Şimdi Ara

Student Coin (STC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu yazının tamamı için en baştan söyleyeyim: Kesinlike yatırım tavsiyesi değildir!

Geçen hafta Binance'te listelenen ALICE launchpad zamanı yani 2-4 Şubat tarih aralığında 0.125 USD fiyattan satışa sunuldu (My Neighbor Alice (ALICE) - All information about My Neighbor Alice ICO (Token Sale) - ICO Drops) ve Binance'te ilk birkaç saat içerisinde inanılmaz kar sağladı. 60 USD ile 30 USD aralığında satış gördü. Kaç katına denk geldiğini herkes hesaplayabilir (https://www.tradingview.com/chart/h7Cij1Fp/). Ben bu mesajı yazarken en dip fiyatı 12.11 USD bu rakam bile yatırım maliyetinin inanılmaz üzerinde.

Alice launchpadinden haberim olmadı. Bu gibi icoları takipe aldım ve gözüme bir tanesi takıldı: Student Coin (STC). Proje ile ilgili bilgiye bu adresten ulaşılabilir: Student Coin - Build and manage your own token . Ayrıca Launchpad adresi: Student Coin − Launchpad Home . Şu an 91. fazda ve 100. fazda sonlanacak bu launch. fiyat her fazda azar azar artıyor, şu anki fiyatı 0.0161 USD. 2021 2. çeyreğinde bazı bilinen borsalarda listelenme hedefleri var. Tabi hacimli bir borsada listelendiğinde güzel bir satış fiyatı olacaktır diye umuluyor.

Projeyle ilgilenen olursa herhangi bir referans bağlantısı ile ödül STC ve erken kayıtta ekstra %5 STC alınabiliyor. Ayrıca referans linki aracılığı ile ödülünüzü Ethereum (ETH) ile de alabiliyorsunuz. Kullanmak isterseniz referans bağlantım: https://stctoken.us/?ref=Sxe0in7jej

Tekrar hatırlatmamda fayda var: Kesinlike yatırım tavsiyesi değildir ve zamanında birçok icodrop aracılığı ile insanları dolandırdılar. Lütfen her ihtimalin bilincinde olarak ve kolay para kazanma hırsı ile hareket etmeden inceleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpa9uhan -- 23 Mart 2021; 2:37:44 >

• STC'ye rağbet artıyor.   Detaylı bilgilendirme için teşekkkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RBLİST STORE MİNİNG BOTU
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.