Şimdi Ara

şu ana kadar gördüğünüz ilginç plakalar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
673
Cevap
5
Favori
198.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 34 BJK 1903.. Siyah zemin üzerine beyaz yazı.. Mercedes beyaz cl63 mü 53 mü ne.. AMG tabiki..

Küçükyalıda görüyorum sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

34 BJK 1903.. Siyah zemin üzerine beyaz yazı.. Mercedes beyaz cl63 mü 53 mü ne.. AMG tabiki..

BJK 1903 olduğundan eminmisiniz?

3 harfli plakaya İstanbul'da yalnızca 2 rakam veriliyor diye biliyorum.
  • Yolda süratli bir arabada (şimdi model marka hatırlayamadım) 34 HIZ xx plaka görünce şaşırmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Var.

şu ana kadar gördüğünüz ilginç plakalar

Olay budur.Bu araba bizim mahallede Trabzon-Erdoğdudaydı her geçişinde plakası hakkında 10dk. konuşuyoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

kastamonulumu acep :)
  • ilk arabamı inş 34 FNS 01 alıcam.. adıma yakışır bir plaka olması lazım.. adım Kerim..
  • Plakanın kullanılıp kullanılmadığını nerden sorguluyorduk
  • bugunde ben gördüm şirinevlerde klasik bir trabzonluu dostumm:D OF (Offenbach) LU 061 Mercedes di model bilmiyom.Onu gördüm direk aklıma bu konu geldiiii:D
  • quote:

34 BJK 1903.. Siyah zemin üzerine beyaz yazı.. Mercedes beyaz cl63 mü 53 mü ne.. AMG tabiki..

şaka mısın ya? onlar taraftar plakaları, onun fb, gs, ts versiyonları da var. gelipte buraya gerçek plakaymış gibi yazman çok saçma olmuş

• 35VJN45

1974 MODEL FORD KAMYON'A AİT

35VJN31

2006 MODEL RAMZEY MOTOR

35 ABZ 01

1991 MODEL TOFAŞ

35TAM31

2007 MODEL HONDA MOTOR

35AKP01

2010 MODEL MERCEDES kimin acaba

35CHP01

93 MODEL MOBYLETTE şaka gibi

sallama değildir hepsi gerçek inanmayanlar bakabilirler...

• yazdıklarının çoğunun fotoğrafı mevcut zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

şaka mısın ya? onlar taraftar plakaları, onun fb, gs, ts versiyonları da var. gelipte buraya gerçek plakaymış gibi yazman çok saçma olmuş

Fotoğrafını çekip koyarsam karşılığında ne vericeksin? Aracı gördüm diyorum,bu plaka ile trafikte geziyor.. Mercedes Amg..

• quote:

Orijinalden alıntı: kürsad

quote:

BJK 1903 olduğundan eminmisiniz?

3 harfli plakaya İstanbul'da yalnızca 2 rakam veriliyor diye biliyorum.

Evet evet.. Görünce çok şaşırmıştım.. Plaka siyah zemin üzerine beyaz yazı zaten.. Ki aracı da en az 3-4 defa gördüm burada..

• quote:

quote:

quote:

Fotoğrafını çekip koyarsam karşılığında ne vericeksin? Aracı gördüm diyorum,bu plaka ile trafikte geziyor.. Mercedes Amg..

aracı görmüş olman o plakanın gerçekliğini ispat etmez. sen bunu görüp gerçek plaka sanmışsındır.

•  şu ana kadar gördüğünüz ilginç plakalar
  • 34 DH xxxx görmüştüm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aracı görmüş olman o plakanın gerçekliğini ispat etmez. sen bunu görüp gerçek plaka sanmışsındır.

Arkadaşım daha devam ettirecek misin ?Fotoğrafını koyduğun şekilde birşey değil,yani 5-10 liraya satılanlardan değildi.. Resmidir,değildir orasını bilemem.. Ama adam arabasına bu plakayı takıp günlerce görebiliyorsam ben bunu vardır elbet birşey..

• Bazı arkadaşlara Kapak Niteliğinde Olucak Ama Üzgünüm

• olsun rahat ol
    bı plaka daha var dı unutmadan soylıyım

B Q7 niz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delgado -- 5 Kasım 2010; 17:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insolente_jk

Bazı arkadaşlara Kapak Niteliğinde Olucak Ama Üzgünüm

kapak mapak olmaz arkadaşım çocuk musunuz da hala kapakla gazozla uğraşıyorsunuz

trafik dersi vardır şimdi sizde orada der ki siyah zemin üzerine beyaz plaka resmi araç plakasıdır, doğru mu?

peki özel plaka alan birisi siyah zemin üstüne beyaz yazılı plaka alabilir mi? alamaz...

peki diyelim ki resmi bir araç, resmi beyaz mercedes yoktur, resmi bjk diye plaka da yoktur...

bu plaka sahtedir, arkası sağlamdır, yırtıyordur polisten bir şekilde ama böyle bir plaka kullanılması yasal değil

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.