Şimdi Ara

Şu an En Ucuz İphone 4 Nerede?(2000 liradan ucuza satan bir mağaza var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar indirim falan yok sanırım şu aralar bimeksten 2000 liraya alıyım diyorum. ama son kez soruyum sizlere şuan 2000 liradan ucuza satan bir mağaza var mı(net üzerinden değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joker00 -- 27 Kasım 2011; 10:17:04 >

• Garantili 0 bulamazsınız 1500 TL'ye. Ama ikinci el sitelerine bir bakın jelatini açılmamış yurtiçi garantili bulabilirsiniz.
  • Arkadaşın da dediği gibi garantili 0 bulunmuyor o rakamlara, hele ki bayram zamanı piyasa açıkken 1900 bile normal sayılır.

Bulunduğunuz ilde telefoncuların kümelendiği yerler vardır, oralarda 2-3 ay öncesine faturası kesilmiş, kutu dışı jelatini açılmamış telefonları o civarda bulabilirseniz pazarlıkla peşin alarak. Sadece her koşulda operatörün kestiği faturadaki imei ile telefondaki imei'yi karşılaştırmayı unutmayın. Tutuyorlarsa sadece garantisi biraz daha kısa ama halis muhnis yurtiçi sıfır cihaz almış olursunuz o paraya :)

Şimdiden hayırlı olsun, iyi bayramlar..
  • darty de 1799 du en son.
  • vergi güncellemeleri sebebiyle fiyatlar eski fiyatlardan daha pahalı bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremeclioIII

darty de 1799 du en son.
    darty'den alan tanıdığı olan filan var mı? garantisi ne oluyor? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • carrefour da 4 1799 4s 3300 yanarım yanarım geçen sene ilk hafta turkcell den 1600 den almadığıma yanarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir haftalik iphone 4u 1300 e aldim.cok mutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zamlardan sonra turkıyeden almamaya karar verdım... Arabıstandan getırtıyorum 1100 lıraya... Aldıracak kısılerınde aklında bulunsun mekke veya medıneden almasınlar/aldırmasınlar orada pahalı... Ciddeden alsınlar hava alanının bulundugu yer dıyeyım... Donerken mesela...arasında 400tl ye varan farklar oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

Orijinalden alıntı: Dedefon

bu zamlardan sonra turkıyeden almamaya karar verdım... Arabıstandan getırtıyorum 1100 lıraya... Aldıracak kısılerınde aklında bulunsun mekke veya medıneden almasınlar/aldırmasınlar orada pahalı... Ciddeden alsınlar hava alanının bulundugu yer dıyeyım... Donerken mesela...arasında 400tl ye varan farklar oluyor...

Hayirli olsun

tesekkurler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

Banada al :)

para basma makınası alınca soz :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki arkadaşlar bu durumda en ucuz yutrdışı ordan aldığımız zaman türkiye de garantili olur mu birde yurtdışından arkdaşım bana kargoyla yollasa olur mu yoksa illa giriş mi yapması gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

peki arkadaşlar bu durumda en ucuz yutrdışı ordan aldığımız zaman türkiye de garantili olur mu birde yurtdışından arkdaşım bana kargoyla yollasa olur mu yoksa illa giriş mi yapması gerekir?

???
  • quote:

quote:

peki arkadaşlar bu durumda en ucuz yutrdışı ordan aldığımız zaman türkiye de garantili olur mu birde yurtdışından arkdaşım bana kargoyla yollasa olur mu yoksa illa giriş mi yapması gerekir?

???

Bir yıl uluslararası garanti geçiyor diye biliyorum.kargo ile göndermek çok riskli %90 kalır gümrükte hocam.
  • 3gs akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayjay55

Bir haftalik iphone 4u 1300 e aldim.cok mutluyum

cok iyi dusurmussun hocam,hayirli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayjay55

Bir haftalik iphone 4u 1300 e aldim.cok mutluyum

peki 2.el az kullanılmış alsam iphone ların çakmaları çok tel bozuk mu orjinal mi değil mi nasıl anlıycam güvenerek nasıl alıcam
  • garanti işi yurtdışı cihazlarda malesef yok hiçbir şekilde haberiniz olsun.Bilkom veya diğer servis hizmeti veren firmalar yurtdışı cihazlara ücretli bakarlar!
  • arkadaşlar indirim dlan yok sanırım şu aralar bimeksten 2000 liraya alıyım diyorum. ama son kıez soruyum sizlere şuan 2000 liradan ucuza satan bir mağaza var mı(net üzerinden değil)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.