Şimdi Ara

Şu Anda Aktif Yönetici Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda saat 02:02. Çevrim içi moderatörlere bakıyorum 15 dakika önce falan iki kişi vardı onlar da 2-3 dakika önce falan çıktı.

Şu Anda Aktif Yönetici Yok

Hani diyorum forumu biri heklese ya da bir durum olsa haberleri olmayacak. Bilmiyorum belki de ayarlardan "beni çevrim içi gösterme" yapıp pusuya yatanlar da vardır ama aralarında üç bilemedin beş kodır var (profil bilgilerine bakarak) ve genel anlamda yazdıkları son mesajlar ilanlar, ekran kartı satışı, telefon... o da en erken iki hafta önce yazmış. Konu dışı > Forumla ilgili önerileriniz sorunlarınız kısmına da oldukça fazla ileti giriliyor, çoğu yanıtsız. Anlamadan dinlemeden arkaplanda ne olduğunu bilmeden yazmak istemiyorum ama ilgisizlermiş gibi bir durum var. Bir konuyu bildirdiğim zaman yanıt 1 hafta sonra falan geliyor. Diğer durumları zaten biliyorsunuz. Hani diyorum bunlara biraz ücret ödense... Ya da ücretli çalışanlara iş yaptırsalar. Bir ara ücretsiz gönüllü çalışıyoruz demişlerdi belki de ücretli çalışsalar daha iyi olur. Bak şu anda bir yerden bir saldırı yediklerinde en azından anında atlayacak birileri lazım. Bizzat yukarıdaki resimdekiler mi müdahale ediyor başkaları mı onu bilmiyorum ama şu an kimsenin olmaması doğru değil yani.

• Ben az once gorustum biriyle sikayetimi yanitladi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci002

Ben az once gorustum biriyle sikayetimi yanitladi.

Şikayet mi yanıtladılar? İnan çok şaşırdımŞu Anda Aktif Yönetici Yok Cidden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu aktif olmuyor DH bitmiş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.