirici-karbon-filtre-satinal

    yada hem alkali filtre hemde post karbon görevi gören pentek filtre tavsiye ederimhttp://www.rosuaritma.com/su-aritma-filitreleri/madein-usa-filtreler/pentek-alkalin-filtre

    sadeec bu filtrelerden 1 tanesini al membrandan sonraki kısma tak bundan sonra başka filtre takma bu şekilde en ucuza işini görebilirsin.

    membran filitren ppm değeri 60 ın üstünde ise onuda değiştir. ppm i tds metre ile ölçebilirsin varsa elinde eğer istanbulda isen direkt yardımcı olabilirim




  • Solistbey kullanıcısına yanıt
    bu cihazda karbon ve uv den başka filtre yokki ne nişe yarar alanların çoğu memnun değil çünkü

    karbon filtre kloru tutuyor ve suya kötü tat veren maddeleri uzaklaştırıyor klor suda dezenfekte amaçlı kullanılır sen bu filtre ile kloru alıyorsun sonrada tekrar uv ile dezenfekte etmeye çalışıyorsun buraya kadar tamam peki diğer maddeler nereye gidiyor onları kim alıyor acaba buna arıtma cihazı denmez klor tutma cihazı denir ançak kloru zaten tek bir filtre ile tazgah altına bağlanan bir carbon filtre ile 100 tl gibi bir rakama zaten bundan daha iyi tutacak şekilde alıyor kloru çünkü bunun karbon filtresinden daha büyük filtre takılıyor. bu cihaza bu kadar para vermedense 100 tl ye karbon filtre takarım aynı işi görüyor maalesef.
  • ibrahim477 İ kullanıcısına yanıt
    ters ozmoz cihazlarında alkali yükselten filtre yoksa tüm cihazlarda ph genelde 6 ve 7 arasında oluyor ölçmeye gerek yok ama yinede ölçün dediğim rakamların dışına çıkma şansınız yok.
  • Dj_CooL kullanıcısına yanıt
    Fiyatı size pahalı gelmezse tavsiyem 8 aşamalı usa filtreli 10 yıl garantili + ücretsiz montaj tüm Türkiye'de bütün artıları üzerinde taşıyan bu cihazı öneririmhttp://www.rosuaritma.com/royal-vip-a-serisi-su-aritma piyasaya göre biraz pahalı ama orjinal kaliteli filtre kullanılıyor.
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    cihazınız kireç yapmıyorsa membran filtre iyi durumda demektir. yanlız sizdeki cihaz 8 aşama ise ve yeşil sarı filtrelerden oluşan alkali mineral varsa onları sökmeniz gerekmekte ve bu linkdeki filtreleri kullanmanız sizin işinizi çözecektir.

    cihazınız 5 aşama ise link deki 2 filtreyi de satın alın sizdeki post karbonu sökün Taiwan- Çin malı ise
    omnipure filtre için buyrun link:http://www.rosuaritma.c...i-karbon-filtre-satinal

    yada hem alkali filtre hemde post karbon görevi gören pentek filtre tavsiye ederimhttp://www.rosuaritma.c...r/pentek-alkalin-filtre

    özelden telefon numaranızı atarsanız size Yardıcı olayım efendim




  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.