Şimdi Ara

Su arıtma cihazı aldım ve mükemmel çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar burada ürün önereceğim keza çok memnun kaldım. Hem servisinden hem üründen.


    Şöyle ki geçen temmuz'da https://www.lifetech.com.tr siteden yoğun araştımalarım sonucu https://www.lifetech.com.tr/su-aritma-cihazlari/lifetech-11-asamali-su-aritma-cihazi ürünü aldım. Yoğun araştımalar derken gerçekten yoğun araştımalar. Yani haziran sonu gibi almaya karar verip temmuz sonu (aslında 22'siymiş) satın alma işlemini tamamladım. Nerelere bakmadım ki piyasada en çok bilinen malum markayı araştırırken tesadüfen keşfettiğim bu marka meğer bu alanda en iyi markalardan biriymiş. Hatta bir çok firmaya bunlar tedarik sağlıyormuş.


    Dedim nedir bu işin olayı; cihaz olarak kaliteli üretimi gerçekleştiren aslında tüm dünyada kullanılan ters ozmos işiymiş. Yani filtrelerde bitiyor aslında iş ama kaliteli filtresi olan marka bulmak mesele. Tabi bu konuda bir çok firma en iyi benim diyor. Bu yazıyı yazmamın bir sebebi de bu kimsenin dili yanmasın sonuçta az buz değil 850tl para veriliyor hakkını vermeli.


    Bunun dışında gerçekten bilgililer telefonda görüştüğüm arkadaşı sorularımla bezdirmiş olabilirim ismi Berkan'dı sanırım. Buradan o arkadaşa da selamlarımı ileteyim. Tüm süreci detaylıca anlattılar o kadar ki şu an çıkıp sokağa kapı kapı dolaşsam iki üç tane de ben satarım resmen öğrendim işi :) Serviste çok önemli arkadaşlar şöyle ki; yıllık olarak yaklaşık 200tl maliyet ile filtre değişimi yapılıyor. Ancak gelen servisin bu noktada işini düzgün yapan bir servis olması lazım keza tüm filtrelerin değişim zamanı aynı değil. Gelip yoktan yere gereksiz filtreleri değiştirirse safi zarar.


    Neyse kısa keseyim ben bu arkadaşlardan gayet memnun kaldım. Düşünen kişilere gönül rahatlığı ile önerebilirim gerçekten.


    Aha siteleri de bu aşağı bırakıyorum tekrar:

    https://www.lifetech.com.tr








  • Sekiz tane aldım.


     

  • NSF sertifikası var mı üstad bu ürünün?

  • NSF sertifikası var, ben de bunun ne olduğunu bilmiyordum, araştırınca öğrendim. Sertifika ve analiz sonuçları ile ilgili talep edince bilgilendirme yapıyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.