Arkadaşlar çok acil yardım lazım. Ben Kursa gidiyorum ve hocamızın stüdyosundaki bir tarayıcı bozuldu ve interneti olmadığından kendisi benden bu konuda araştırma yapmamı rica etti. Şu an araştırıyorum ama tam olarak lazım olan ürünleri bulmakta zorlanıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
EPSON ve CANON modelleri önerirseniz sevinirim.
EPSON
1. Düz yataklı Tarayıcı 2. Negatif Pozitif Film Tarayıcılar 3. Hem Negatif Film Hem Pozitif Fotoğraf Tarayıcılar 4. Yalnız Fotoğraf Tarayıcılar
CANON
1. Düz yataklı Tarayıcı 2. Negatif Pozitif Film Tarayıcılar 3. Fotoğraf ve Film Tarayıcılar 4. Yalnız Fotoğraf Tarayıcılar
Bu arada yazıcı özelliği de olan modellerde önerirseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
Arkadaşlar çok acil yardım lazım. Ben Kursa gidiyorum ve hocamızın stüdyosundaki bir tarayıcı bozuldu ve interneti olmadığından kendisi benden bu konuda araştırma yapmamı rica etti. Şu an araştırıyorum ama tam olarak lazım olan ürünleri bulmakta zorlanıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
EPSON ve CANON modelleri önerirseniz sevinirim.
EPSON
1. Düz yataklı Tarayıcı 2. Negatif Pozitif Film Tarayıcılar 3. Hem Negatif Film Hem Pozitif Fotoğraf Tarayıcılar 4. Yalnız Fotoğraf Tarayıcılar
CANON
1. Düz yataklı Tarayıcı 2. Negatif Pozitif Film Tarayıcılar 3. Fotoğraf ve Film Tarayıcılar 4. Yalnız Fotoğraf Tarayıcılar
Bu arada yazıcı özelliği de olan modellerde önerirseniz sevinirim.
Yazıcı özellikli olarak Epsonun px serisi herhangi bir cihazını almanız size cokca yeterli olacaktır.diğer yazıcı ile tümleşik olan tarayıcılara göre hızlı,sessiz ve kat kat kalitelidirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme