Şimdi Ara

Şu ana kadar kaç YGS denemesine girdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 160 Soru YGS Konuları olan bütün bir denemeleri söyleyelim arkadaşlar.Merak ettim acaba geridemiyim

Fem 11'linin birincisi
    12 tane Zaman
    Özel deneme Final 1-2-3-4
    Final 0-1-2-3-4

Toplam 22.

Birde şu finalin sınıf belirlemede kullanılan 126 soruluk denemeleri var.Bunların amacı nedir ya? Son sınıftaki öğrenciler ygsyi 126 soru sanıyor bu denemeler yüzüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laucfilcius -- 28 Şubat 2012; 20:01:25 >

• Zaman ve fem
  • 30 tane çözdüm, bi 30 daha çözerim gibi.60 yeter de artar.
  • 11li + 9 lunun 5 tanesi + 2 tane m.e.m. mudurlugu deneme + 9 tane rehberlik denemesi +6 dersane denemesi +13 zaman + 3 korfez deneme + 3 pi analitik +1 kavram + 3 tane fem1 denemesi aklıma gelmedi baska

toplam 56
  • 15-20 tane olması lazım
  • Bir düşündüm de hiç deneme çözmedim. 9lu Fem denemesi almıştım. Sonra da alırım duruma göre hallederiz artık.
  • zaman fem maltepe uğur final körfez pi analitik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7-8 gibi kavram 6 körfez 4 fem 4 analitik
  • Gecen seneyle beraber 100u bulmustur belki :-D
  • 7-8 sanırım. Sınava kadar 20 olur. Özellikle tüm konularım bitene kadar hiç denemeye girmedim. Tabi bunlar dersane içinde girdiğim denemeler, evdekileri saymıyorum. Öyle 60-70 gereksiz... O 40 deneme yerine test kitabı bitirsen daha faydalı olur.

Sürekli denemeye girip, sürekli aynı yanlışları yaparsın diğer taktirde. Önemli olan o denemelerde her yanlış yaptığın konu hakkında en az 10 test çözmek, sen çözüyor musun? yoo. o zaman anlamı ne

Deneme ile eksikler kapatılmaz, denemenin 1. amacı sınav stratejisi ve süre ayarlaması yapabilmektir. 2. amacı ise çalışma programı hazırlamak için eksikleri görmek. Her hafta 2 deneme ideal o yüzden.
  • fem11,final10,birey11,güvender9-12,çözüm 10,zaman(geçen yılınkiler), zaman2011-12 dershanenin körfez,öds denemeleri çoğu bitti kalan vakitte bitmeyenleri bitirip ardında bi genel tekrar sonra sınavı bekleyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laucfilcius

160 Soru YGS Konuları olan bütün bir denemeleri söyleyelim arkadaşlar.Merak ettim acaba geridemiyim

Fem 11'linin birincisi
    12 tane Zaman
    Özel deneme Final 1-2-3-4
    Final 0-1-2-3-4

Toplam 22.

Birde şu finalin sınıf belirlemede kullanılan 126 soruluk denemeleri var.Bunların amacı nedir ya? Son sınıftaki öğrenciler ygsyi 126 soru sanıyor bu denemeler yüzüne

İNTERNET ÜZERİNDEN YGS DENEMELERİ YAPABİLİR MİYİM ? YAPAN SİTELER VAR MI ?

• quote:

Orijinalden alıntı: towin-towin-towin

fem11,final10,birey11,güvender9-12,çözüm 10,zaman(geçen yılınkiler), zaman2011-12 dershanenin körfez,öds denemeleri çoğu bitti kalan vakitte bitmeyenleri bitirip ardında bi genel tekrar sonra sınavı bekleyeceğiz

Final 10lu ve çözüm10lu nasıldı ?
  • 18
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaR

quote:

fem11,final10,birey11,güvender9-12,çözüm 10,zaman(geçen yılınkiler), zaman2011-12 dershanenin körfez,öds denemeleri çoğu bitti kalan vakitte bitmeyenleri bitirip ardında bi genel tekrar sonra sınavı bekleyeceğiz

finalin soruları abartı olduğu için pek sevmem ama bu fena değil yani çözümlerininde olması bi avantaj oluşturuyor. hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi towin-towin-towin -- 28 Şubat 2012; 23:04:21 >
  • Zamanların hepsi fem 9 fem 11 zirve güvender geçen senelride sayarsak en az 50-60
  • 24 tane yarında okulda var 25.
  • quote:

quote:

quote:

finalin soruları abartı olduğu için pek sevmem ama bu fena değil yani çözümlerininde olması bi avantaj oluşturuyor. hoşuma gitti.

Teşekkürler hocam, almıştım zaten, yarın ilk denemesini çözüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam, almıştım zaten, yarın ilk denemesini çözüyorum.

şimdiden kolay gelsin o zaman

• Sağolasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.