Şimdi Ara

Su Altı İçin Dijital Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar serbest dalış yapıyorum balıklara ve sualtı dünyasına da ilgim var su altında gördüğüm manzaraların fotosunu cekmek icin su geçirmeyen dayanıklı dijital kamera arıyorum. En az 30 m dayanmalı. Ekstradan lamba da kullanabilirim karanlık sorun degil Fiyatı da ucuz olmalı en fazla 500 tl.

Böyle bir dijital kamera alan, yada almak niyetiyle araştırma yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz?
    teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 500 tl ye en fazla akvaryuma kamera sokarsın

Gopro HERO3+ Black Edition tavsiyemdir çekilen videoları inceleyebilirsin

http://www.youtube.com/watch?v=A3PDXmYoF5U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y2kmtt -- 21 Eylül 2014; 17:03:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

500 tl ye en fazla akvaryuma kamera sokarsın

Gopro HERO3+ Black Edition tavsiyemdir çekilen videoları inceleyebilirsin

Teşekkürler ancak istediğim fiyatın 3-4 katı fiyatı malesef alamam :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JVC GC-XA1 deneyebilirsiniz fiyatı GoPro ya göre çok daha uygun ve bence daha yetenekli housing kullanmadan su altı çekimi yapabiliyorsunuz fakat kısıtlı derinlik için geçerli 30 metre ve daha derinlerde kesinlikle kullanılamaz diye düşünüyorum.
  • kanka sıcak fırsatlar yaz google a . bu forumun sıcak fırsatlar bölümünde sj-800 mü ne bi model var.alanlar çok memnum.78 dolar falan.bi dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekko

JVC GC-XA1 deneyebilirsiniz fiyatı GoPro ya göre çok daha uygun ve bence daha yetenekli housing kullanmadan su altı çekimi yapabiliyorsunuz fakat kısıtlı derinlik için geçerli 30 metre ve daha derinlerde kesinlikle kullanılamaz diye düşünüyorum.

Teşekkürler onu da araştırıyorum ancak derinlik konusunda biraz daha iyi olsaymış keşke. Çünkü örnek 30 metre dayanması için en az 40 metre dayanıklı olması gerekir garanti olması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

kanka sıcak fırsatlar yaz google a . bu forumun sıcak fırsatlar bölümünde sj-800 mü ne bi model var.alanlar çok memnum.78 dolar falan.bi dene istersen.

Size de teşekkürler :) 78 dolar olması fiyat açısından çok iyi ama kaliteli açısından o kadar iyi olmayabilir yine de önyargılı olmamak gerekli onu da araştıracağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sayın piyanist. rabet gören bir ürün olduğu için forum içinde rakipleri ile karşılaştırmalı videoları mevcut.youtube da da var. procamın fiyatına bakarsak 78 dolarlık bi cihaza göre çok güzel performans veriyo açıkcası : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

sayın piyanist. rabet gören bir ürün olduğu için forum içinde rakipleri ile karşılaştırmalı videoları mevcut.youtube da da var. procamın fiyatına bakarsak 78 dolarlık bi cihaza göre çok güzel performans veriyo açıkcası : )

doğrudur ben bilmediğim için tek kullanımlık 50 dolarlıklardan zannettim vakit bulunca detaylı olarak araştıracağım tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.