Şimdi Ara

SU AGA LAFINDAN BIKTIM YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya su oyunu kuccuk welet ler oynuo bunların soledikleri bu aga baba bilader gibi sozcukleden bıktım artık yaf ufff aga parti pls aga 5 k pls aga ++ pls aga clan + kac baba ne kızıon yaf bunlara ornek ler bıktım artık ya rüyalarıma girio bu sozler artık yaa uyuyamıom aklıma geldikce sinir oluoorum ya ne bu artık yeter ya HALLA HALLLLAAAAAA tüm aga diyenlere

• aga coin pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensizikeserim

aga coin pls
    ağa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bensizikeserim

aga coin pls
    aga düsmanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: S1V4SL1a

aga düsmanı

Alıntıları Göster
    En büyük ağa
  • quote:

aga düsmanı

Alıntıları Göster
    Bizim hoşlandığımızı mı sanıyorsun?
  • quote:

aga düsmanı

Alıntıları Göster
    aga clan pls
    aga para pls
    aga pls pls
    aga party pülüz
    aga radür plz
    aga shard pls

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Purdew

Alıntıları Göster
    Kimse rahatsız olmuyo sanki değil mi ?KO Bölümünde 70 'e yakın üye var her rahatsız olan topic'mi acıcak ?Ayrıca sinir oluyosan bizden ne gibi bi yardım bekliyosun ? Bu 3ünü iStiyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Purdew

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

Ağa Forever
  • quote:

aga düsmanı

Alıntıları Göster
    bende bıktım gerçekten bunlardan işte bi oyunu +16 oynarsa bu hale gelir!!!!!!!!!!
    kızıyorum ama bazende güldürüyolar beni aga baba party pilis :))))
    yabancılarada öğretmişiz bi tane arkadaşım ;var adam aynen aga party pls falan yazıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: KnighTR

quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

Ağa Forever

Alıntıları Göster
    aga clan pls
    aga coin pls
    aga pls
    aga sw pls
    aga++++pls
    aga seni deli etcez
    aga sapıtacan

• quote:

Orjinalden alıntı: ::chucky::

ya su oyunu kuccuk welet ler oynuo bunların soledikleri bu aga baba bilader gibi sozcukleden bıktım artık yaf ufff aga parti pls aga 5 k pls aga ++ pls aga clan + kac baba ne kızıon yaf bunlara ornek ler bıktım artık ya rüyalarıma girio bu sozler artık yaa uyuyamıom aklıma geldikce sinir oluoorum ya ne bu artık yeter ya HALLA HALLLLAAAAAA tüm aga diyenlere

ya sen önce Türkçe'yi güzel ve mümkünse harf eksikliklerini en aza indirerek yazsana..!
    sonra,yazdığın yazıyı ancak 08-13 yaş gurupları arası konuşma tarzı olanlar yazar çocukca yazıyosun
    önce kendine çeki düzen ver ondan sonra milleti argo kelime kullanmamaları için uyar..!

• quote:

Orijinalden alıntı: :LorD_Kqdir

quote:

Orjinalden alıntı: ::chucky::

ya su oyunu kuccuk welet ler oynuo bunların soledikleri bu aga baba bilader gibi sozcukleden bıktım artık yaf ufff aga parti pls aga 5 k pls aga ++ pls aga clan + kac baba ne kızıon yaf bunlara ornek ler bıktım artık ya rüyalarıma girio bu sozler artık yaa uyuyamıom aklıma geldikce sinir oluoorum ya ne bu artık yeter ya HALLA HALLLLAAAAAA tüm aga diyenlere

ya sen önce Türkçe'yi güzel ve mümkünse harf eksikliklerini en aza indirerek yazsana..!
    sonra,yazdığın yazıyı ancak 08-13 yaş gurupları arası konuşma tarzı olanlar yazar çocukca yazıyosun
    önce kendine çeki düzen ver ondan sonra milleti argo kelime kullanmamaları için uyar..!
    ben oyja ilk başladığımda o iğrenç kelimeyi kullanıyordum ama şu anda "yer warmı kanka" "+++++ ac plz" gibi yine saçma sapan olan şeyler kullanıyorum.onun yerine güzel türkçemizden nadide kelimeler kullanabiliriz."Arkadaşım lütfen bana kan arttırıcı verirmisin?" gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Couteau

ben oyja ilk başladığımda o iğrenç kelimeyi kullanıyordum ama şu anda "yer warmı kanka" "+++++ ac plz" gibi yine saçma sapan olan şeyler kullanıyorum.onun yerine güzel türkçemizden nadide kelimeler kullanabiliriz."Arkadaşım lütfen bana kan arttırıcı verirmisin?" gibi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dark_

Arkadaşım lütfen bana kan arttırıcı verirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Niccotine

quote:

Orjinalden alıntı: dark_

Arkadaşım lütfen bana kan arttırıcı verirmisin

Alıntıları Göster
    off ne rezil bi kelime ya aga parti pls aga şu pls bu pls uffffffffffffffffffff

• quote:

Orijinalden alıntı: raggaemesut

off ne rezil bi kelime ya aga parti pls aga şu pls bu pls uffffffffffffffffffff

Alıntıları Göster
    bu kadar sacma konuya

• quote:

Orijinalden alıntı: theturks

bu kadar sacma konuya

Alıntıları Göster
    benm en sevdiğim : aga 1 m ' den koy hepsini çekem

• quote:

Orijinalden alıntı: KnighTR

ağa

Alıntıları Göster
    nabalım ?
    gidip K2 network'a dava mı açalım
    "AGA" diyeni banlayın gbi...
    aL sana agaların agası..!

• quote:

Orijinalden alıntı: apex_R

benm en sevdiğim : aga 1 m ' den koy hepsini çekem

Alıntıları Göster
    Aga parti pilis...Aga item pilis...Aga Puff pilis...Aga Sivit Piliss..Sie pLzzz

• quote:

Orijinalden alıntı: dijitaladam

nabalım ?
    gidip K2 network'a dava mı açalım
    "AGA" diyeni banlayın gbi...
    aL sana agaların agası..!

Alıntıları Göster
    nie bıktın aga ya

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.