Şimdi Ara

STSL 2016-17 25. Hafta | Trabzonspor-Galatasaray 18 Mart 2017 Cumartesi 19:00 (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
0
Favori
17.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

şu trabzon denen takıma 2 maçta da yenildik inanılır gibi değil. Tranbzonun öyle bişey oynadığı yok aldanmayın gs o kadar kötü trabzon barcelona gibi oynadı gözüküyor.. fb gider yine bu tsyi 3ler gelir o kadar diyorum..

Trabzon'un öyle bir şey oynadığı yok aynen haklısın kırmızı yemeden önce Onur'u en fazla 2 defa mı ne gördük anlıyorum kardeşim seni de anlıyorum Allah bu Trabzonspor'un belasını versin senin gibi aslan parçasını böyle kederli duruma sokdu çok ayıp etmiş
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Sampuan ne kullaniyosun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenancet

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: kenancet

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Galatasaraylı olarak soyleyim dursun kaldığı müddetçe mümkün değil şampiyonluk göremeyiz 20 senede olsa göremeyiz.

dua edelimde fener düzelsin. yoksa bjk tarihi bir seri yakalayacak..

beşiktaşın seri yakalamasını tercih ederim. Umarım trabzonspr da 2. sıraya kadar yükselir de beklentimizn olacağı takımlarla katılırız şampiyonlar ligine

bjk nin bu serisi 5 i bulacak.. tercihin hayırlı olsun..

üst üste şampiyonluk alırlarsa bizim yaptığımız amatörlükleri yapmayacaklardır diye düşünüyorum. bu sene tecrübe oldu beşiktaş için. bundan sonraki yıllarda her sezon şampiyonlar liginde gruptan çıkmayı başarabilen bir takım haline gelebilirler bence. Bizimde bir futbol aklımız olsa belli bir plana göre hareket etsek beşiktaş gibi seriyi 6-7ye çıkarabilirdik belki

onlarda futbol aklı var. bizde ve fb de yok. adamlar uçacaklar.. Aziz Sinan'ı tekar içlerine soksa keşke..

• hic dalga fln gecmeden soyluyorum, 3 lu stoper cikilmaz su takimla da hadi ciktin diyelim bu 3 lu stopere cavanda semih carole koyan adami ben su anda kovarim, mac baslamadna kovarim, boyle bi rezalet olamaz dalga mi geciyosun sen ya ? boyle hoca mi olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trabzonspor

quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

şu trabzon denen takıma 2 maçta da yenildik inanılır gibi değil. Tranbzonun öyle bişey oynadığı yok aldanmayın gs o kadar kötü trabzon barcelona gibi oynadı gözüküyor.. fb gider yine bu tsyi 3ler gelir o kadar diyorum..

Trabzon'un öyle bir şey oynadığı yok aynen haklısın kırmızı yemeden önce Onur'u en fazla 2 defa mı ne gördük anlıyorum kardeşim seni de anlıyorum Allah bu Trabzonspor'un belasını versin senin gibi aslan parçasını böyle kederli duruma sokdu çok ayıp etmiş

ne diyo la bu binde bir başarı gören takımın taraftarı, ben ne diyorum bu ne anlatıyor

• fazla üzülme neyse ki 3 ve 4.lük yolundaki rakibiniz de kazanamadı,
  • İşte sizin seviyeniz bu kadar şu yaptığınız yorumlara bakın. Size başarılar çünkü bize yetişmek için kırk fırın ekmek yemeniz gerekiyor. Blok blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

Tinerdax. :D
  • _nick falan yok_ _ kullanıcısına yanıt
    maçta aklımdan aynen bunlar geçti dostum haklısın.
  • bundan böyle hedef 4.lük değil, 3.lük.

tebrikler trabzonum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Ts acimadi hic tebrik et gec milleti trolleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

İşte sizin seviyeniz bu kadar şu yaptığınız yorumlara bakın. Size başarılar çünkü bize yetişmek için kırk fırın ekmek yemeniz gerekiyor. Blok blok.

ulan sabahtan beri komik komik konuşuyorsun bi de terbiye vermeye çalışıyorsun, neyse kudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlexMas0n

50.000 kişinin önünde nasıl yenmiştik ama 2-1 alırız

90 dakika kale önüne 11 kişi çekerek ve şansa bala bir tane atarak. Bu sefer umarım atak yaparsınız malum futbolda iki emel öğe vardır birisi savunma diğer saldırı.

Valla haklısın hocam yaaaaaaaaağ

Maks 8

Bilemedin 5 xd

O değilde şampiyonluğu Başakşehir'e kaptırırsanız ne gülerim ha. Not kısmına yaşının 5 olduğunu da ekleyeceğim bu arada.

Başkasının yaptıklarıyla gerdeğe girmeye çalışma, çalış sen gel al şampiyonluğu elimizden. Aciz adam, başakşehirden medet umuyor. Not kısmına bekaretimi alan adam da yaz.

Bazı şeyler zoruna gidince böyle davranman normal, terbiye almamışsın çünkü. Futbol değil normal hayatında da nasıl birisi olduğun ve olacağın belli, sana önce edep ve terbiyenin ne olduğunu öğretmek gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Ts acimadi hic tebrik et gec milleti trolleme

Millet ne zaman tebrik etmeyi öğrenir o zaman tebrik ederiz biz de. Sen fazla konuşma kendi işine bak. Trollükten bahseden bak hele.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlexMas0n

50.000 kişinin önünde nasıl yenmiştik ama 2-1 alırız

90 dakika kale önüne 11 kişi çekerek ve şansa bala bir tane atarak. Bu sefer umarım atak yaparsınız malum futbolda iki emel öğe vardır birisi savunma diğer saldırı.

Valla haklısın hocam yaaaaaaaaağ

Maks 8

Bilemedin 5 xd

O değilde şampiyonluğu Başakşehir'e kaptırırsanız ne gülerim ha. Not kısmına yaşının 5 olduğunu da ekleyeceğim bu arada.

Başkasının yaptıklarıyla gerdeğe girmeye çalışma, çalış sen gel al şampiyonluğu elimizden. Aciz adam, başakşehirden medet umuyor. Not kısmına bekaretimi alan adam da yaz.

Bazı şeyler zoruna gidince böyle davranman normal, terbiye almamışsın çünkü. Futbol değil normal hayatında da nasıl birisi olduğun ve olacağın belli, sana önce edep ve terbiyenin ne olduğunu öğretmek gerekiyor.

bana edep ve terbiyeyi öğretsene kardeşiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm

• bjk ve ts taraftarının bu halini yadırgamamak lazım. Kırk yılda bir başarı yada güzel bir kaç skor elde edince böyle yoldan çıkmaları normal.. Alışık değiller çünkü. Buradaki bjk taraftarına sorsam birçoğu sabrinin çocuğundan fazla şampiyonluk ve başarı görmemiştir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: hhornek

Hocam hadı gs oynıyamıyor dıger 7 takımda mı oyleydı

Hocam kimi yemdiniz adan akıllı.oynayarak alanya yi yenemediniz karabük dünyaları kaçırdı 1.0 yendiniz kasımpaşa kotuyken dünyaları kaçırdı 1.0 yendiniz. Açık.soyleyim 2 hafta sonra beşiktaş façayı bozar.

Hocam alanyaya içerde dışarda 4 attık biz ya

Trabzondan bahsediyorum hocam ya. Nerde 4 tane attınız alanyaya 0.0 bitti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TS 10 kişi kalınca GS 1 gol bulur son dakikalarda zorlar diyordum ama rakibe hiç üstünlük kuramadı GS. Tudor da seneye kalmaz bence.
  • Şurada iki dalge geçmeye çalışıyoruz, arkadaşların yazdıkları yorumlarla keyiflenmeye çalışıyoruz, rakip takımı tutan arkadaşların bizi kızdırdıkları yorumlarla eğlenelim diyoruz ama yapılan yoruma bak be. Eğlenelim diyoruz ama işte ne seviye kalıyor ne de keyif kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maykılscofield

Ts zayif rakibine acimadi diyoruz siz zayif oldugunuzu kabul edemiyosunuz ayip.

Hatta bi baska deyisle ts 10 kisi kalmasina ragmen zayif rakibine acimadi

Tinerdax da en sevdigim sampuandir bu arada

Defans kötü diyoruz, takımı eleştiriyoruz daha ne diyelim anlamadım? Trabzon iyi değil biz kötüyüz diyoruz bunun aksini iddia eden futboldan anlamıyor zaten. Ha ama bütün bunlar sizin hakemlerle, siyasi rüzgarla mide bulandırıcı bir şampiyonluk kazanacağınızı değiştirmiyor onu da not düşelim.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.