merhabalar herkese, perşembe gecesi buraya geldim ve yaklaşık bir ay burada kalıcam, aşırı farklı bir şehir, sokakta yürüyen bir insan görmek imkansız, herkesin arabası var burada kalan insanların %70 i asyalı, insanlar çok tedirgin ve kabalar ( yol tarifi sorduğumda hiç bir şey söylemeden uzaklaşan ne olduğu belli olmayan insancıklar var burada ) hayat pahalı türkiyeye göre, mesela suya 1.99 dolar verdim dün, yarım litre bide bu söylediğim, onun haricinde gezip görülebilecek çok yer var, giyim ucuz diyebilirim, iki kız kardaşım 300 dolara hayal edemiyeceginiz şeyler aldı walter marketten..
şimdilik aklıma gelenler bu kadar, ve aynı zamanda sizlere sormak istediğim birşey var, burada applestorelarda kontratlı iphone 4 16gb 199dolar, şimdi ben burada yaşıyan birinden rica etsem bu parayı ona versem benim için bu teli alabilir mi, kontrat şartlarını bilmediğim için soruyorum,
devam edeceğim
Ss ekleyebilirsen konu daha canlı olur ,, iphone 4 199 dolar mı gerçekten
yok dostum normal fiyatı 650 dolar bu dediğim burada yaşayıp sosyol güvenlik numarası vs olanlar filan geçerli, bu bol ss ler gelecek
Kaliforniya diyince
@idinc
Neden gittin tatil için mi?
quote:
Orijinalden alıntı: cCc Liseli cCc
@idinc
california üniversitesine geldim 4 haftalık bir dil eğitimi için fakat bitiminde burada biraz daha kalabilirim, bu arada 20 via lucca'da apartların birinde kalıyorum, bi türk çıkar belki bi şansımı deniyim buradan
quote:
Orijinalden alıntı: idinc
quote:
@idinc
california üniversitesine geldim 4 haftalık bir dil eğitimi için fakat bitiminde burada biraz daha kalabilirim, bu arada 20 via lucca'da apartların birinde kalıyorum, bi türk çıkar belki bi şansımı deniyim buradan
fiyat ve kurs hakkında bilgi verebilir misin?
kurs california üniversitesinin yaptığı birşey, benim gereken herşeyimi türkiyedeki üniversitem ayarladı, fiyat ise 3000 dolar + ucak bileti + senin paran + ufak tefek vise vs için gerekenler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: goldiewilson
quote:
quote:
@idinc
fiyat ve kurs hakkında bilgi verebilir misin?
kurs california üniversitesinin yaptığı birşey, benim gereken herşeyimi türkiyedeki üniversitem ayarladı, fiyat ise 3000 dolar + ucak bileti + senin paran + ufak tefek vise vs için gerekenler
Hangi üniversite?
quote:
Orijinalden alıntı: OrcsCaptan
Salı günü ordaydık daha keşke haber etseydin.Bu arada seni buraya alalım.
Kontratlı fiyatı o. Turkcell'ler de 105TL olduğu gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: StranqeRz
Kontratlı fiyatı o. Turkcell'ler de 105TL olduğu gibi...
Hayır. Turkcell'deki 105 lira ya da her neyse o miktardaki faturadan önce ödediğiniz ön ödeme miktarı. Ama kontrattan belirli bir ücret karşılığında çıkınca daha ucuza geliyor diye biliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme