ya su oyunu kuccuk welet ler oynuo bunların soledikleri bu aga baba bilader gibi sozcukleden bıktım artık yaf ufff aga parti pls aga 5 k pls aga ++ pls aga clan + kac baba ne kızıon yaf bunlara ornek ler bıktım artık ya rüyalarıma girio bu sozler artık yaa uyuyamıom aklıma geldikce sinir oluoorum ya ne bu artık yeter ya HALLA HALLLLAAAAAA tüm aga diyenlere
aga coin pls
quote:
Orijinalden alıntı: bensizikeserim
aga coin pls
ağa
quote:
Orijinalden alıntı: bensizikeserim
aga coin pls
aga düsmanı
quote:
Orijinalden alıntı: S1V4SL1a
aga düsmanı
Alıntıları Göster
En büyük ağa
quote:
aga düsmanı
Alıntıları Göster
Bizim hoşlandığımızı mı sanıyorsun?
quote:
aga düsmanı
Alıntıları Göster
aga clan pls aga para pls aga pls pls aga party pülüz aga radür plz aga shard pls
Kimse rahatsız olmuyo sanki değil mi ?KO Bölümünde 70 'e yakın üye var her rahatsız olan topic'mi acıcak ?Ayrıca sinir oluyosan bizden ne gibi bi yardım bekliyosun ? Bu 3ünü iStiyorum ..
quote:
Orijinalden alıntı: John Purdew
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ
Ağa Forever
quote:
aga düsmanı
Alıntıları Göster
bende bıktım gerçekten bunlardan işte bi oyunu +16 oynarsa bu hale gelir!!!!!!!!!! kızıyorum ama bazende güldürüyolar beni aga baba party pilis :)))) yabancılarada öğretmişiz bi tane arkadaşım ;var adam aynen aga party pls falan yazıyo
quote:
Orijinalden alıntı: KnighTR
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ
Ağa Forever
Alıntıları Göster
aga clan pls aga coin pls aga pls aga sw pls aga++++pls aga seni deli etcez aga sapıtacan
quote:
Orjinalden alıntı: ::chucky::
ya su oyunu kuccuk welet ler oynuo bunların soledikleri bu aga baba bilader gibi sozcukleden bıktım artık yaf ufff aga parti pls aga 5 k pls aga ++ pls aga clan + kac baba ne kızıon yaf bunlara ornek ler bıktım artık ya rüyalarıma girio bu sozler artık yaa uyuyamıom aklıma geldikce sinir oluoorum ya ne bu artık yeter ya HALLA HALLLLAAAAAA tüm aga diyenlere
ya sen önce Türkçe'yi güzel ve mümkünse harf eksikliklerini en aza indirerek yazsana..! sonra,yazdığın yazıyı ancak 08-13 yaş gurupları arası konuşma tarzı olanlar yazar çocukca yazıyosun önce kendine çeki düzen ver ondan sonra milleti argo kelime kullanmamaları için uyar..!
quote:
Orijinalden alıntı: :LorD_Kqdir
quote:
Orjinalden alıntı: ::chucky::
ya sen önce Türkçe'yi güzel ve mümkünse harf eksikliklerini en aza indirerek yazsana..! sonra,yazdığın yazıyı ancak 08-13 yaş gurupları arası konuşma tarzı olanlar yazar çocukca yazıyosun önce kendine çeki düzen ver ondan sonra milleti argo kelime kullanmamaları için uyar..!
ben oyja ilk başladığımda o iğrenç kelimeyi kullanıyordum ama şu anda "yer warmı kanka" "+++++ ac plz" gibi yine saçma sapan olan şeyler kullanıyorum.onun yerine güzel türkçemizden nadide kelimeler kullanabiliriz."Arkadaşım lütfen bana kan arttırıcı verirmisin?" gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Couteau
ben oyja ilk başladığımda o iğrenç kelimeyi kullanıyordum ama şu anda "yer warmı kanka" "+++++ ac plz" gibi yine saçma sapan olan şeyler kullanıyorum.onun yerine güzel türkçemizden nadide kelimeler kullanabiliriz."Arkadaşım lütfen bana kan arttırıcı verirmisin?" gibi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dark_
Arkadaşım lütfen bana kan arttırıcı verirmisin
quote:
Orijinalden alıntı: Niccotine
quote:
Orjinalden alıntı: dark_
Arkadaşım lütfen bana kan arttırıcı verirmisin
Alıntıları Göster
off ne rezil bi kelime ya aga parti pls aga şu pls bu pls uffffffffffffffffffff
quote:
Orijinalden alıntı: raggaemesut
off ne rezil bi kelime ya aga parti pls aga şu pls bu pls uffffffffffffffffffff
Alıntıları Göster
bu kadar sacma konuya
quote:
Orijinalden alıntı: theturks
bu kadar sacma konuya
Alıntıları Göster
benm en sevdiğim : aga 1 m ' den koy hepsini çekem
quote:
Orijinalden alıntı: KnighTR
ağa
Alıntıları Göster
nabalım ? gidip K2 network'a dava mı açalım "AGA" diyeni banlayın gbi... aL sana agaların agası..!
quote:
Orijinalden alıntı: apex_R
benm en sevdiğim : aga 1 m ' den koy hepsini çekem
Alıntıları Göster
Aga parti pilis...Aga item pilis...Aga Puff pilis...Aga Sivit Piliss..Sie pLzzz
quote:
Orijinalden alıntı: dijitaladam
nabalım ? gidip K2 network'a dava mı açalım "AGA" diyeni banlayın gbi... aL sana agaların agası..!