Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.256
Cevap
103
Favori
143.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhaba,

    2 sene önce sizin sayenizde lux plus modelini almıştım filitre değişim vakti gelmiş.

    servisi aradığım da 890 TL gibi bir rakam belirttiler servis dahil.

    Forum indirimi filan bir şeyler yokmudur ? Desteğinizi rica ederim.
  • Yaklaşık 1.5 senedir Royal Green Soft modelini kullanıyoruz. Tadı ile ilgili alışma problemi yaşamadık. 3 ay önce de kayınpederime aldık aynı sistemi. Herkes şu an gayet memnun. Düşünenlere tavsiye olunur.
  • Bu arada merak eden varsa,

    2 sene sonunda lux plus modelinde tds değeri 24 lerde şuan. şebeke suyu tds 200
    Filitreler değişmedi değişim için bekliyorum. Bu rakamlara göre alkalin filitre çoktan patates olmuş ama diğerleri sağlam olarak düşünüyorum.

    normal de değerler 40 60 arası çıkıyordu çünkü.

    Bakalım komple filtreleri dğeişince rakamlar ne olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 1 Ekim 2020; 12:42:25 >
  • Merhaba indirim kodu alabilirmiyim lütfen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akonay

    Merhaba indirim kodu alabilirmiyim lütfen

    ben de alabilir miyim

  • filtre değişimi neredeyse bir arıtma fiyatında. filtre değişimlerinde daha uygun bir fiyat politikası izlenmelidir. filtreleri başka yerden alarak kendi imkanlarımla değiştirmek zorunda kalacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackmannnnn kullanıcısına yanıt
    Bizim verdiğimiz fiyattan daha uyguna satan yokki hocam servis dahil 12 taksit 1085 TL şuan tek çekim nakitte 975 TL servisi kendiniz üstlenirseniz 900 TL ye düşüyor.

    Dolardaki yükseliş fiyatları yukarı çekti.
    Omnipure K5605SS. K5628SS, K5628SS, K5633SS, Biocera, Dow Filmtec membranli set fiyati bu daha uyguna veren bildiğim kadarıyla yok hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    bu fiyatlara arıtma satın alınıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackmannnnn kullanıcısına yanıt
    Hocam hem kaliteli olsun hem usa malı filtre olsun hem NSF ve FDA onayları olsun fiyatta ucuz olsun diyorsak başka marka bakmak gerekli piyasada 400 TL den başlıyor aritma cihazi bizim sattığımız ürünler ağırlıklı nsf58 formunda ürünler bunun dışına çıkacaksak marka bakmanın bir anlami yok zaten ilk bulduğumuz cihazi alalım o zaman.

    Şimdi bu cihazin içini ucuz filtre ve malzeme ile doldurursam 500-600 TL ye montaj dahil satarım ama benden hizmet bekleme garanti bekleme su'da kalite bekleme kanserojen ve bakteri yuvasına çevireceksem cihazi ozaman neden arıtma cihazı tercih edeceğim çeşmeden içerim sadece klora maruz kalırım daha karlı olurum.


    900 TL ye verdiğimiz filtrenin bugün 750 lira maliyeti var servis hariç Şimdi kalkıp ben bu filtre setini kaça satmam gerekli hizmet ve garanti vermek için.

    Sizi anlıyorum ama bizim sattığımız ürünler piyasadaki cihazların üst seviyesi biz sorunsuz hizmet ve kalite satıyoruz bugün evini cihazdan kaynaklı bir su baskını olduğunda zararını ödüyoruz filtrelerde kısa süreli arıza vs sorunlar olduğunda ücretsiz yeniliyoruz karşında muhatap bulabileceğin birileri oluyor saldım çayıra Mevla'm kayıra dersek e-ticaret yapan bir firma için sonu hiç iyi olmaz bu müşteri içinde geçerli internette bizimle alakalı binlerce şikayet oluşması gerekirdi işimizi düzgün yapmasaydık.

    Kaldıki piyasada bir sürü sahte filtre var örnek filmtec membran filtreyi 120-150 TL bandında satanlar var şimdi bu filtre orjinalmi hayır değil müşteri anlamıyor taki filtre 2 sene gideceği yerde 6-8 ayda bozulunca anlıyor. Demem oki fiyati ucuzlatırım ama orjinal hic bir şey kullanmam böylece kendimi ve seni kandırmış olurum.

    Biz kendi çizgimizde düzgün işler yaparak ilerlemek istiyoruz kimsenin de hakkına girmek istemeyiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    siz ticaret yapıyorsunuz, kendinize göre haklısınız. ancak, biz de müşteriyiz bize de fiyat çok pahalı geliyor. Biz de bu açıdan bakıldığında kendimize göre haklıyız.


    ben 2 yıl önce 8 aşamalı model Royal soft almıştık. öndeki 3 filtre geçen sene değişmişti. tüm filtreleri değiştirme zamanımız geldi.


    bana ne fiyat verebilirsiniz acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Royal Green Lüks Plus serisi arıtma cihazını geçen hafta alarak bende aranıza katıldım. Filtrelerin ilk defa kullanımından mı kaynaklı bilemiyorum ama şimdilik su köpüklü olarak geliyor. Umarım zamanla düzelir. Suyun tadı ve lezzeti gayet güzel. Ayrıca kurulum yapan servis elemanı bana 3 fitrenin değişim süresinin bir yıl olduğunu söyledi. Ancak web sitesinde bütün filtrelerin değişiminin 2 yıl olduğu görülmekte. Bu durum beni biraz şaşırttı. Bu söylediklerim dışında ürün ve hizmet kalitesinden memnun kaldım. Su arıtma cihazı alacaklara tavsiye ederim.

  • ugur2280 kullanıcısına yanıt
    Cihazınız hayırlı olsun hocam kullandığınız filtrelerin tümü maximum 2 yılda bir yenilenir ön filtrelerden 2 adet gac filtre kullanıyoruz bu sayede membrani normale göre 2 kat daha uzun koruyor bu yüzden değişim süreli 2 yıldır servisler genelde 6 ay ile 1 yılda bir nornal diğer cihazların filtrelrini değişim yaptığı için yanlış bilgi verilmiş yıllardır kullanan müşteriler hep ortalama 2 yılda bir değişim yapmaktadır.

    Suyun beyaz kirecli klorlu gibi renkte alması geçici bir durumdur filtrelrin içerisine ilk kullanımda giren co2(havadan) kaynaklıdır zamanla rengi berrak hale gelecektir bu durum ilerde filtre değişiminde ve şebeke sulari kesildiğinde de görülebilmektedir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Su arıtma cihazım bir yıl oldu. Ön filtrelerle birlikte Kx Matrikx filtreyi de değiştirmeyi düşünüyorum. Kafama takılanlar:

    1. GAC 10 filtreyi Pentair GAC 10 aktif karbon filtre yapmanın faydası olur mu?
    2. Kx Matrikx filtreyi değiştirmeli miyim?
    3. Kx Matrikx sonrasına Omnipure K2533 ss eklersem suyun tadında belirgin değişiklik olur mu?
    4. Pentair GS10 Ro-H 255526-09 ile Pentair GS10 Ro Post tatlandırıcı arasındaki fark nedir?
    5. Pentair GS10 Ro-H ile Omnipure K2533 arasındaki fark nedir. Suyun tadı çok değişiyor mu?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

  • Pentair gac10 filtre daha uzun ömürlü ve klor tutmada daha başarılı değişiklik tavsiye ederim

    Kx yerine omnipure yada pentek tatlandırıcı kullanabilirsin pentek tatlandirici ile omnipure arasında pek var yok kalite olarak.

    GS10 Ro-H 255526-09 serisinin filtre giriş ve çıkışları 3/8 inc dir normal arıtma cihazı hortumları buna uygun değildir bu filtrenin karbon oranı biraz daha kuvvetlidir ve yoğun subkullanimi olan Cafe türü yerler için uygundur. Pentek tatlandırıcı kullanmak isterseniz gs10-ro modelini tavsiye ederim


    Hem kx hemde omnipure post kullanirsaniz suyun tadı biraz daha iyi olur ama tek kullanmanız yeterli kx yada omnipure yada pentek üçünden birini seçmeniz yeterli hepsini bir kullanmak çok mantıklı değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    İlginize teşekkür ediyorum. Bir yıl olduğuna göre Kx filtreyi değiştirmek mantıklı gibi gözüküyor. Kx te antibakteriyel nano gümüş olması beni Kx e doğru yönlendiriyor. Ama okuduklarımdan Pentair GS10 Ro-H veya Omnipure K2533 kullanılırsa suyun tadının daha güzel olacağı düşüncesi gelişti kafamda. Bir de Kx te ağır metalleri tutma özelliği pentair veya omnipure da bildirilmemiş.

    Tecrübelerinize göre suyun lezzetini de dikkate alırsak tavsiyeniz nedir?

    Teşekkürler

  • Gs10-ro modelini tavsiye ederim hocam membrandan sonra suda zaten ağır metal kalmıyor o yüzden kx çok fazla iş yapmaz en iyi gac post filtre pentair gs10-ro bizde bunu kullanıyoruz işyerinde şuanda suyun lezzeti daha iyi bu filtrede bunun yerine ise omnipure tercih edebilirsin.

    Bana sorarsan kalite sırası
    Pentair gs10-ro
    Omnipure k2533ss
    MATRIKX

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt

    Hızlı cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Siparişimi veriyorum

    inşaAllah

  • Merhabalar ben de bir adet luxplus almayı düşünüyorum. Fakat kiracı olduğum için eviye ya da tezgahı demlemeyeceğim. Musluk almayınca küçük bir indirim söz konusu olabilir mi ayrıca 3 girişli batarya kullanacağım arıtma bağlantılarında sorun Yaşar mıyım bir de indirim kodu gönderirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar @tersosmos

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su arıtma cihazı için indirim kodu gönderir misiniz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ertuğrul2023

    Su arıtma cihazı için indirim kodu gönderir misiniz?

    Merhaba hocam pm mesaj kabul etmiyor pm mesajlarınız kapali 4441822 telefon numarasından ulaşırsınız size yardımcı olabiliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.