Beyler sundriesde 8 k ya satılan styx die bi item war okçular atabilio ne işe yarıyor bilen warmı????
ok işte zehrliyor herhalde
Attığın kişinin manasını sıfıra düşürür oldukça etkili bir okçu skilli her 45 level olan okçu kullanabilir ancak 25.0 gibi oldukça yüksek bir yer kaplar o yüzden str set taşınmalıdır.Benim bildiklerim bunlar.
quote:
Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek
Attığın kişinin manasını sıfıra düşürür oldukça etkili bir okçu skilli her 45 level olan okçu kullanabilir ancak 25.0 gibi oldukça yüksek bir yer kaplar o yüzden str set taşınmalıdır.Benim bildiklerim bunlar.
+1
ben arenada mage lere atıyorum eller havadayken kecoon gibi kalıolar öle
quote:
Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek
süper bişeymiş özellikle asaslara karşı
Asas minor combo yapıyorsa etkili olmuyorsürekli mana bastığı için.Zaten okçuların vs yapması imkansıza yakın onlar ks adamı(BENCE).
vs lerdeokcuysanız mananız biterse karsınızdakine atın sizin de mana basmak için zamanınız olur ,
assass olsan sadece str set tası dicem ama okcu bu styx le birlikte baya ağır olur bu yüzden str set in yanında str takı da tasınmalıdır
warriorlarda çok işe yarıyor adam mp mi hp mi basacağını şaşırıyo
Evet Mana Silior Mage De VS YAPARKEN ANCA ISE YARAR
güzelmiş özellikleri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme