Şimdi Ara

STSL 2016-17 3. Hafta | Kayserispor - Galatasaray (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
0
Favori
9.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carole hala sol bek yahu. adam 10 top kullandı 6 sı top kaybı. taç atmayı bile beceremiyor. forumda milletin çocuğu oldu ama sabri hala bu takımın sağ beki. vizyonsuz bizim takımın yöneticileri bu kadar net yani. şu takımın beklerine bak..
  • ilk yarı kayserispor 8 faul 0 sarı kart. çoh enteresan
  • Tolga ve bruma uçuyor. Bide de jong gelirse gs çok tehlikeli olur. Tüh be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Podolski niye yok? Sakat da degil cezali da degil kadroda da degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç bence de dönecek beyler.İkinci yarı maçı lehimize çeviririz diye düşünüyorum.Bu arada hakem sarı kartı vermemek için direniyor resmen.

• Umut golde 2 kisiyi kendine cekti. Helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim artık uyumasın. Bu Mete Kalkavan Galatasaray maçı yönetmesin kardeşim. 5 foul yapan adama kart vereceksin.

• kayserinin golünde ısrarla ofsayt bayrağını kaldırmayan yan hakem neyin nesi aga
  • Mete kalkavan midir nedir Allah bildiği gibi yapsın

• 20. dk itibariyle izledim; pek de bir şey oynamadık.

Pozisyon üretmekte zorlanıyoruz, adamlar da sert oynuyor ve bize pozisyon vermemeye çalışıyor zaten. Topu ileride tutamıyoruz. Beklerimiz de hücuma destek veremiyor bu haliyle. Ortada bir maç geçiyor.

Hep Yasin ve Bruma gibi iki aynı tip oyuncu yerine Josue gibi pas yapabilen bir kanatla oynasak nasıl olur diye düşünmüşümdür. Belki o denenebilir. Belki topu ileride daha çok tutabiliriz. Selçuk yerine de Nigel oynasa hücum ederken dönen topları daha iyi toplayabilir ve rakibi gömebiliriz. Linnes de belki ofansif olarak daha iyi katkı verebilir Sabri yerine. Tabii ki bunlar bir fikir, denenmeden bilemeyiz.

Riekerink'in en sevmediğim yanı uzun süre değişiklik yapmaması. Muhtemelen aynı kadroyla ikinci yarıya başlatır ve uzun süre değişiklik yapmaz. 2. 3. değişiklikleri de 80-90 arası yapıyor. Eskiden kulübe çok kötü olduğu içindir umarım bu da şimdi gerekli müdahaleyi gerektiği zaman yapar.

• Galatasaray geçen senenin hemen hemen aynısı yine konsantrasyon eksikliği yine savunma zafiyetleri yine yerlerde olan bek performansları. İlk iki maçta da bunlar vardı ki o maçlarda zaten Muslera maçın adamıydı. Geçen seneden tek artısı Bruma ve Eren. Ama bunlarla nereye kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Space engineer

quote:

Orijinalden alıntı: Space engineer

Gol Ofsayt

ORUSPU ÇOCUĞU METE KALKAVAN

Maç takip f deki 4. Küfür banımı alacam bakalım şimdi kaç ay verirler artık herkes hakkını helal etsin geçen sene 2 umut + dursun 1 de Yasin + dursun kombosu yapmıştım bu sene hakem sağolsun yiyecem geçen sezon toplam ceza 120 gün yedim 15-45-60 olarak

allah kurtarsın hocam.

• an itibariyle çakar
  • Biri bana 10 numara pozisyonu oyuncusu ne yapar anlatsın. Bakalım Sneijder ne kadarını yapıyor.

4-2-3-1'de forvet arkası oynayan adamın bütün maç sol kanatta ne işi var? 5 metre top sürmeyen, adam eksiltmeyen, ara pası atmayan 10 numara...

Bu sistemde sneijderin işi yok. Hiç kusura bakmayın. Forveti çiftlesek Eren'in indirdiği toplarla çok daha fazla gol atarız.

• Arkadaşlar serinlemem lazım yav yok mu serinletecek biri?
  • İlk yarı sahada maç falan yoktu, bu kadar oyun durarsa, paso faul olursa, her oyuncu maçın bitmesine beş dakika kalmış gibi maçı soğutmaya çalışırsa böyle izlenmesi eziyet bir maç olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Nereden çıktı bu Sabri Sevdası anlayamıyorum.
    Antrenmanda hat trick mi yaptı inanılmaz asistler mi yaptı ilk 11 çıktı? Bu maçta linnens olsa daha mantıklı olurdu gibi

Sabri linnesten 10 kat iyi oyuncu. Insallah cavandadan birseyler olur yoksa eldeki en iyi sag bek sabri

Oha oha

• şu vasat kayseriye puan kaybedersek yazık olacak.yediğimiz gol duran top ve ofsayt

onun harici muslera zor anlar yaşamadı kalede
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Adamdaki lükse bak sneijderi beğenmiyor. Bizde 10 numara yok be!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karbonat eroll

Tolga ve bruma uçuyor. Bide de jong gelirse gs çok tehlikeli olur. Tüh be

defansta iş yok hocam
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.