Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.255
Cevap
101
Favori
145.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam
  • ÜmitATMACA kullanıcısına yanıt

Hocam sitenizdeki duş filtresi dikkatimi çekti.

Fakat istediğim bilgiyi bulamadım. Benim tesisatım da basınç düşürücü var 4 bar basınç sabit evde.

Bu duş filtresi takılınca suda duş başlıklarında herhangi bir debi düşüşüne sebep oluyor mu? Birde 6 ay ömür biçilmiş. Bu 1 kişilik günlük kullanım için mi? Eğer öyleyse benim kullanımımda 3 ay gibi bir süre gidecek demektir.

https://royalgreen.com.tr/urun/dus-filtresi/

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Basıncı düşürmez 4 bar basınç yeterli bir basınçtır ve sorun yaşamazsınız

Ortalama 3-4 kişilik bir aile için öngörülen süredir.
    Ne konuda ne site de hiç yorum da yok ürünle ilgili bir deneyelim bakalım teşekkürler.
    Toplumumuzda yorum malesef problem çıktığında yapılıyor. Herşey yolunda gittiğinde çoğunluk yorum yazmıyor :(

Memnun kalmama durumunda 1 hafta içinde iade edebilirsiniz. İçiniz rahat olsun doğru bir üründür.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Ümit bey,

Az önce siparişleri geçtim. İyi günler dilerim.

Ümit Bey öncelikle açıklama için teşekkür ediyorum. Mutfak tipi nsf onaylı iki cihaz da arseniği sudan arındırır mı, bununla ilgili bilgi verebilir misiniz?

• aras kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba;

Evet hocam.

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı
  • Bina girişinde kullanmak ve kireci önlemek için ne önerirsiniz
  • genesa G kullanıcısına yanıt
    Diğer sayfaya yazıldığı için burada cevapsız kaldı sorunuz

Sonradan bakıldığında cevap yazmamışız şeklinde anlaşılmamak adına burayı yanıtlamak istedim.

Tek çözümünüz tam otomatik yumuşatma cihazıdır.
    Ümit hocam merhaba,
    Öncelikle İstanbul fatihte yaşıyorum fakat bu yeni aldığım ön filtre daha 10 gün olmadan resimdeki hale geldi.

Özellikle İstanbul fatihte yaşadığımı belirtmek istedim yani şebeke suyu temiz böyle bir çamur yok suda bu 10 günde herhangi bir sorun da olmadı şebeke de.

Fakat filtre resmen eytli hale gelmiş.
    Filtre kalitelerin de bir değişiklik mi var acaba bu normal değil bence.

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 16 Haziran 2023; 9:4:19 >

Merhaba;

Şaşırmanızı anlıyorum.

Ama bu durum filtrenin kalitesi ile değil

suyun tortusu ile alakalıdır.

Bende pendikte oturuyorum,

istanbul suyunun ne kadar "temiz" olduğunu bildiğim için

dairenin girişine tam tamına 30-35 gün önce aşağıdaki filteyi taktırdım.

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

İstanbul suyu tortu yönünden maalesef kirli hocam, zaten bu filtre gözle görünmeyen 5 mikron tortu, çamuru tutuyor.

Ayrıca bu filtre dıştan içe doğru kirlenmeye başlar, filtrenizin et çapı yaklaşık 20 mm şuan 1 ya da 2 mm ancak kirlenmiştir. Yani kullanmaya devam edin hocam minimum 3 ay max 6 ayda bir değişim gereklidir zaten çamur filtreleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 16 Haziran 2023; 10:23:54 >
  • royalgreen sitesinde satılan T dirsek, L dirsek gibi beyaz fittingsler hangi marka? nsfleri var mı? eskiden swun chyan satılıyordu. şimdi satılanlar hangi marka? sertifikalı kaliteli markalıları arıyorum.

@tersosmos

• realacc kullanıcısına yanıt
    Swun chyan marka hocam nsf listesinde var evet. Resimleri swun chyan zaten sitede
    https://royalgreen.com.tr/urun-kategori/yedek-parcalar/quick-fittingsler/1-4-inch-fittings/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 18 Haziran 2023; 20:28:13 >
  • Ankara Gölbaşı giriş katta oturuyorum. Şebeke suyu için, pompalı model almam gerekir mi acaba?

@tersosmos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahiroglu -- 11 Temmuz 2023; 17:52:25 >
  • cevahiroglu C kullanıcısına yanıt
    Pompalı modele gerek yok ama pompalı tercih etmeniz her zaman faydalıdır, ileride düşme olduğunda etkilenmezsiniz. Ayrıca pompalı modeller hızlı su üretir ve suyu daha yüksek performans ile saflaştırır bunları yaparkende atık sudan %25 tasarruf sağlar (basınç yetersiz olduğu yerlerde).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 11 Temmuz 2023; 19:8:58 >
  • Hyundai ec-107 alkali detox 7 filtreli su arıtma cihazı aldım. Henüz montaj yapılmadı. Kutusunda duruyor. Kullanan var mı acaba nasıl memnun mu?

• Güncel indirimli fiyatlarınızı yazabilir misiniz?

• sudkaldo kullanıcısına yanıt
    *ROYAL GREEN LUX PLUS SU ARITMA CİHAZI*

🔵🔍*GENEL AÇIKLAMA*
    Cihaz lavabo altına monte edilir ve lavabo üzerine 1 adet musluk takılır ki sizler içme suyu ihtiyacınızı bu musluktan temin edersiniz.

Bu modelin brüt 8 litre depolama tankı bulunur ve siz kullandıkça deposundaki eksilen suyu cihaz otomatik olarak tamamlar. Saatte su arıtma hızı 10 litre/saattir. Yani bu şu anlama gelir siz cihazdan bir anda 5 litre suyu alırsanız cihaz deposunu yarım saate dolduracaktır gibi. Dolayısıyla bu kapasite sizlerin günlük ihtiyacını ziyadesiyle karşılayacaktır.

🔍Ürün ile ilgili daha fazla bilgiyi aşağıdaki ürün linkinden edinebilirsiniz;
    🛒https://royalgreen.com.tr/urun/ro-lux-plus-su-aritma-cihazi/

🔍Ürün inceleme videosunu izlemek isterseniz şu linkten destek alabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=Mamx-aTGO5M&feature=youtu.be

🔍Ürünün tamamı *NSF ANSI 58* sertifikasına sahiptir ve ürün sertifikasını şu linkten inceleyebilirsiniz;
    info.nsf.org
    Listing Category Search Page | NSF International
    https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=C0542791&Standard=058

🔵🪛👨🏻‍🔧*FİLTRE DEĞİŞİMİ*
    Bu ürünün filtreleri usa menşeili olması sebebiyle dayanım kabiliyeti yüksektir, tüm filtreleri tek seferde değişim yapılır bu süre 2 yıldır. Dolayısıyla max 2 yılda bir defa tüm filtrelerin değişimi önerilir. Filtre değişim maliyeti ise 4550₺ dir. Filtre setinin linkine şuradan ulaşabilirsiniz;
    https://royalgreen.com.tr/urun/omnipure-6-li-filtre-seti-filmtec-membranli/

Filtre değişim zamanında bu işlemi kendiniz yapmak isterseniz 4.550₺ olan filtre değişim ücretinden 300₺ indirim uygulanır ve 4250₺ ye satın alabilirsiniz.

🔵*CİHAZIN VERSİYONLARI*
    Bu modelimizin 3 versiyonu bulunmaktadır Pompasız, Pompalı ve digital olmak üzere. Pompalı yada pompasız hangisini satın almanız gerektiği ile ilgili lütfen şu linkteki kısa bilgilendirme videosunu izleyiniz; https://www.youtube.com/watch?v=vS66nikjHEU&feature=youtu.be

➕*Digital versiyonun diğerlerine göre ekstra özellikleri ise;*

🚰 Bu versiyon standart olarak pompalıdır.
    🚰 Cihaz her su üretimine başladığında ana membran filtreyi 8 saniye boyunca yıkar ve membran filtrenin performansının stabil kalmasını sağlar,
    🚰 Filtre değişim süresi olan max. 2 yıl süre dolduğunda alarm verir ve sizi uyarır,
    🚰 Arıtılmış suyun TDS değerini anlık olarak ekranda gösterir,
    🚰 Su kaçağı sensörü sayesinde herhangi bir sızıntı olması halinde su akışını otomatik olarak keser,

🔵💰*CİHAZ MALİYETİ*

⬛*Pompasız versiyonu;*
    💳12.000₺ tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit
    💵10.200₺ %15 indirim ile nakit havale

⬛*Pompalı versiyonu;*
    💳13.200₺ tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit
    💵11.220₺ %15 indirim ile nakit havale

⬛*Digital versiyonu;*
    💳15.200₺ tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit
    💵12.920₺ %15 indirim ile nakit havale

🔵🪛👨🏻‍🔧🚍Ürünün kargo ve montaj hizmetleri ücretsiz olup ekstra bir masrafınız bulunmamaktadır.

❓Farklı sorularınız olur ise aşağıdaki linkte sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL-spzRfS1cKGF5mWcr-56BnFLWqX26vYn

❓Bunun dışında sormak istediğiniz her soruyu yanıtlamaya hazırız.ü

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.