Şimdi Ara

Şu andan itibaren türkçe müzik dinlemeyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çünkü dinledikçe bunalım havaları esiyor, aklım karışıyor,dalıp gidiyorum , sonra kendime gelemiyorum.

Psikolojim bozuk diyebilirim şu an , bazı şeyleri artık kanıksamam gerekiyor ,atlatmam gerekiyor , hayallerle yaşamak çok acı vermeye başladı , kendime çeki düzen vermek istiyorum...

belki başka değişikliklerde yapabilirim artık bakıcaz bu sadece başlangıç

yazayım şöyle bir kendimi gaza getireyim dedim , ayrıca yazmakta bir nebze olsun rahatlatıyor kusuruma bakmayın...

• aşıksın
  • dinlediğin müzik türü ve sanatçı-şarkıcıları merak ettim.
  • mp3 playerda hepsinden 3 er 5 er olmak üzere leman sam , fikret kızılok , sezen aksu , tanju okan ,nilüfer , emel sayın , vs. vs. ( tabikiseçmece şarkılar)

tmm kabul bu şarkılar zaten direk yaraya tuz basan cinsten , zaten özellikle hazırladım çalmalistesini bu şekilde
    ama bakıyorum özellikle son 10 gündür ( okul başladığından beri ) nerdeyse fatih üreğin şarkısını dinlerken bile kaybolup gidiyorum , rahatsız olmaya başladım durumdan

zaten dediğim gibi aklım başımda değil her türlü alakasız şeyden aklıma o gelebiliyor
    artık ders mers çalışıcam , daha fazla kitap vs. okucam zihnimin boş kalmaması lazım, dayanılcak gibi değil
  • sen aşıksın birader ;)
  • metalika dinliyorsan bunaltır
  • Arkadaşım, kesinlikle yabancı hareketli müzikler dinle ve kendi kendini kötü etkileme.

Yalnız kalacağın bir yere git, mesela deniz kenarına, ormana... orda sessizce etrafı izle ve düşün. Aklındakilerde kurtulmaya çalış, ileride neler yapmak istediklerini düşün...

Takmamaya çalış kardeşim, insan tokat yiye yiye öğreniyor hayatı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: focuss

Yalnız kalacağın bir yere git, mesela deniz kenarına, ormana... orda sessizce etrafı izle ve düşün. Aklındakilerde kurtulmaya çalış, ileride neler yapmak istediklerini düşün...

Takmamaya çalış kardeşim, insan tokat yiye yiye öğreniyor hayatı.

tam tersine
    ben artık düşünmemeye çalışıcam , zihnimi başka şeylerle meşgul etmeyi denicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris195

metalika dinliyorsan bunaltır

türkçe dinlemeyeceğim diyor metallica ne zamandan beri türk grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedmonster -- 16 Ekim 2008; 16:29:29 >
  • Linkin Park dinle kendine getirir seni hareketli şarkıları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.