Şimdi Ara

STSL VE 16. Hafta | Beşiktaş - Gaziantepspor | 24 Aralık | 19.00 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beckin düşürülmesi net penaltı,diğer olmayan penaltıyı verdiği için bunu veremedi çapsız..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye oynatmadı son atağı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beck'in düşüşü penaltı düşüşüydü, tekrarını izleyince de net penaltı olduğunu gördüm. İşte böyle hakemler lig maçlarını yönetiyor, maçta BJK önde, daha önce penaltı çalmış, artık maç uzatmaları diye çalmadı.

    Neyse ki maç 1-0 bitti, bu şekilde yonta yonta adalet sağlamaya çalıştıkça hakemler, olmayan futbolun içine daha da bi ediliyor, insan da şevk bırakmıyorlar.
  • son haftalarda bariz bi düşüş var takımda bu taraflı tarafsız gözüken bir şey ama gelecek lig maçında sahada Talisca,Adriano,Babel gibi önemli oyuncuların olacak olması umut verici en azından laubali oynayan oyunculardan kurtuluruz.Bu oyunculara 1-2 transferin daha eklenecek olması şampiyonluk için daha fazla umutlandırıyor beni ah bide caner olsa şu takımda :/
  • İyi oynamadık ama önemli bir galibiyetti. Penaltıya laf edenler önce kendi takımına baksın. Daha ceza alanına giremeyen takımını elestirecegine burada "penaltıya bak eheheh" dersiniz anca. Gayet penaltıydı ve verilmeyen bir penaltı daha var. Neyse artık ikinci yarıya iyi hazırlanmak gerek bu arada.
  • 14 haftada 10 penalti. Tebrikler MHK
  • Ahahahhaah yenmisiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalim hedef 1 milyon penalti diyen adi medya maymunları bunhafta dile getircekmi bu penaltilari.
  • tyrant1907 kullanıcısına yanıt
    2si de net penalti yahu. Hakikaten b. kunu cikardiniz bu isin. Takim arena da butun maclari tek kale oynuyor resmen. %70 topla oynama oranina ulasmis.600 kusur pas yapmis. Tabii ki bu kadar penalti olacak. Buraya gelip bu kadar korkak oynarsan olacagi bu. Muslera dahi zaman gecirme rekoru kirdi.Ondan sonra hakemler Besiktasi kolluyir.He canim he.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G?

    Beck'in düşüşü penaltı düşüşüydü, tekrarını izleyince de net penaltı olduğunu gördüm. İşte böyle hakemler lig maçlarını yönetiyor, maçta BJK önde, daha önce penaltı çalmış, artık maç uzatmaları diye çalmadı.

    Neyse ki maç 1-0 bitti, bu şekilde yonta yonta adalet sağlamaya çalıştıkça hakemler, olmayan futbolun içine daha da bi ediliyor, insan da şevk bırakmıyorlar.

    Hakemler algıya geliyor artık dik duruş gösteremiyorlar sorsana önceden gösteriyorlar mıydı diye yani demek istediğim bugun başakşehir maçı verilen tertemiz gol iptal ediliyor yanlış kararda olsa arkasında duracaksın tereddutte kalamaz bir hakem bu maçta da beşiktaşın kullandığı penaltı sayısından dolayı buz gibi penaltı verilmiyor varsa 3 tanede 5 tanede penaltı çalacaksın.bu ligde 5 takım var iyi oynuyor diyebileceğimiz onların bile defans hattı rezalet bol penaltıya elverişli bir lig zaten




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 742793

    14 haftada 10 penalti. Tebrikler MHK

    bu takım benfica ve napoliye karşıda penaltı kullandı vodafone arenada orayada mı el atmış mhk
  • Maç sonunda Şenol Güneş açıklama yaptı; geçen yıla göre başarısız olduk dedi. Bence de Beşiktaş geçen yıla göre oldukça kötü.

    Geçen sezon Beşiktaş 16 maçta 38 puan almış, bu sezon 35. Yine geçen sezon 16 maçta 37 gol atmışız, bu sezon ise 28 gol atılmış.

    En önemli sebebi büyük umutla alınan Aboubakar'ın istenileni verememesi. Kolay pozisyonları gol yapamıyor en zor beklenmedik yerlerde gol atıyor. Attığından fazlasını kaçırdı. Aboubakar'ın en büyük eksikliği yan toplarda çok zayıf hiç etkili değil. Dün attığı golü sayarsak ilk yarıda sadece toplam 4 gol atmış! Bu veri zaten durumu özetliyor.

    Normalde dünkü maçı 1-0 dan sonra farklı bir skorla rahat kazanmamız gerekirdi. Farkı 2 ye 3 e çıkaramadık bu büyük takımsan, şampiyonluğa oynuyorsan çok büyük bir sorun yaratır. Rakip bir gol bulsa 2 puanı kaybedersin.

    Penaltı konusunda Şenol hoca haklı. Ancak basının önünde Cenk'i suçlaması hiç de şık olmadı kendisine de yakışmadı. Cenk ile Şenol hoca arasının bu konuşmadan sonra açılacağını düşünüyorum.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.